Партньорски хороскоп за зодия Скорпион

четвъртък, 7 декември 2023 г.

Партньорски хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион и Овен

Връзката между Скорпион и Овен може да бъде или най-хубавата в живота им, или най-опасната и драматична. Всичко зависи от самите тях и от това да осъзнаят какви качества притежават, какво значат един за друг и колко много могат да постигнат заедно.

И двата знака обичат светлините на прожекторите, което може да създава проблеми във връзката. Успеят ли да си поделят това място, могат да бъдат неразрушим тандем. И Овенът, и Скорпионът са емоционални, но по различни начини. Първият е екстроверт и обича да говори и да показва чувствата си. Скорпионът обаче е по-затворен, приема всичко по-лично и обича да анализира всяка дума и действие на човека отсреща. Това може да създаде проблеми в комуникацията.

И двете зодии са много ревниви и много държат да се знае, че тяхното си е тяхно и някой няма право дори да го поглежда. Това може да е повод за бурни и шумни скандали, тъй като и двамата не могат да контролират пристъпите си на ревност. Освен това Скорпионите са умели манипулатори, което хич няма да се хареса на Овена. Скорпионите също така имат склонност да обсебват партньорите си.

Сигурното е, че една такава връзка никога няма да е скучна.  И двата знака обичат рисковете и приключенията и със сигурност заедно могат да преживеят много неща, които да ги зареждат с адреналин и да им доказват, че са създадени един за друг. Като силни и емоционални натури, те никога няма да позволят отношенията им да са тихи и скучни.

Най-важното от всичко обаче е, че и Овенът, и Скорпионът са воини по природа. И двата знака са под влиянието на Марс, а Скорпион се владее и от Плутон. Съберат ли се заедно, са възможни два варианта – или ще се бият заедно един до друг, или ще се изправят помежду си и ще последва епична битка на характери. Всичко зависи от тях.

Разбира се, те могат да си дадат много един на друг, защото като бойци много се отличават. Овенът е известен със страстта и импулсивността, с която прави всичко. Много често не обмисля предварително действията си. И точно тук Скорпионът може да му е много полезен. Той ще го научи да мисли сериозно, преди да действа, да си изгражда най-добрата стратегия, която ще му гарантира категоричен успех в начинанието. Овенът пък може да внесе малко повече спонтанност в живота на Скорпиона. Последният, между другото, е много отмъстителен, на моменти и злопаметен. Овенът може да го научи да забрави отрицателното и да гледа малко по-ведро на живота.

Водният Скорпион и огненият Овен могат да сътворят истинско торнадо заедно. От тях обаче зависи дали ще са най-непоклатимата двойка, или смъртни врагове.

Скорпион и Телец

Това е един интересен и бурен съюз. Основата на тези отношения е страстта, която особено Скорпионът притежава в огромни дози. Малко вероятно е тази връзка да е скучна, в повечето случай е много интензивна. По принцип тези знаци са противоположни, затова и в почти всички такива двойки се появява сложен момент при напасването на характерите и установяването на отношенията. Не е обаче невъзможно този момент да бъде преодолян и да се постигне страхотен съюз.

Едно от основните неща, които свързват чудесно Телеца и Скорпиона е сексът. И за двете зодии той е от съществено значение и е начин за показване на любовта, грижа към партньора и взаимно доставяне на удоволствие. Между Телеца и Скорпион съществува силно сексуално привличане и те се радват на сексуалност, която малко други зодиакални съюзи постигат. Причина за това е пламенната страна на тези два знака. Именно интимните отношения са показател за състоянието на връзката. Ако те отсъстват или има някакъв проблем, значи съюзът се намира в критичен момент.

Телецът и Скорпионът имат много общи черти, но това не означава, че връзката им категорично се развива по мед и масло. Страстта, която е в основата на тези отношения, може лесно да разпалва невероятни любовни пожари, но и бурни спорове и неразбирателства. И двата знака са силни. Телецът изпитва огромното желание да притежава, а Скорпионът се стреми към мощ. Често Телецът е водещият във връзката, но само защото Скорпионът му е дал тази чест. Положителното е, че и двете зодии се стремят към повече материални ресурси и усърдно работят за тях, така че съществени различия по този въпрос не биха имали.

