Месечен хороскоп за зодия Телец

четвъртък, 7 декември 2023 г.

Месечен хороскоп за зодия Телец

Декември ще е доста натоварен месец за Телците. Освен че вие ще имате своите си ангажименти и работа, сякаш другите изведнъж ще се сетят за вас и ще ви засипват с постоянни въпроси, молби или някакви желания. Разбира се, това може да внася известно напрежение във вас, но вместо да се ядосвате, погледнете от положителната страна – хората ви симпатизират, искат да прекарват време с вас и уважават мнението и компетенциите ви. Най-важното правило, което трябва да следвате, е да не се опитвате да правите няколко неща накуп. Едно по едно отмятайте всичко.

 

Работа и пари

Месецът ще е благоприятен в професионално отношение, като затруднения и твърде голямо напрежение са малко вероятни. Нещата ще се развиват рутинно и ще можете даже да си отдъхнете. В случай, че усещате такава необходимост, не се притеснявайте да търсите мнението на специалисти и хора, които имат по-голям опит от вас в конкретната професионална сфера. Ще ви е много по-лесно да се справите с всичко, ако питате и търсите информация. През декември е препоръчително да не се захващате с нещо ново, ще имате възможност за това след празниците. Сега е по-добре да се насочите към обмисляне и планиране на бъдещите ви действия и изготвяне на стратегии за развитието, към което се стремите.

Финансовото положение на повечето от вас ще е стабилно и едва ли ще има от какво да се притеснявате. Делата ви ще се развиват добре и на време ще получавате парите си. Разбира се, положението ще е добро, ако не сте безразсъдни в харчовете. Не забравяйте, че имате и подаръци за купуване.

 

Купидон

Декември ще изисква от вас да сте малко по-активни и всеотдайни в личен план. Не бива да очаквате винаги човекът до вас да прави всичко и от него да идват първите крачки. Ако съществува някакво напрежение във връзката ви, то поемете инициативата, за да успеете да разрешите всички спорни въпроси преди празниците. Така ще можете истински да им се насладите. Това се отнася и до близките ви – не се дистанцирайте от тях, постарайте се да им отделяте нужното време и внимание, помагайте им, когато имат нужда, и проявявайте повече интерес към въпросите, които ги вълнуват. И в никакъв случай не се стискайте по отношение на коледните изненади.

Месецът носи шансове за романтични срещи за необвързаните Телци. Но имайте предвид, че това ще зависи до голяма степен от вас. Ако харесвате някого, не чакайте той да ви потърси, а покажете, че имате интерес. Любовта няма да почука на вратата на дома ви, трябва да положите усилия, за да я срещнете.

 

Здраве

Здравословни проблеми са малко вероятни, но и при вас стресът ще играе голяма роля. Ще трябва да се научите на нещо много ценно – да не обръщате прекалено голямо внимание на дреболии и да не им позволявате силно да ви вълнуват и ядосват. Преценявайте какво си заслужава и какво не. Така ще живеете много по-спокойно и съответно ще се чувствате много по-добре.