spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Годишен хороскоп за зодия Дева

понеделник, 26 септември 2022 г.

Годишен хороскоп за зодия Дева

Ако очаквате през новата година повече да си почивате и да се радвате на живота, пиейки коктейли на плажа, бъркате. 2022-а се очертава като изключително продуктивна, активна и ползотворна за вас. През следващите дванадесет месеца може да пожънете много успехи в професионален и материален план, независимо каква е областта, в която се развивате. Върху ще има много благотворно влияние, така че не се притеснявайте дали късметът ще ви съпътства. Той ще е с вас, но вие трябва да имате ясна представа в каква посока да поемете и какво искате.

Плутон и Уран са планетите, които ще оказват много добри сили върху вас и ще спомагат за отварянето на много врати по пътя ви. Това до голяма степен ще е свързано с материални въпроси, при част от Девите и с имуществени. Междувременно, Плутон ще ви подтиква и към вътрешни трансформации. През тази година е важна да поработите върху себе си и да изчистите негативните качества, които знаете, че ви пречат. Освен това ще е добре да станете малко по-отворени към новото и новите методи и поглед върху живота и събитията. Новаторството може да ви помогне наистина много. Това, за което трябва да внимавате, е да не се отпуснете твърде много в стремежа си към нови тактики и да действате необмислено. Да промените методите си не значи да бъдете прекалено спонтанни и да рискувате с цената на всичко.

На много от вас ще им се случи нещо доста странно и нетипично. Ще изпитвате доста дълбоки емоционални тревоги, а вие по принцип не залагате толкова на емоциите, колкото на интелекта. През тази година обаче някакви вътрешни противоречия ще ви карат да се чувствате объркани и може би не на място. Точно там е проблемът – понякога ще се чудите дали посоката, която сте поели, е правилната за вас.

Не бива да се плашите толкова от подобни въпроси, защото те се изправят пред почти всеки човек в различни етапи от живота. Ако не можете лесно да намерите отговора за себе си, не е нужно излишно да се тормозите. Ще имате достатъчно занимания и нови хоризонти, които да откривате и покорявате, които ще ви носят достатъчно материални ползи и удовлетворение от вас самите.

Работа и пари

2022 година ще насочи вниманието на много от вас към работата и постигането на материална стабилност. Усилията ви няма да бъдат напразни и положеният труд определено ще даде резултати. Това, което е много важно да направите още в началото на тази година, а и през целия период, е да поставяте ясно приоритети си. Трябва да бъдете наясно кои дейности си заслужават вашето време и енергия и кои не. Така много по-лесно ще покорявате върховете си. Много успешен за вас ще бъде февруари, благодарение на Марс. Тогава ще разполагате с неизчерпаем запас от енергия. През лятото също, може би изненадващо за вас, ще бъдете много активни и много от вас ще решат да отложат ваканцията си за сметка на професионалните ангажименти. През август Меркурий ще ви помогне да владеете до перфектност тънкостите на комуникацията и лесно да договаряте желание от вас условия.

По-трудно ще ви бъде през последните два месеца на годината, когато Марс ще е ретрограден. Тогава не е изключено в живота ви да настъпи известен хаос и положените от вас усилия да бъдат безрезултатни. Затова и не бива в този период от годината да се захващате с нови грандиозни проекти или напълно нови начинания. Положителното е, че през този период ще имате солиден гръб от всичко, което сте постигнали по-рано през годината и по-спокойно ще може да се отдаде на почивка.

Във финансов план известни трудности може да имате в началото на 2022-а. Тогава е препоръчително да ограничите разходите и да не давате пари за излишни работи. До април обаче положението ще се стабилизира. Много от вас ще успеят да намерят странични източници на пари, което ще им помогне да стабилизират положението. Постепенно доходите ви ще нарастват. Към лятото вече ще имате възможност и да изплатите дълговете си, ако имате такива. Наред с това, даже някои от представителите на зодията даже ще могат да започнат да спестяват. Не е изключено някои непредвидени разходи да излязат през лятото, но те няма да ви изплашат особено, тъй като вече ще имате известен финансов гръб и ще можете спокойно да ги посрещнете. Като цяло, годината ще бъде доста успешна за вас в материален аспект.

Купидон

Макар че през 2022 година ще сте по-фокусирани върху професионалния си живот, личните ви отношения не се очакваи да пострадат. Сериозни катаклизми във връзките са много малко вероятни. Партньорът ви проявява разбиране към вашата заетост и няма да ви упреква и създава проблеми. Даже когато се поосвободите и успеете да му отделите време, ще се чувствате много добре заедно. Като цяло годината ще е спокойна и хармонична за вече обвързаните и семейни Деви. Не е изключено през втората половина от годината да се замислите за брак или деца. Стъпката напред може да означава и съвместно съжителство, преместване в нов дом или закупуване на общо жилище.

Необвързаните Деви също ще имат своят шанс да намерят любовта. По-труден период за това ще е първият месец от годината, когато е по-добре да си избистрите какво точно искате и търсите в любовта. Още през февруари, а след това и през юни и септември, се увеличава вероятността да срещнете човек, с когото истински ще се разбирате и ще можете с часове да си говорите. Някои от вас ще се запознаят с този човек, докато са на почивка или някакво пътуване.

В семейните отношения с роднини и близки обаче не всичко ще е цветя и рози. Част от роднините ви не приемат факта, че сте заети и нямате време за тях. Може да се опитват да ви вменят чувство за вина, че избирате работата пред семейството. Не им се ядосвайте толкова, защото до някъде и те са прави. Просто се опитвайте максимално добре да използвате свободното си време и да не ощетявате никого.

През тази година ретроградните периоди на Меркурий силно ще ви влияят. Те ще са в края на януари, края на май и края на септември. Тогава комуникацията със скъпите ви хора няма да върви. Също така в тези периоди не е препоръчително да се местите на ново място.

Здраве

На крепко здраве ще се радвате през следващите дванадесет месеца. Организмът и имунната ви система ще са изключително силни и няма да ви създават никакви тревоги. Дори и леко да настинете, е много вероятно да ви мине само с билков чай и природни и бабини рецепти и методи. Повече грижи може да имате с претоварването и нервите – ще трябва да се научите да се изключвате и наистина да си почивате, когато не работите.

Умората ще е основното ви оплакване през новата година. Ангажиментите изморяват, а вие не сте от желязо. Опитайте се да се отпуснете, залагайки на нови практики, като йога и медитация. Може да ви звучи леко смешно, но ще видите, че ще ви помогнат. Ако можете, включете в програмата си и масажи. Те ще направят чудеса с тялото ви, особено ако се налага да седите постоянно пред компютъра.