Основен недостатък е мнителността и недоверчивостта, които и двата знака по принцип изпитват към партньорите си. Заради това за Телците е характерно да се стремят към честност и откровеност в отношенията, докато Скорпионите обичат да са малко по-потайни, за да държат интереса на половинката си жив. Съществена задача и за двамата е да преодолеят своята недоверчивост. Направят ли го, бързо ще установят, че могат да си имат голямо доверие и да разчитат един на друг. А сигурността е нещото, към което и двете зодии се стремят. И Телецът, и Скорпионът много държат на емоционалната сила на връзката и постоянно работят върху нея, което гарантира един прекрасен съюз.

И двата знака са много ревниви, но това донякъде им харесва, защото го приемат за доказателство, че партньорът ги обича истински. Една от общите им черти е лоялността, така че рядко в такива връзки се появява трети човек. Проблем на моменти може да бъде комуникацията. Както вече разбрахте, Телецът е по-откровеният, докато Скорпионът обича да бъде загадъчен. Това може да създаде напрежение. Ако двата знака се научат да говорят един с друг и открито споделят за проблемите си, могат да постигнат силна и страстна връзка, в която любовта ще процъфтява.

Скорпион и Близнаци

Този съюз е много буен и динамичен. Може да е невероятно успешен, но и да е пълен провал. Наистина е трудно тези два знака да се приспособят един към друг, защото имат много различия. Те виждат света по различен начин, подхождат към него с различна крачка, цел и стратегия. Впрочем, в повечето случаи Близнаците нямат толкова добър план, докато Скорпионите обичат да имат ясна представа какво, как и кога да направят.

Близнаците са въздушен знак, а Скорпионът – воден. Това може да е добра комбинация, в която и двамата да се чувстват добре, стига да се положат нужните усилия. И двамата обичат приключенията и няма да им е проблем заедно да се впускат в нови начинания. Като добри стратези, Скорпионите могат лесно да мотивират и да помогнат на Близнаците да вземат важно решение и да бъдат по-смели в напрегнат момент. Могат заедно да изготвят успешен план, какъвто Близнаците трудно биха направили сами. Същевременно, Близнаците могат да научат Скорпионите да продължават напред. Когато имат някакъв неуспех, Скорпионите често задълбават в него и се закотвят за известно време там, ядосвайки се и анализирайки какво и защо не се е получило. Близнаците помагат на Скорпионите да не се забиват толкова в провалите и да продължат напред.

И тук общо-взето започват различията между тези два знака. Близнаците се славят като малко повърхностна зодия, докато Скорпионите са невероятно емоционални и много държат на емоционалната привързаност. Те са много лоялни и се привързват към партньора си. Докато Близнаците не обръщат толкова внимание на емоциите и в очите на Скорпионите може да изглеждат така, сякаш не им пука за връзката. Всъщност нерядко връзките на Близнаците не са толкова дълбоки, колкото са тези на Скорпионите.

Скорпионите са честолюбиви хора. Могат да отдадат доверието си лесно на някого, но решат ли, че някой ги е предал, стават безкомпромисни и директно го режат от живота си. Близнаците обаче обичат много да говорят, понякога казват думи, които реално не мислят. Често менят мнението си и това в крайна сметка може да се стори несериозно на Скорпиона и той може дори да реши, че е бил умишлено подлъган.

Скорпионът има нужда от постоянно демонстриране на чувства и любов. Той иска да знае, че е обичан. Хубавото е, че Близнаците умеят да говорят и могат да убедят партньора си в чувствата си.

Разговорите също могат да са проблем. Близнаците обичат да говорят и да спорят и го намират за интелектуално стимулиращо. Докато Скорпионите не обичат някой да се кара с тях и честите конфликти ги дразнят.

И сексът не им се получава толкова лесно. Скорпионите са чувствени и вкарват много емоция в интимните отношения, докато Близнаците и там проявяват своята типична повърхност.

И все пак ако положат усилия, тези две зодии са способни да се задържат заедно и да се чувстват добре в компанията си. Да се развиват, да се подкрепят и да бъдат истински отбор.

Скорпион и Рак

Връзката между Рак и Скорпион може да служи за пример на околните. Тези две знака се съчетават невероятно добре и си подхождат повече от перфектно. Помежду им има достатъчно много прилики, които да гарантират за успеха на отношенията им.

