Партньорски хороскоп за зодия Телец

четвъртък, 7 декември 2023 г.

Партньорски хороскоп за зодия Телец

Телец и Овен

Връзката между Овен и Телец се основава най-вече на баланс и взаимни уроци, тъй като между двата знака има немалко характерови различия. От една страна, Овенът е страстен и импулсивен. Иска нещата тук и сега. Телецът, от друга страна, е по-любвеобилният, търсещ спокойствие и носещ в себе си търпение. Той обича да потупа топката, преди да стреля, което може да предизвика сериозни различия между двамата партньори.

Благодарение на Телеца, Овенът може да се научи именно на по-голямо търпение, баланс във всеки житейски аспект и по-сериозно премисляне на всяко действие или решение. Телецът пък може да се освободи от оковите на скуката, да се превърне в по-авантюристична и спонтанна личност. В лицето на партньора си Телец, Овните често виждат скала, на която могат да се опрат. Качества като чувственост, нежност, стабилност и лоялност напълно привличат Овните, а Телците обикновено ги притежават в големи дози.

Балансът в един такъв съюз се крие във факта, че Овните могат да допринасят с вълнение, страст и експлозия от емоции, а Телците да внасят спокойствие и мир, когато т е необходимо. Овенът е управляван от Марс, а Телец от Венера. Двете планети се разбират помежду си, което означава и добър развой на една такава връзка.

Препъни камъкът в тези отношения може да бъде темата за ревността и личното пространство. Овените по принцип обичат да имат повече въздух около врата си, не позволяват някой да се лепне за тях като гербова марка. Телците, обаче, могат да проявят собственическо чувство, да бъдат ревниви, изискващи повече време и внимание, което никак няма да се хареса на партньора им Овен. Стига да вдъхне достатъчно доверие в партньора си, Овенът може да си извоюва приемлива свобода и да изградят трайна и силна връзка.

Успеят ли да постигнат баланс Телецът и Овенът могат да се превърнат в пример за успешен съюз, който не просто съществува, но и им помага да се развиват заедно и да се учат един от друг.

Телец и Телец

Комбинацията между два Телеца е едно от най-добрите зодиакални съчетания. Намерят ли се, ще разберат, че са намерили сродната си душа и съюзът им ще продължи цял живот. Като цяло в подобна връзка рядко се появяват фундаментални проблеми, просто защото много си приличат и харесват това, което виждат отсреща.

В такъв съюз царува голямо разбирателство. Двата Телеца се познават достатъчно добре един друг, искат в повечето случаи еднакви неща от живота и работят в една посока. Телците може и да изглеждат понякога мързеливи, но всъщност те са упорити, инати, знаят към какво се стремят и бавно, но сигурност се вървят към него. Тази зодия харесва красивите и скъпи неща – хубав дом и обзавеждане, луксозна кола, скъпи вещи, обилна и добре подредена маса. И когато се съберат двама Телци, те старателно си поднасят един на друг от всичко това и проявяват пълно разбиране към този стремеж.

Освен това Телците могат да бъдат много любвеобилни, ако до тях застане правилният човек. А когато се срещнат двама Телци, любовта просто блика от тях и хората наоколо имат усещането, че това е двойка за пример. Съюзът между Телците се основава не само на любов и пълно разбирателство, но и на много добри интимни преживявания. Това отново се дължи на приликите помежду им и фактът, че добре се познават, знаят какво искат и умеят да си доставят удоволствие.

Проблемите, които могат да произтекат в един такъв съюз, се основават най-вече на доверието. По принцип Телците трудно се впускат в сериозни връзки и не допускат лесно хора до себе си. Особено ако имат неприятен опит в любовта, могат да станат много недоверчиви и непрекъснато да се съмняват в човека до себе си. Затова по-успешни са връзките между двама Телеца, които са се срещнали в по-начален етап от живота си, когато все още не са претърпели твърде много разочарования. Понякога ревниви, Телците могат да бъдат и твърде обсебващи. Ако успеят да преодолеят недоверието и си докажат, че са честни един към друг, могат да останат завинаги заедно. Изневяра при тези връзки е много малко вероятно, но ако се случи, тя категорично ще сложи край на всичко.

