spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Месечен хороскоп за зодия Телец

сряда, 8 февруари 2023 г.

Месечен хороскоп за зодия Телец

Време е да запретнете ръкави и да се захванете за работа във всеки един аспект. Февруари ще изисква от вас повече енергия, положителна нагласа и мотивация да действате. Нищо няма да се получи, докато седите със скръстени ръце, така че сами започнете да решавате проблемите си, да гоните целите си и да се грижите за личния си живот. През този период може да постигнете наистина много в различни направления, стига да сте упорити и да полагате наистина много труд. 

Кариера и финанси

За много от вас през месеца предстоят доста срещи в работно отношение. Може би ще забележите, че немалка част от хората, с които кариерата ще ви среща, са ви вече познати. През февруари минали партньорства и познанства ще получат възможност за повторна положителна съвместна дейност, така че не бъдете твърде скептични. Добре ще бъде да се погрижите за своята професионална квалификация и да се запишете на някакъв курс. Дори и в момента да не виждате конкретна полза от него, то в бъдеще ще ви се отрази положително. Макар че трябва да сте по-активни през този месец, това не означава да спите в офиса. И не се опитвайте да свършите цялата работа в един ден. 

За много от вас месецът ще е положителен във финансов план. Ще успеете да подобрите сериозно положението си и съответно да спестите добра дума или да направите по-голяма покупка. Не си мислете обаче, че парите сами ще паднат от небето. Този положителен развой ще се случи само ако упорито се трудите и не се опитвате да се скатавате. 

Купидон 

По отношение на личния ви живот февруари няма да е много лесен. Някои ваши близки ще имат по-голяма нужда от вашето внимание и време. Причините за това ще са различни, но независимо какви са, трябва да отдадете нужната грижа и да бъдете достатъчно търпеливи и съпричастни. В отношенията с партньора ви не трябва да бъдете първични. Много от вас ще усетят засилена ревност и всяка дреболия ще ви изглежда като червена лампа. Преди да вдигате скандали и да отправят обвинения, добре помислете и поговорете. Ще бъде огромна грешка се карате с любимия за нереални подозрения или глупости. Също така не бива да позволявате на трети страни, било то ваши близки хора, да се намесват във връзката си и да се опитват да контролират живота ви. 

Последното до голяма степен важи и за необвързаните Телци. Не бива да се ръководите в изборите си изцяло от мнението на ваши роднини или приятели. Трябва сами да прецените какво чувствате и какво искате. А сега имате шанса да срещнете специален човек, стига да се потрудите и да не чакате само другият да прави крачките. 

Здраве

Февруари се очертава като доста натоварен месец, което няма как да не се отрази на здравето ви, на което няма да обръщате особено много внимание. Ще сте изложени на риск от настинки, при това постоянно. Вероятно често ще изпитвате и главоболие. Не пренебрегвайте нито един симптом и не си мислете, че всичко ще мине от само себе си. Ако не се чувствате добре, то останете си вкъщи и се излекувайте, а не се правете на герои. 

Добре ще е през този месец да започнете да спазвате хранителен режим и да се движите. Ще видите, че това ще се отрази положително не само на външния ви вид, но и на здравето ви.