Този съюз се основава на много силна страст. Скорпионът по принцип е най-страстният знак в зодиака, а Ракът е изключително емоционален, така че лесно бива завладян от страстта, нищо че е по-свенлив. Не се изненадвайте, ако забележите, че често си правят комплименти – те просто наистина много се харесват и държат да си го покажат. Тези две зодии се комбинират невероятно добре и умеят да се балансират и да допълват слабите си страни.

И Рак, и Скорпион приемат живота от емоционалната страна. За тях е важен домашният уют, затова заедно могат да го постигнат повече от перфектно. Обичат да пазаруват вещи, предназначени за дома, и са хора, които обичат да прекарват време вкъщи. Затова и се стремят към комфорт там. И за двата знака семейството е много важно. Държат на близките си и са лоялни към тях. Именно заради това не е много трудно да изградят доверие един към друг. По принцип и двата знака са ревниви, но след като усетят, че наистина държат на връзката си, ще им е много лесно. Скорпионът е от хората, които могат да бъдат отмъстителни, ако някой ги предаде. Във връзката с Рак, за щастие, такива моменти биха били много редки, просто защото лоялността е на първо място и за двамата. Може все пак да се появят по-напрегнати ситуации, но бързо ще успяват да ги изчистят, защото умеят да говорят един с друг.

Ракът се управлява от Луната, а Скорпионът от Марс и Плутон. Луната и Марс се съчетават изключително добре. Луната е символ на растежа и прераждането, а Марс носи страстта и романтиката. Скорпионът по природа е интензивен знак, което силно привлича Рака. Освен това и двата знака са водни, което им гарантира, че ще могат да създадат една наистина дълбока връзка, каквато много малко знаци могат да изградят. Скорпионът може да насочи погледа на Рака отвъд повърхността на нещата, докато Ракът може да потопи Скорпиона в море от емоции.

Едно от качествата, които силно привличат Скорпиона, е практичността на Рака. Той пък харесва ревността на Скорпиона, тъй като разбира, че по този начина Скорпионът изразява любовта си. По принцип разговорите им се получават и се разбират толкова добре, че понякога изобщо не са им нужни думи, за да постигнат хармония и баланс. Ценностите им се припокриват впечатляващо добре и затова заедно могат да се развиват и да работят заедно.

Разбира се, не са изключени конфликти, особено когато говорят емоциите, а това се случва нерядко при тези два знака. Обикновено Ракът започва споровете, но и Скорпионът не му отстъпва и не търси веднага помирение. Хубавото е, че все пак и двата знака обичат да изясняват проблемите и да ги решават.

В сексуален план тези зодии напълно си пасват. Както вече стана ясно, страстта при тях е в пълни дози, а това им гарантира чудесни интимни преживявания.

Скорпион и Лъв

Връзката между Лъв и Скорпион е определено доста интересна. Тя е вълнуваща, динамична, интензивна и много силна енергийно. В някои отношения те невероятно много си приличат, но има други, в които силно се разминават. Понякога пък именно общите им черти са причина за проблеми. Така че съвместимостта им е строго индивидуална за отделните двойки.

От една страна, Лъв и Скорпион имат много сходни нужди. Могат да си дадат това, от което имат нужда. И двата знака са много лоялни и държат на човека до себе си. Ценят връзките си. За Скорпиона едно от най-важните неща е да бъде уважаван и желан. Лъвът пък иска внимание и комплименти, така че не им е много трудно да се разберат.

Лъвът обича пищността и луксът. Не се задоволява с малкото. Стреми се да свети ярко, а това е черта, която Скорпионът определено харесва. Той няма проблем да стои леко встрани и да отстъпи на Лъва мястото под светлините на прожекторите. Държи обаче тихо да контролира процесите.

Лъвът е подвластен на Слънцето, а Скорпионът – на Марс и Плутон. Единият знак е огнен, а другият – воден. Имат силна мъжка енергия, която по принцип се комбинира много добре и им помага да установят един наистина силен съюз. Когато са на едно мнение, двамата заедно ще преследват целта и ще сформират невероятно силен екип. Упорити и решителни са. И двата знака гонят желанията си и много трудно се отказват по средата. При тях такова нещо е почти невъзможно.