Телците могат да изградят един изключителен съюз помежду си стига да си дадат шанса и да оправдаят взаимно доверието си. Често за такива отношения казват, че са съдбовни и продължават цял живот.

Телец и Близнаци

Тази комбинация предвещава в повечето случаи много сложна връзка. Нужни са много усилия и от двете страни, за да се постигнат добри и хармонични отношения. В никакъв случай не е невъзможно, просто се налага да се прояви търпение, разбиране и компромиси.

Трудността в една такава връзка произтича от големите различия между двата знака. Близнаците често проявяват двойствеността, характерна за знака им, която може да обърка Телеца. За него може да е истинско предизвикателство да разбере какво точно иска Близнакът и да му осигури пълния комфорт.

Всъщност Телецът трябва да прояви много търпение, докато тази връзка потръгне. Близнаците са свободолюбиви по природа, не се отдават толкова лесно или поне не толкова много, колкото на Телеца му се иска. Затова и изграждането на доверие помежду им се постига много трудно. Близнаците са много комуникативни и социални личности, обичат да излизат, да са заобиколени от хора, а освен това са и флиртаджии по душа. Това е нещо, което по-затвореният Телец никак не харесва и не одобрява. Той ще се опита да сложи окови на партньора си, което пък ще вбеси Близнакът и ще го накара да се отдръпне. Ако Телецът разбере, че половинката му не му изневерява с всеки срещнат, а Близнакът му докаже, че наистина го обича, проблеми няма да имат.

Тези две зодии като цяло имат по-различни виждания за живота. Телците са категорични прагматици. Те обичат спокойствието и домашния уют, което не се нрави много на Близнаците, които залагат на интелектуалния житейски подход. Затова често Близнаците намират Телците за доста скучни, а те пък от своя страна ги смятат за повърхностни и вятърничави.

В случай, че си дадат шанс, двата знака могат да предадат един на друг съществени уроци. Телецът може да стане по-отворен към света, да приема повече и различни предизвикателства, а Близнакът може да се научи на малко повече практичност и поглед към съвместния им живот. Хубавото е, че Близнаците са склонни да се учат на любов и романтика и ако решат, могат да дадат на Телеца спокойствието, от което той има нужда.

Това, по което двата знака си приличат, е стремежът, който притежават. Телците обичат лукса и хубавите неща, затова не се страхуват да работят, за да ги постигнат. Финансите седят на челно място за тях и много се стараят пари да не им липсват. Близнаците пък са хора, които умеят да гонят целите, които са си поставили. Така че в това отношение тези зодии много си приличат.

Телецът и Близнакът могат да си дадат много сигурност един на друг. Връзката им може да е много стабилна. За да се получи това обаче, трябва много да се постараят, да говорят, да се изслушват и да се опитват да разберат другия.

Телец и Рак

Връзката между Телец и Рак е една от най-стабилните в зодиака. Тези два знака много си приличат, допълват се, с което си гарантират спокойни и безоблачни отношения. Не напълно и не във всеки случай обаче. Именно част от характеровите особености на двете зодии може да станат повод за конфликти, разминавания и в крайна сметка за раздяла.

Когато Телец и Рак се съберат, от тях лъхат хармония и нежност. И двата знака са ориентирани предимно към любовта, работят и мислят за връзката си повече, отколкото за външния свят. Затова те имат големи шансове да изградят здраво и стабилно семейство. И за Рака, и за Телеца идеалната вечер е в домашния уют, в собствената им компания, а не навън сред големи и шумни компании. Така че в една такава връзка рядко има конфликти по отношение на това как прекарват времето си заедно.

