spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Месечен хороскоп за зодия Телец

неделя, 28 май 2023 г.

Месечен хороскоп за зодия Телец

Заедно с природата сякаш и вие ще се събудите от зимен сън през новия месец. Очакват ви доста ангажирани седмици и висока активност. Предстоят ви много нови преживявания, породени от различни ситуации, а и хора. Ще ви е различно, интересно и забавно, а всичко това ще ви направи и много продуктивни. Отношенията с околните ще се развиват по интересен начин, а в личен план ще сте доста емоционални. През май не бива да търсите толкова много усамотение и да се стремите към индивидуални действия. Екипните занимания ще са по-успешни.

Работа и пари
Доста динамичен ще е май в професионален план. Добре ще е да помислите за личното удовлетворение, за творческия аспект на вашето занимание или на това, с което искате да се захванете. Преследването на кариерно израстване и прекомерна делова активност може да ви подхлъзнат към дейности, които не са ви толкова на сърце, а знаете, че на първо място човек трябва да харесва това, което работи, за да не му тежи. Началото на месеца изобщо не е подходящо време за остри разговори с началството. Така че преценявайте добре момента. Средата на периода ще е изключително подходящо време за преорганизация или разширяване на дейността. Всичко, свързано с това, ще се върви по мед и масло. На дневен план може отново да излязат минали проекти, които по една или друга причина не са били осъществени.
Финансовото положение може да бъде противоречиво. От една страна доходите ви ще са добри, не се очакват притеснителни тенденции, дори има възможност да нараснат. От друга, ако си позволите да се отпуснете или да вземате прибързани решения, то след това няма да сте доволни.

Купидон
Обвързаните Телци може да преживеят доста противоречив месец в любовен план. В началото на периода част от вас ще са по-склонни на равносметки и анализи на отношенията и споделянето на общи ценности. И това в крайна сметка ще доведе до някакви решения. За едни те ще са укрепване на връзката и осъзнаване, че искате да продължите напред с този човек, за други решението може да е раздяла. Но всяка вероятност няма да подходите рязко и импулсивно, а ще обмислите добре действията си. За тези, които усетят силата на отношенията си, ще настъпи период на романтика и красиви преживявания.
Необвързаните Телци едва ли дълго време ще седят сами. И вие, независимо дали скоро сте приключили връзка, имате нужда от любов и романтика в живота си. Периодът ще е добър активно да общувате с най-различни хора, а също така и да споделяте с близките ви. Ще видите колко много ще ви помогне това. Важното е да бъдете себе си и да не влизате в някакви роли.

Здраве
Начинът ви на живот ще оказва съществено влияние върху здравето ви през този месец. Опитайте се да си направите някакъв режим не само на хранене, но и на движение, почивка и сън. Предържате ли се към него, ще се чувствате много добре, ще имате сили, а и настроение. Имайте предвид, че всяко излизане от този режим може да се отрази на здравословното ви състояние. Ако често ви боли глава или изпитвате постоянна умора, то най-вероятно причините са именно липсата на спокоен сън и добра почивка.