Друга силна черта в този съюз е общото уважение, което Скорпион и Лъв изпитват един към друг. За тях наистина е много важно да се уважават и могат да общуват по доста дипломатичен и цивилизован начин помежду си, дори и позициите им да не съвпадат.

И все пак силните им характери на моменти могат да ги докарат до ситуация, в която два остри камъка брашно не мелят. По принцип и двата знака се стремят към лидерската позиция, само че по различен начин и в различни аспекти. Това може да е повод за проблеми. Освен това Лъвът е доста свободолюбива натура, а Скорпионът на моменти е като хамелеон и нерядко мени характера си.

Тежките спорове възникват тогава, когато не са съгласни с нещо. В такива моменти Скорпионът рядко си го казва директно, а по-скоро се отдръпва леко. Лъвът пък приема това поведение като негативно и като признак на самонадеяност, което само ще го вбеси. За да избегнат подобни ситуации, тези два знака просто трябва да приемат, че имат различни виждания по някои въпроси.

Най-голямото препятствие за тази връзка са емоциите, които и при двете зодии са много интензивни. Те са хора на крайностите – могат да бъдат много силно обичащи, но и да изпитват крайно негативни емоции, заради което могат да вгорчат отношенията си. По-лошото е, че няма да си го признаят. И двата знака трудно приключват връзките си и са склонни да стоят с човек, с когото им е наистина трудно. Ако успеят да постигнат баланс, биха изградили много силна връзка, но в противен случай все някога ще стигнат до раздяла.

Може да звучи странно, защото и двата знака са силни и страстни, но им е трудно да постигнат невероятно съчетание в секса. Двамата просто искат и търсят различни неща в този план и постигането на баланс не е лесна задача.

Скорпион и Дева

Красива и стабилна е връзката между Дева и Скорпион. Дева се стреми към реда, а Скорпионът към силата и умеят прекрасно да работят в екип. Те са хора, които са готови на подадат ръка, когато другият има нужда от нея.

Това е връзка, която не обича показността. Тези двойка предпочита да стои далеч от шума и навалицата и да се концентрира върху себе си.

Скорпионът е под влиянието на Марс и Плутон и е изключително буен и горещ знак, което много силно привлича Девата. Тя пък впечатлява Скорпиона със своята лоялност и практичност. Девата е земен знак, а Скорпионът – воден. Той по принцип се характеризира с това, че има много дълбока емоционалност, която обаче крие зад висока и дебела стена. Когато обаче емоциите дойдат в повече, той може така да прелее, че да се получи истински потоп. Скорпион и Дева обаче се стремят към емоционална сигурност, заради което се радват на много висока лоялност в отношенията си.

Скорпионът може да научи Девата да гледа в дълбочина на нещата, да й покаже света отвъд неговата повърхност. Тя се впечатлява от неговата отдаденост. Двамата са много целеустремени и ако имат обща цел, нищо не е способно да ги спре или откаже. Положителното в отношенията им е, че могат много добре да работят заедно, а не да вървят един срещу друг. Освен това, при възникването на някакъв конфликт, Девата е склонна да отстъпи, за да предотврати по-сериозни развития.

Девата е много свенлива зодия и на моменти изглежда прикрита. Обаче Скорпионът има невероятното умение да достигне до емоциите на Девата, да ги разбере и да отговори на нейните емоционални потребности. И двата знака много държат на добрата интелектуална и емоционална връзка и са готови да я поддържат. Затова и разговорите им се получават лесно. Могат да ги поддържат с часове и да бъдат открити и честни. Техните противоположности им помагат да се допълват. В тези отношения Девата носи спокойствието и умереният ритъм, а Скорпионът – страстта и интензивността.

Но макар и не много големи, тази двойка си има своите спадове. Девата е критичен знак, а Скорпионът също има склонност да показва несъвършенствата на другия. Това може да се превърне в проблем, ако двамата често си изтъкват недостатъците. Така само ще вгорчат връзката си. Заради стремежа си към емоционална стабилност, двата знака на моменти може да изпадат в крайности, опитвайки се да изговарят всичко.

Най-голямото несходство между тези две зодии е сексът. Девата е много свенлива, на моменти омаловажава тези преживявания и не ги поставя на такъв пиедестал, както Скорпионът. Той пък е най-пламенният и сексуален знак и за него сексът е от съществено значение за успеха на една връзка. Затова той може да се почувства неудовлетворен, а пък Девата – неудобно заради поривите на Скорпиона.