Другият голям плюс в едни такива отношения е, че и двата знака са чувствителни и емоционални и когато са наистина влюбени, дават всичко за човека до себе си. Умеят да се грижат за партньора си, стига наистина да се доверили и да са го допуснали до себе си. Ракът дава на Телеца нежността, от която той има нужда. Носи му вдъхновение и дава повече живот и разнообразие във връзката. От своя страна, Телецът може да осигури на Рака сигурността, от която той има нужда. По принцип Раците се нуждаят от хора, които да ги закрилят и на чието рамо мога да се опрат, а Телците се справят чудесно с тази роля. Особено що се отнася до пари. Телецът е знак, който е силно ориентиран към материалното и работи усърдно за него, така че той с охота ще осигури и финансова сигурност на Рака.

Проблемите в една такава връзка по принцип са рядкост, но все пак не са напълно изключени. И двата знака са раними и понасят тежко предателствата. Затова ако един от двамата или и двамата имат горчив опит от предишни връзки, ще им е много трудно да се доверят един на друг и истински да се отпуснат. Изискват се големи усилия. И Телците, и Раците са много ревниви, така че сцените на ревност не са изключени.

И двете зодии са по-сръдливи, склонни да се преувеличават, което може да доведе до чести конфликти за безсмислени неща и по-трудно разрешаване на споровете. Ракът има склонността да се цупи за какво ли не, така че Телецът трябва да прояви по-голямо разбиране към него.

Разминавания помежду им могат да се получат по финансовите въпроси. Понякога Ракът неглижира материалното, което може да подразни Телецът. Той пък може да изглежда повърхностен и материалист в очите на Рака.

Като цяло връзката между тези два знака почти винаги е обречена на успех. Съберат ли се, за другите изглеждат като идеалната двойка.

Телец и Лъв

Телецът и Лъвът могат да изградят стабилна и красива връзка, но ако се постараят. При това много трябва да се постараят. При тях има както много прилики, така и много различия, от което произтичат трудностите в отношенията им. Трябва да са наистина отдадени на връзката си и да са категорични, че искат тя да се развие, за да им се получат нещата.

От една страна, когато Телец и Лъв се съберат, между тях се получава взаимно обожание. И двата знака имат силни характери, което предизвиква силно възхищение и уважение един към друг. И двамата обичат вниманието и ухажването и умеят да ги дават. Ревниви са, държат на своето и по принцип са лоялни във връзките си. Стремят се към лукс, комфорт и обичат да са във връзка, така че в тези направления рядко имат проблеми. Лъвът има мъжествена, а Телецът – женска енергия, което прави много добра комбинация, която спомага двамата винаги да се поддържат, да се привличат и да се разбират.

По отношение на материалните въпроси рядко имат конфликти. И двата знака много ценят материалното, обичат да се обгръщат с хубави и скъпи неща и работят много усилено да могат да си ги позволят. Освен това обичат да правят хубави подаръци, което още повече гарантира щастие в отношенията им.

Но и проблемите в една такава връзка не са малко. И двата знака обичат да доминират, което означава, че помежду им може постоянно да има борба кой да бъде лидерът във връзката. Трудно отстъпват, винаги смятат, че тяхното мнение е най-правилното или техният начин на действие е най-верният. Това може да породи много конфликти във връзката им. Ако не се научат да правят компромиси и не променят част от възприятията си, могат да превърнат отношенията си в истински кошмар.

Другата трудност произтича от факта, че имат различни потребности по отношение на вътрешните им светове. Телецът обича спокойствието, тишината и уединението с партньора. Лъвът обаче е купонджия, душата на компанията. Той има нужда да излиза, да се социализира и да предизвиква чуждото възхищение. Това може да не се хареса на Телеца и в очите му Лъвът да изглежда като повърхностен или недорасъл. Лъвът пък може да сметне Телеца за скучен, тесногръд или дори депресиран, което в един момент да разруши връзката им.

