spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Месечен хороскоп за зодия Дева

сряда, 27 септември 2023 г.

Месечен хороскоп за зодия Дева

Септември ще е изключително интересен и динамичен месец за Девите, изпълнен с много новости в най-различни аспекти от живота. Ще имате късмет в много от житейските направления, а много от вас ги очакват обновления в живота. Някои ще преразгледат своите принципи и възгледи за живота, може да решите да смените посоката и да откриете нещо ново, което да ви вдъхновява. Вътрешната трансформация, която ще настъпи при много от вас, ще доведе и до външни промени, нови идеи и хоризонти. Периодът е чудесен за изчистване на стари проблеми, за освобождаване от оковите, за да може да се почувствате по-свободни и независими. Приключете всичко старо, за да направите път на новото. За периода е важно да не бъдете крайни и категорични във всяко отношение, защото иначе може да развалите взаимоотношенията си с хората около вас. 

 

Работа и пари

 

Септември ще донесе нови сили, мотивация, мечти, вдъхновение на Девите и в професионален план. Определено ще искате да покорите света, но в този момент е важно да не забравяте за разума. Поставяйте си цели, които са реални и които наистина могат да бъдат изпълнени, без да се налага да преобърнете целия свят за тях. Обмисляйте идеите си, преди да се насочите към тях, за да сте сигурни, че няма да се откажат само фантазии. Много от вас може да се подхлъзнат и да се насочат директно към новите цели, изоставяйки стари задачи недовършени. Не го правете. Така няма да постигнете абсолютно нищо. Всичко по реда си. Периодът е добър и за търсене на нова работа. 

 

Във финансов план септември ще разкрие добри перспективи пред вас. Нови проекти могат значително да подобрят финансовото ви състояние. Важно е, обаче, добре да обмисляте нещата. Слушайте интуицията си, тя много правилно ще ви насочва къде да инвестирате и къде не. 

 

Купидон 

 

Септември ще е време, в което трябва да преосмислите поведението си в личен план. Макар че като цяло ще се радвате на семейна хармония, е възможно да настъпят трудности, които да произхожда основно от вашия характер. Не бъдете прекалено капризни и придирчиви и не забравяйте, че и вие не сте перфектни. Ако постоянно правите забележки на хората около вас, то тогава хармонията ще се изгуби. Не обиждайте близките си, те са хората, които наистина ви мислят доброто. Ако имате спорове относно ваши лични цели, то тогава бъдете  дипломатични по въпроса и го обсъдете спокойно, но без да правите и крайни компромиси със себе си. Не отказвайте помощ, ако хората около вас имат нужда от такава. Все пак и вие някой ден ще опрете до тяхната подкрепа. 

 

За необвързаните периодът ще е много интересен. Сега чарът ви ще е много силен, което ви гарантира много запознанства, забавления и срещи с вълнуващи личности. Но и вие не си мислете, че сте идеални. 

 

Здраве

 

Стресът ще е основен проблем за Девите в здравословен план през този месец. Не позволявайте на всяко нещо да предизвиква крайни емоции във вас. Задължително е да се наспивате, да си почивате и да прекарвате повече време навън, докато сезонът го позволява. Недейте да работите през уикендите, освен ако не е крайно наложително и ви се заплаща, разбира се. Разграничавайте работните часове от свободните. Обърнете внимание на здравето и имунната си система.