spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Месечен хороскоп за зодия Дева

сряда, 8 февруари 2023 г.

Месечен хороскоп за зодия Дева

Никой и нищо няма да може да спре Девите по пътя, по който са поели, през февруари. За този период е важно ясно да наредите приоритетите си и начините, по които да се движите. Направите ли го, безпроблемно ще се справяте с всяка критична ситуация, която изскочи пред вас. Трябва, разбира се, да имате и търпение, не бива да очаквате, че нещата ще се получават като с магическа пръчка. Понякога може да удряте на камък, но в никакъв случай не се отказвайте. Правете по няколко опита, ако трябва, за да достигнете до целта. За много от вас месецът ще изисква да се справите с мързела и склонността да се движите по инерция. Трябва да сте активни. 

Работа и пари

Не бива да се отпускате. Част от вас ще усещат в себе си липса на мотивация и желание да се отдадат на безделие. Това не бива да го допускате, защото много ще изгубите. На първо място трябва да се преборите с тези отрицателни влияния, ако искате работата да ви върви. Пред вас ще се откриват добри възможности и не е изключено да ги изпуснете, именно защото не проявявате интерес и инициативност. Бъдете по-дейни и будни за случващото се в професионалната сфера, за да може да постигнете нещо. 

Във финансово отношение трябва да сте по-внимателни. През февруари трябва да избягвате ненужните разходи – купувайте само това, което ви е наистина необходимо. Така в края на месеца няма да сте на минус. Има опасност през този месец някои от вас да се полакомят от мисли за бързо забогатяване. Внимавайте, защото подобни мисли могат да ви доведат до грешни решения. Може да се забъркате в измами и с хора, с които само ще загубите. Късметът няма да е с вас в такива начинания. 

Купидон

За някои Деви предстоят положителни промени в семейството. Това може да е свързано с брак, нов дом или поява на деца. Не бива обаче да сте нехайни към случващото се у дома и с близките ви. Може да се окаже, че сте пропуснали важни неща, които изведнъж да се превърнат в сериозни проблеми. Обръщайте внимание на хората до вас и не бягайте от разрешаването на семейни въпроси. Също така е важно да внимавате какво казвате и да не прекрачвате определени граници. 

Това важи и за необвързаните Деви. Не си позволявайте да допускате всеки до себе си, внимавайте с кого се запознавате и какво споделяте за живота си. Същевременно, имате шанса да срещнете човек, който може да се окаже сродната ви душа. Случили се, ще го усетите със сърцето си и трябва да се постараете този човек да остане в живота ви. 

Здраве

Февруари е време, в което може да очаквате обостряне на всички хронични заболявания на опорно-двигателния апарат. А дори и да нямате такива, не са изключени оплаквания в областта на гърба. Не пренебрегвайте сигналите, които тялото ви изпраща. През месеца трябва да внимавате и какви храни приемате, защото стомахът ви ще е чувствителен. По-добре забравете за тежките и мазни ястия, които не само вредят на външния вид, но и на здравето.