Общо-взето стабилна, дълготрайна и хармонична любов между Телеца и Лъва се постига наистина трудно. И двата знака трябва да положат много усилия, за да се преборят с всичките си различия. Не е невъзможно и ако наистина се обичат, могат да докажат на света, че наистина са един за друг.

Телец и Дева

Съюзът между тези два знака се характеризира с много спокойствие и устойчивост. И двете зодии са земни, което означава, че помежду си имат много общи черти, което сериозно подпомага постигането на баланс и разбирателство в отношенията им. Ако успеят да преодолеят отделните трудности и различия, Телецът и Девата ще имат един наистина хармоничен и стабилен съюз.

Една от основните прилики между тези два знака е тяхната практичност. И двата знака по принцип са здраво стъпили на земята и действат практично в почти всяка ситуация, пред която животът ги изправи. Това им помага да постигат много лесно разбирателство помежду си и гарантира това, че имат сходни виждания и мнения по различни въпроси. Същото важи и за ценностите – и двата знака обикновено споделят целите си и не им е трудно да се движат заедно в една посока.

Другият плюс в една такава връзка е, че като земни знаци обичат да се обграждат с красиви вещи и не са мързеливи – могат заедно да се борят, за да имат нещата, които искат, така че помежду им рядко възникват скандали по финансови въпроси.

В тези отношения по-романтични и чувствителни са Телците. Това е черта, която се харесва на Девите, които по принцип са по-мнителни и недоверчиви и имат нужда от прояви на любов. От своя страна, Девата владее чудесно комуникацията и освен това е много възприемчива, така че на нея рядко й е трудно да се настрои на романтичната вълна на Телеца. Той пък може да се научи да бъде по-разговорлив и да споделят повече мислите и емоциите си с човека до себе си.

Разбира се, минуси не липсват. Трудност в отношенията може да предизвика именно недоверчивостта на Девите. За тях е наистина предизвикателство да се открият пред другия човек и да му повярват, че той наистина ги обича и цени. А фактът, че Телците не са от най-разговорливите може да задълбочи този проблем. Освен това Девите обичат да анализират чуждото поведение и като цяло ситуациите. Това по принцип се харесва на Телеца, докато не стане обект на критика. Девата е способна често да показва грешките на хората и да ги напада за тях, което може да е повод за скандали и разваляне на отношенията.  Телецът често проявява излишна упоритост във всичко, с което се захване, което пък може да подразни Девата и да доведе до нови поводи за критика.

За щастие, проблемите между тези два знака рядко са наистина сериозни и неразрешими. Ако се осланят на искреност, разговори и чувствата си, могат много лесно да преодолеят различията си. Направят ли го, ще се радват на една много хармонична и спокойна връзка, към каквато и двата знака се стремят.

Телец и Везни

Тези два знака могат да изградят невероятна връзка, за която хората да им завиждат и да им се възхищават. Но за да се случи това, са необходими много усилия и от двете страни. Смята се, че тези две зодии са кармично свързани, което обаче говори и че помежду им има немалко различия за изчистване. В началото връзката им е трудна, защото и двата знака си мислят, че нямат нищо общо помежду си и се колебаят дали има смисъл да си губят времето заедно. Постепенно обаче разбират, че може би наистина са създадени един за друг.

Телците и Везните колкото си приличат, толкова и се различават. От една страна, и двата знака се отличават като хора, които ценят и обичат красивите вещи и изкуството. Това са общи страсти, които определено ги привличат един към друг и им гарантират разбирателство най-вече по материалните въпроси или хобитата им.

И двата знака умеят да ухажват, обичат да го правят, а и да бъдат ухажвани, което е другият плюс в една такава връзка. При тези отношения рядко може да се говори за липса на внимание, ласки и прояви на любов, просто защото обичат редовно да ги дават и да ги получават. Не за подценяване е и фактът, че Телците и Везни имат много сходни цели – стремят се към стабилност, здраво семейство, хубав дом и истински партньор до себе си. Така че в далечен план искат едни и същи неща.