Скорпион и Везни

Един от най-съвместимите съюзи в зодиака. Независимо, че имат известни различия, Везни и Скорпион са способни да изградят невероятно силни и стабилни отношения, които едновременно с това да бъде достатъчно вълнуващи и пълноценни и за двамата. Не са им необходими особени усилия за това, просто защото наистина много си подхождат.

Скорпион и Везни могат да останат завинаги заедно, защото имат еднакви нужди, дават си това, което им е необходимо и могат да се допълват и да си помагат за израстването. Скорпионите по принцип са по-фокусирани в различни размисли, но Везните успяват да внесат баланс и хармония в отношенията. Всъщност Везни винаги се стремят към баланс във връзките си, а за Скорпиона е много важна емоционалната и интимна привързаност.

Тези два знака създават заедно невероятно силната комбинация на интелект и емоция. Изключително лоялни са един към друг и освен в любовните отношения, се справят чудесно и като бизнес екип. Имат ли обща цел, шансът да не я постигнат е почти нулев.

По природа Скорпионът е по-търпеливият и сдържан от двамата, но въпреки това той е този, който дърпа юздите във връзката. Огромен плюс за тези отношения е, че и двата знака харесват новото и различното, искат приключения, така че заедно няма как да им е скучно. Знаят как да се провокират в хубавия смисъл на думата и да се прелъстяват.

Скорпионът е подвластен на Марс и Плутон, а Везните – на Венера. Скорпионът жадува за емоционална и жива връзка, което прекрасно се комбинира със стремежа на Везните към красота и романтика. Освен това нито един от двата знака не обича споровете и скандалите и се старае да ги избягва. Везните обаче трябва да имат едно на ум, защото Скорпион по принцип е доста отмъстителен и злопаметен.

Комбинацията между разум и сърце, която заедно създават, помага на тази двойка да се превърне в непобедима, буквално. Заедно могат да постигнат абсолютно всичко и няма кой да ги спре. Скорпионът отговаря за планът, идеята и стратегията, докато Везните вкарват разума и практичността. Скорпионът може да помогне на Везните да постигнат докрай целите си и да имат много повече резултати. Просто заедно наистина могат да постигнат едва ли не перфектната връзка.

Но това не означава, че помежду им няма да има известни проблеми. Скорпионът е по-потаен и същевременно интензивен, докато Везните са спонтанни и експанзивни, което понякога им създават трудности да се разберат един друг. Скорпионът е емоционален знак и ако чувствителността му дойде в повече, Везните могат да се отдръпнат по някакъв начин, което ще разгневи партньора им. Възможно е да имат проблеми за лидерството във връзката – никой от двамата не иска да припка след другия.

Скорпионът не е знак, който лесно се отказва. Той е методичен – ако се захване с нещо, няма просто ей така да го изостави, а ще направи всичко по силите си да го доведе до финала. Везните обаче не са точно такива. Те влагат време и енергия само там, където на тях им е интересно, и са способни да се откажат по средата, просто защото така са решили.

Скорпионът е доста агресивен по принцип и има такъв подход към живота. Това обаче Везни не го разбират, заради което може да имат разминавания по важни житейски въпроси.

В сексуален план им трябва време. Скорпионът е най-сексуалната емоция, а Везни трудно отговарят на тази силна страст. Те са малко бавни и нерешителни, а Скорпионът обича да гори. Ще им се получи, само ако Везни напълно се отпуснат и доверят.

Скорпион и Скорпион

Взривяващо емоционална е връзката между два Скорпиона. За този знак е характерно, че е изключително темпераментен, страстен и импулсивен. Затова и отношенията между представителите на зодията са изключително страстни и могат да бъдат в двете крайности.

Скорпионът истински държи на любовта и партньорството, но понякога силната му емоционалност не му позволява да действа градивно. Той може да обича невероятно силно и дълбоко. При него всичко се развива бързо и с много пламък. Затова и когато два Скорпиона са във връзка, те или се разбират прекрасно и плуват в океан от любов, или са в жесток спор. Последното може да им се случва често.

