spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Годишен хороскоп за зодия Телец

понеделник, 26 септември 2022 г.

Годишен хороскоп за зодия Телец

Година на трансформации и промени за Телците. Но не се плашете – те няма да са лоши за вас и всъщност самите вие ще ги искате и ще се стремите към тях. Представителите на този знак по природа обичат стабилността и сигурността. Не се хвърлят често през глава в дълбокото и непознатото. През настъпващите дванадесет месеца обаче ще се замислите за живота си, за това, което искате да оставите в него и което искате да промените. И ще се задействате. Причина за този стремеж към трансформация ще е Уран, който изключително силно ще ви влияе.

На моменти може да изпитвате страх от новото. Това е нормално, особено в началото на тези процеси. Не след дълго обаче ще разберете, че промените са за добро и вие наистина ги искате, за да направите място в живота си за хубавите неща, които искате и към които се стремите. Много от вас ще усетят, че имат прилив на много повече идеи, при това различни от стандартните. Ще търсите нови подходи и начини за реализиране на дейностите си. Като цяло много ще ви се иска да бягате от рутината и ще успеете.

Влияние върху вас тази година ще оказва и Плутон. Той отговаря за промените във вътрешния свят. Ще усетите желание да погледнете първо към себе си и там да внесете някаква трансформация. А когато се случат вътрешните промени, някак съвсем естествено ще се развият и външните. При част от вас обаче ще се появи и противоречие. Може би ще осъзнавате и ще се страхувате, че новостите ще разклатят материалната ви сигурност, която за вас е от изключително значение. Желанието за новости и промяна ще се сблъска със стремежа към задържане на вече постигнатото и установеното. Но за щастие, няма дълго да се лутате и ще можете да преодолеете това вътрешно колебание.

Късмет също няма да ви липсва тази година, а той е много важен, когато сте решили да поемете по пътя на промяната. Такъв определено ще имате. По-напрегнати може да се чувствате от 11 май до 28 октомври, когато Юпитер ще е в Овен. Това предполага малко по-агресивен подход и поглед към живота. Ще ви е малко по-трудно да чувате собствения си глас и да усещате какво наистина изпитвате. Няма да ви е много лесно и да се изразявате. Същевременно обаче ще имате помощта на Нептун, който ще е в Риби. Той ще подпомага да не заглушите интуицията си – на нея ще може да се доверите, и да следвате вътрешните си желания. А както вече разбрахте, при много от вас те ще са свързани със стремеж към промяна.

Работа и пари

Промените в живота ви до голяма степен ще се отнасят до професионалната ви сфера. В началото това никак няма да ви се хареса, особено ако се чувствате задоволително в настоящето си положение. Може би ще се дърпате, ще се ядосвате, ще се плашите и притеснявате. А не бива. Навиците са хубаво нещо, но е добре от време на време да ги променяме. Постепенно ще осъзнаете, че е така, а това ще се случи най-вече, когато усетите ползотворното влияние върху финансовото ви състояние, кариерното ви развитие и емоционалния ви комфорт.

Не е изключено много от вас да направят една щастлива крачка – да превърнат свое хоби в доходоносно начинание. Няма нищо по-хубаво да се занимавате именно с нещата, които истински ви харесват и пълнят душата ви с удовлетворение. Един от най-подходящите периоди за предприемането на решителни крачки е февруари, когато Марс ще е в Козирог. След това през юли и август тази планета ще е във вашия знак, така че не си губете времето в размотаване и препичане на пясъка, а действайте. Постигнете ли това, което искате, после ще намерите време за почивка.

Положителни ще са развитията и за безработните Телци. Най-после ще успеете да намерите работа и да оставите зад гърба си каръка. Предложението, което ще приемете, ще ви задоволява не само финансово, но и душевно и ще се чувствате на мястото, което също е от огромно значение. Всъщност голяма част от промените ще се отнасят именно до безработните. Тези, които вече имат работа, може би ще се решат да задълбочат свое любимо занимание, от което да започнат да изкарват пари.

На подобряване на финансите могат да се надяват най-вече Телците, които не позволят на мързела да ги завладее. Трудите ли се, давате ли повече от себе си, амбициозни ли сте, то и парите ви ще се увеличат. А онези, които не проявяват чак такъв хъс, няма да загубят финанси, а просто ще се задържат на нивото, на което са.

Купидон

Много от вас, най-вече тези, които нямат още сериозни връзки, ще се замислят за някаква по-сериозна крачка. В случай, че има човек, с когото се виждате, но нещата не търпят развитие, ясно и категорично ще кажете, че това вече не ви харесва и ще искате да продължите напред. Ако сте сами, най-големите шансове да срещнете любовта са през юни, септември и декември. Ще се стремите обаче наистина към сериозни отношения, а не към мимолетни флиртове.

Обвързаните Телци като цяло ще се радват на хармония в семейството си. Ще се чувствате много добре с човека до вас и той ще ви дава сили и увереност за промените, които решите да направите. Част от вас ще се решат и да имат деца, което определено си е сериозна стъпка.

По-критични за вас може да периодите, в които Меркурий е ретрограден. Това ще се случи през втората половина на януари, в средата на май и през септември. Тогава не е препоръчително да засягате с половинката си сериозни теми или отдавна съществуващи конфликти и разминавания по важни въпроси. Изговарянето им може да изчака момент, в който и двете страни ще сте склонни да се изслушате.

Здраве

Здравето няма да ви създава проблеми през тази година. Ще имате достатъчно енергия за големите крачки, които се осмелите да направите. Възможни са настинки, но е малко вероятно те да прерастват в нещо по-опасно и сериозно. Не е изключено обаче малко повече тревоги да ви създава здравето на ваши по-възрастни близки. За тяхно добро ще се опитате да ги научите на други хранителни навици, но това няма да е лесна задача.

Самите вие ще се замислите в един момент за по-здравословен начин на живот. Това ще е една от промените, към които тази година ще ви подтикне. Ще усетите, че трябва да се грижите повече за себе си. Да си давате почивка и да водите по-качествен живот с по-качествена и хубава храна. Направите ли го, тялото ще ви се отблагодари.