И все пак проблеми и неразбирателства не липсват. От една страна, Телците са изключителни практици, а Везните се осланят много на интелектуалните си способности. Те са по-комуникативни и създаването на социални контакти не им е чуждо. Това може да подразни иначе ревнивия Телец и той да се опита да обсеби партньора си. Това пък може да накара Везните да се почувстват задушени и ограничени.

Различия в характерите им също не липсват. Везните са известни със своята нерешителност и колебливост. Те често се съмняват как да постъпят, обичат да изчакват и да тупат топката и им е по-трудно да взимат сериозни решения. А това е нещо, което може да влуди Телеца, който иначе свикнал нещата да се случват на момента и както той иска да станат. От друга страна, Везните са много критични и не пестят негативната си оценка, а това е черта, която може да разстрои Телеца и да го накара да се чувства нерешителен и несигурен в себе си.

И все пак това е съюз, от който и двата знака могат да се научат на нови неща. Телецът може да разшири кръгозора си и да започне да разглежда ситуациите в живота си от различни ъгли. Везните пък могат да се научат да бъдат по-решителни и смели и да се разделят с прословутата си колебливост.

Връзката между тези два знака може да се получи като от роман, стига и двете страни да го искат и да са готови да го постигнат. Просто не трябва да забравят, че хубавите неща стават бавно и изискват наистина сериозни усилия.

Телец и Скорпион

Това е един интересен и бурен съюз. Основата на тези отношения е страстта, която особено Скорпионът притежава в огромни дози. Малко вероятно е тази връзка да е скучна, в повечето случай е много интензивна. По принцип тези знаци са противоположни, затова и в почти всички такива двойки се появява сложен момент при напасването на характерите и установяването на отношенията. Не е обаче невъзможно този момент да бъде преодолян и да се постигне страхотен съюз.

Едно от основните неща, които свързват чудесно Телеца и Скорпиона е сексът. И за двете зодии той е от съществено значение и е начин за показване на любовта, грижа към партньора и взаимно доставяне на удоволствие. Между Телеца и Скорпион съществува силно сексуално привличане и те се радват на сексуалност, която малко други зодиакални съюзи постигат. Причина за това е пламенната страна на тези два знака. Именно интимните отношения са показател за състоянието на връзката. Ако те отсъстват или има някакъв проблем, значи съюзът се намира в критичен момент.

Телецът и Скорпионът имат много общи черти, но това не означава, че връзката им категорично се развива по мед и масло. Страстта, която е в основата на тези отношения, може лесно да разпалва невероятни любовни пожари, но и бурни спорове и неразбирателства. И двата знака са силни. Телецът изпитва огромното желание да притежава, а Скорпионът се стреми към мощ. Често Телецът е водещият във връзката, но само защото Скорпионът му е дал тази чест. Положителното е, че и двете зодии се стремят към повече материални ресурси и усърдно работят за тях, така че съществени различия по този въпрос не биха имали.

Основен недостатък е мнителността и недоверчивостта, които и двата знака по принцип изпитват към партньорите си. Заради това за Телците е характерно да се стремят към честност и откровеност в отношенията, докато Скорпионите обичат да са малко по-потайни, за да държат интереса на половинката си жив. Съществена задача и за двамата е да преодолеят своята недоверчивост. Направят ли го, бързо ще установят, че могат да си имат голямо доверие и да разчитат един на друг. А сигурността е нещото, към което и двете зодии се стремят. И Телецът, и Скорпионът много държат на емоционалната сила на връзката и постоянно работят върху нея, което гарантира един прекрасен съюз.