Най-силната черта на този съюз е решителността и страстта, които съществуват в него. Скорпионите са хора, които не обичат да вършат нещата на половина. Когато решат да бъдат с един човек, те наистина ще бъдат с него. Тази зодия е подвластна на Марс и Плутон ръководят. Марс символизира страстта, агресията и куража, а Плутон – силата, унищожението и прераждането. Благодарение на това, Скорпионът има свойството да се съвзема лесно след разочарования и трагични загуби, да се изправя и да продължава напред без излишни драми.

Един от големите минуси на тази връзка е желанието и на двете страни за надмощие. Напълно възможно е двата Скорпиона да влязат в люта битка за лидерство, защото всеки иска да управлява и доминира, а това реално е невъзможно. Ако не парират навреме тези подбуди, могат да съсипят отношенията си.

Друг недостатък е склонността на този знак да не споделя с човека до себе си своите мисли, чувства и желания. Разговорите за това какво очакват от партньора си или какво ги е ядосало или наранило са в основата на добрия съюз, а това може да куца в отношенията между два Скорпиона. Също така трябва да внимават с ревността, която често се проявява при този знак. Успеят ли да преодолеят тази емоция, ще се разбират много по-добре.

Най-голямото предизвикателство преди тези отношения е овладяването на емоциите. Ако изпаднат в състояние на твърде силна емоционалност, изобщо няма да чуят какво им  говори другият човек. Ще се потопят в кръговрат от взаимни обвинения, непрекъснати спорове и никой от двамата няма да се опита истински да разбере другия. За да се справят с подобно положение, трябва поне единият от двамата партньори да прояви малко здрав разум, повече търпение и да се опита да скочи в обувките на партньора си.

И все пак тази връзка си има своите силни страни. Едната от тях е, че два Скорпиона могат да водят откровени и дълбоки разговори. За други зодии те могат да изглеждат твърде мрачни и депресивни, но Скорпионите напълно ги разбират и си съчувстват.

Освен това представителите на този знак обикновено са много активни. Те са пълни с енергия хора, често имат общи цели и обединявайки се в екип, могат да постигнат наистина много заедно. Въпросът е да го поискат и да си дадат шанс.

Сексът едва ли има нужда да се коментира. Скорпионът е най-страстният знак, изключително сексуален и за него интимните преживявания са на първо място. Малко са знаците, които могат да задоволят сексуалните желания на Скорпиона. Логично, че когато се съберат заедно, могат да сбъднат всичките си фантазии.

Скорпион и Стрелец

Това е връзка, в която и двете страни могат да се чувстват много добре и да прерасне в прекрасни и дълги отношения, стига да се направят нужните компромиси и да си дадат време. В началото, особено, е много важно да стъпват леко и да проявяват повече толеранс един към друг, защото е възможно да се разделят още преди да са се събрали. След това обаче могат да изградят чуден общ свят.

Скорпионът е подвластен на Марс и Плутон, а Стрелец – Юпитер – планетата на философията, висшето знание, разрастването, успеха и пътуването. Скорпионът е воден знак, а Стрелецът е огнен.

Един на друг двата знака могат да си дадат това, от което имат нужда – изследване на нови територии и истинска близост. Стрелецът обича промените, да научава нови неща за света и да вижда непознати за него места. Желанието им за пътуване и общи приключения са нещата, които изключително силно ще ги привличат един към друг.

С времето намират все повече и повече общи интереси и интересни занимания и места, които заедно да посетят. Това е двойка, която ще предпочете да обикаля някъде, вместо да си седи предимно вкъщи. Обикновено инициатор на общите занимания е Стрелец, но Скорпионът разполага с достатъчно смелост и страст, за да тръгне след него. Всъщност именно разнообразието крепи до голяма степен тази връзка и ако двамата партньори се заседят повече вкъщи, нищо чудно това да им се отрази негативно.

По принцип по-спонтанният от двамата е Стрелецът, който понякога се впуска в действия и решения, които не са много обмислени. Освен това Стрелецът не е много постоянен и често се случва да прескача от едно нещо на друго, без да довършва първото. Това определено е черта, която прави впечатление на Скорпиона и може да го подразни. Той не е човек на големите и твърде чести промени. По-важното в случая е, че все пак може да направи компромис и да не вдига скандали, а Стрелецът пък истински оценява това. Просто тези два знака умеят истински да се разбират един друг и да проявяват нужното уважение към потребностите и интересите си.