И двата знака са много ревниви, но това донякъде им харесва, защото го приемат за доказателство, че партньорът ги обича истински. Една от общите им черти е лоялността, така че рядко в такива връзки се появява трети човек. Проблем на моменти може да бъде комуникацията. Както вече разбрахте, Телецът е по-откровеният, докато Скорпионът обича да бъде загадъчен. Това може да създаде напрежение. Ако двата знака се научат да говорят един с друг и открито споделят за проблемите си, могат да постигнат силна и страстна връзка, в която любовта ще процъфтява.

Телец и Стрелец

Когато се съберат Телец и Стрелец става страшно, защото това са два много различни знака. Представителите им имат различна природа и поглед върху света. Не че е невъзможно да останат заедно, просто ще им е трудно да напаснат характерите си.

По принцип Стрелците обичат новите неща – новите хора, новите запознанства, новите места, новата кухня, с две думи – всичко ново и непознато. От своя страна, Телецът не е чак такъв авантюрист. Той си пада повече по сигурното и рутинното. Просто подходът към живота им е различен. Още от самото начало на отношенията Телецът копнее за повече обвързаност, което е трудно за Стрелеца. По природа Стрелците са хора, които обичат да флиртуват и да се запознават с нови лица. Трудно им е да се отдадат изцяло на един човек. Това не означава, че изневеряват или по някакъв начин предават партньора си. Просто по природа са си флиртаджии. А това може дълбоко да разочарова и вбеси Телеца, който много държи на коректността и лоялността в любовта и не понася подобно фриволно поведение. Затова им е трудно, особено на Телеца, да изградят доверие. Осъзнаят ли, че наистина държат един на друг и не биха си изневерили, отношенията им ще вървят много по-гладко. Стрелците трябва да знаят, че Телецът е много решителен знак – прецени ли веднъж, че е предаден, веднага ще покаже червен картон и връщане назад няма.

Но не само това. Телецът е много по-разумен и практичен, даже може да се стори леко скучен на Стрелеца или дори твърде самодоволен. Стрелецът пък е нервак на моменти и обича движението, интензивността и новото в живота. Звучи сякаш двата знака са толкова противоположни, че нямат шанс да се съберат за дълго време. Но не е точно така. Всъщност мога да се научат един друг на много неща. Стрелецът може да стане малко по-спокоен, а Телецът – по-жив и готов за забавления и приключения.

Като огнен знак, Стрелците имат нужда от изява. От поле и пространство, в което могат да блестят и да се изявяват. Те са по-импулсивни, докато Телците се стремят към стабилност и спокойствие. Те са разумни, тихи и умеят да замълчат и да преценят. А това може да вбеси Стрелеца, особено ако той държи на момента да чуе мнението по даден въпрос на Телеца. Затова Стрелецът на моменти може да изглежда незрял, несериозен или дори леко глуповат в очите на Телеца. Понякога трудно намират общи теми за разговор. Като подвластен на Юпитер знак, Стрелецът е философски настроен и е малко по-творческа натура, отколкото е Телецът. Той пък се стреми повече към лукса, хубавите вещи и красивите неща.

Като цяло връзката между Стрелеца и Телецът не е лесна. Тези два знака са много различни и на моменти изглежда сякаш имат съвсем различен поглед върху живота. Но ако си дадат време и проявят търпение и разбиране, могат да изградят стабилни отношения, от които взаимно да се научат на нови неща.

Телец и Козирог

Интересен и стабилен съюз. Телец и Козирог колкото си приличат, толкова и се различават, затова всичко зависи от самите тях. Като цяло имат много общи черти в характерите си, което им позволява в дългосрочен план лесно да се разбират и да нямат спорове за бъдещето. И все пак постигането на пълна хармония не е чак толкова лесно.

И двата знака са практични и не обичат толкова много да рискуват. Имат горе-долу сходна логика по много въпроси. Само че мислите на Телеца са повече насочени към личните отношения и емоционалните преживявания, докато Козирогът гледа повече професионалното си развитие. Всъщност за него кариерата е издигната на пиедестал и трудно нещо може да я измести от там. Козирозите обичат да си налагат нови цели и вкарат всичките си усилия и умения, за да ги постигнат. И двата знака обичат високите стандарти, само че Телецът в любовта, а Козирогът в кариерата.

За щастие, доверието рядко е проблем в една такава връзка. Козирозите рядко лъжат партньорите си и по принцип са открити и директни. Телецът харесва подобно отношение, защото държи на лоялността. Затова не му е толкова трудно да изгради доверие към Козирога. Известна трудност може да създаде ревността, която Телците имат склонност на моменти да проявяват. Козирозите пък не обичат да ги ограничават, а и самите те сякаш са имунизирани от ревност. Но тези два знака могат да изградят много интимна връзка, която да пазят от околния свят.

Другият положителен аспект на тези отношения е, че и двата знака имат общ поглед върху материалното. И по-конкретно – и двете зодии са по принцип по-материални и харесват хубави и скъпи вещи. Те ще се стремят към просторно жилище, качествено и модерно обзавеждани и скъпа кола. Освен това не пестят сили, за да ги постигнат, така че по този въпрос ще е мирно и спокойно във връзката им.

Има обаче един немалък проблем. Козирозите са много по-големи кариеристи от Телците. Те обичат да работят, да се развиват и да постигат още и още. Телците също обичат да работят, но за да си осигурят нещата, които искат. На моменти Телците може да изглежда мързеливи и немотивирани да се изкачват нагоре по кариерната стълба в очите на Козирозите. Телците пък могат да сметнат Козирога за твърде отдаден на работата си. Само че е напълно възможно да си помогнат един на друг. Козирозите могат да бъдат чудесен стимул за Телеца да работи повече и да иска да се развива. Телецът, от своя страна, може да покаже на Козирога, че не всичко в този живот се свежда до кариерата. Могат да ги научат да не чак такива максималисти, да се наслаждават на постигнатите резултати и най-важното – да си позволяват качествена почивка. Телците могат да покажат красотата на живота на Козирога, а той – радостта да си целеустремен и последователно да постигаш желанията си.

По принцип и двата знака се отдават напълно на целите си, въпросът е, че в повечето случаи целите им са различни. Имат обаче много сходни черти в характерите, което им гарантира здрав съюз.

Телец и Водолей

Особено сложна е връзката между Телеца и Водолея. Телецът е земен знак, Водолеят – въздушен. Първият е здраво стъпил на земята, вторият обича да се рее понякога в облаците. Заедно могат да бъдат много силни и непоклатими, но тази свързаност постигат изключително трудно.

Една от общите им черти е желанието за успех – и двата знака се стремят към него, макар и понякога в различни аспекти. Всъщност Водолей и Телец могат да бъдат чудесен партньорски тандем, само че любовните отношения леко им куцат.

Телецът обича постоянството, познатото и харесва спокойствието и сигурността на рутината. Докато Водолеите са хора на промяната и са сред най-прогресивните знаци в целия зодиак. И двата знака по природа носят в себе си голяма доза самоувереност, което е проблем в конфликтните ситуации. Впрочем, те реагират по различен начин при такива обстоятелства, което също е пречка. Телецът е откровен и когато се ядоса, може да е нападателен и държи да изчисти въпросът на момента. Водолеят реагира обратно – той предпочита да се отдръпне и издига бариера. Това още повече вбесява Телеца, което кара Водолеят още повече да се отдалечи. Така влизат в порочен кръг, от който трудно излизат.

За Водолея Телецът може да изглежда скучен заради спокойствието и рутината. Често обаче е привлечен именно от сигурността и подкрепата, които Телецът му дава. От своя страна, Телецът донякъде харесва авантюристичната страна на Водолея и може да се научи от него да допусне новото в живота си, да бъде малко по-приключенски настроен и да отвори душата си за различното. В очите на Телеца Водолеят е забавен и стимулиращ.

Телецът е подвластен на Венера, а Водолеят – на Сатурн и Уран. Уран е символ на странното, необичайното в живота. Сатурн носи на Водолея мотивацията и дисциплината да се фокусира върху важното и да може да постига целите си. Венера пък носи на Телеца романтизъм, кара го да акцентира върху чувствата и красотата в живота. И точно на това Телецът може да научи Водолеят. Може да му покаже романтичната страна на живота.

Водолеите, като въздушен знак, са по-интелектуално насочени, докато Телците са по-практични. Затова нерядко се случва тези два знака да имат проблеми в комуникацията и да им е трудно да се разберат. Просто имат различен поглед върху живота и го възприемат по различен начин.

Взаимността също може да предизвика спорове. Телците обичат да се доближават максимално до половинката си, което за Водолея може да изглежда обсебващо. Той обича свободата и трудно постига пълно емоционално обвързване. Телците могат да приемат поведението на Водолея като студено и отблъскващо. Уви, в сексуален аспект отношенията между тези два знака също са сложни, тъй като имат различни предпочитания. Те отново се основават на практичността на единия знак и на желанието за нови преживявания на другия.

Ако искате да бъдат заедно, Телецът и Водолеят трябва да са готови на много търпение и компромиси. Приемате ли се такива, каквито са, с всичките им различия, ще изградят силен отбор.

Телец и Риби

Тези два знака могат да създадат изключително щастлива връзка. Зодиакално си пасват невероятно добре и имат почти 100-процентова съвместимост. Емоционалността е това, което най-силно ги свързва и което им дава невероятно здрава основа за изграждане на отношенията.

И двата знака са чувствени, а още по-хубавото е, че не се страхуват от чувствата си и са склонни да им позволят да се развият. Обичат да работят върху връзките си и по принцип ги поставят на първо място в живота си. Един на друг могат да си дадат много. Рибите могат да получат от Телците сигурността, за която толкова много жадуват, и от своя страна да предложат загриженост, топлина и доброта, които определено ще се харесат на Телеца.

Рибите са подвластни на Юпитер и Нептун, които са планетите на успехите и илюзиите, а Телец – на Венера. Венера и Нептун образуват невероятен съюз, тъй като вибрират с женствена енергия. Рибите по принцип са мечтатели, фантазират повече и се отдават на илюзиите, докато Телците са здраво стъпили на земята. Те са практични и по-сериозни. Телецът може да помогна на Рибите да овладеят малко своята твърде чувствена на моменти страна. Рибите пък могат да научат Телеца да фантазират малко повече, да си позволяват да мечтаят и да отключат творческата си страна.

Сексуалните отношения също се развиват много добре между тези два знака. Те влагат много емоция и чувства в секса, благодарение на което се допълват изцяло. Имат сходни изисквания и желания и обичат да радват човека до себе си.

И все пак идеални отношения няма и във всяка връзка се появява някакъв проблем, макар и в някои случаи по-дребен. Телец и Риби не правят изключение. По принцип Телците са по-откритите и откровени и държат нещата да се казват на момента. Рибите обаче са по-мълчаливи и имат склонността да премълчават и да задържат нещата в себе си. Освен това Рибите са много емоционални и често менят настроенията си, без да има видима причина. Всичко това може да накара Телеца дълбоко да се съмнява в половинката си и дори да реши, че всичко между тях е приключило. Ако обаче Телецът успее да разбере променливия характер на Рибите, ще осъзнае, че няма от какво да се притеснява. С времето даже може да се научи лесно да разчита настроенията на Рибите и да успява да ги избави от депресивните състояния.

Тези две зодии сякаш наистина са създадени един за друг. Изисква се много малко работа и усилия, за да постигнат пълна хармония и да осъществят връзка, каквато някои хора не преживяват никога. Могат да се чувстват истински обичани един с друг и си изградят свят, в който никой друг да не може да се намеси.