Наред с това, Стрелецът се явява като чудно лекарство за депресивните и мрачни мисли на партньора си. Бидейки в една такава връзка, Скорпионът по-рядко ще изпада в такива състояния, а когато все пак това се случи, ще намира нужната подкрепа и успокоение, без това реално да коства много на Стрелеца.

Много силна черта на тази връзка е добрата комуникация. Стига Скорпионът да овладява изключителната си емоционалност, двамата могат да водят поразяващо дълбоки, дълги и смислени разговори по най-различни теми и така един друг да се впечатляват и заедно да откриват нови истини. Просто се комбинират много добре.

Що се отнася до секса, там положението може да е плаващо. Или нещата в леглото ще им се получават перфектно, или ще бъдат истинска трагедия. И, разбира се, всичко зависи от тях. Ако Скорпионът е твърде настойчив, а Стрелецът прекалено пасивен, няма да си изкарат много добре заедно.

Скорпион и Козирог

Особено интересен и противоречив в някои аспекти е съюзът между Скорпион и Козирог. Като цяло могат да се чувстват много добре заедно, да бъдат истински партньори и заедно да се научат на много неща, да придобият ценни знания и постижения. Решат ли, че искат да бъдат заедно, трудно ще се намери нещо, което да ги спре.

Обикновено е по-трудно началото. Изграждането на доверие и постигането на истински комфорт може да им отнеме време. Не им е лесно да се разкрият един пред друг, не е изключено да проявят известен срам. С течение на времето обаче ще разберат колко много могат да си дадат един на друг, ако се отпуснат.

По принцип Скорпионът търси истинско сближаване, дълбочина в чувствата и искреност. Спокойно може да научи Козирога да гледа отвъд повърхността на нещата, да се вглежда повече в дълбочината и да търси повече от това, което се вижда на пръв поглед.

Плутон и Марс управляват Скорпиона, а Сатурн – Козирога. Първите две планети носят агресия, кураж, сексуална енергия и прераждане, а Сатурн насочва към усърдието, отговорностите, амбицията. Комбинацията от тези три планети е невероятна.

Козирог и Скорпион често изграждат много сериозни отношения. При тях спонтанността няма място, много рядко ще предприемат някакви импулсивни действия. Всъщност заедно ще предпочетат да се занимават с конструктивни и смислени дела, отколкото с необмислени приключения. Плюс е, че търсят перспективата и логиката дори и в общите си хобита, но същевременно липсата на импулсивност може да е проблем. Не е изключено напълно да забравят за забавлението, за малките сладости от импулса и така да превърнат бита си в твърде скучен и едноцветен.

Един от големите минуси е инатът, който е типична черта на характера им. Ако решат да го проявят по даден въпрос или проблем, могат сами да си създадат наистина сериозни неразбирателства и ненужни спорове, да попаднат в лабиринт от скандали и заяждания, което само ще развали отношенията им. Просто е много важно да се научат да говорят истински един с друг, да се изразяват точно и ясно и да слушат какво им казва другият. Както и да проявяват разбиране един към друг.

Но най-голямото препятствия пред Козирог и Скорпион е постигането на емоционален баланс. Това са силни зодии, които не обичат да показват слабост, а освен това Козирогът е много по-практичен и рационален знак, който не залага толкова на емоциите. Често може да се случва да не признават един пред друг проблемите си, да не си споделят трудностите и да не си споделят, когато се чувстват по някакъв емоционален начин зле. Просто и двамата държат да изглеждат силни в очите на другия, а това не е никак добре. Замаскирането на проблемите и тяхното нерешаване в крайна сметка може да доведе до отдръпване и конфликти.

Сексът е сред сериозните предизвикателства в тази връзка, защото не им се получава много лесно на тези два знака. Скорпионът е най-страстният знак, но му е трудно да се отпусне пред Козирога. Доста често тези две зодии не могат да постигнат интимна свързаност на емоционално ниво, а остават единствено на физическо такова.

Скорпион и Водолей

Връзката между Скорпион и Водолей може да представлява особено предизвикателство и за двамата. Това са знаци с много различни виждания за живота и възприемат света даже по противоположни начини. Имат различни философии и различни нужди.

Скорпионите по принцип могат да бъдат определени като интроверти. Много държат на вътрешния си свят, интересуват се житейските тайни и обичат да гледат в дълбочина на нещата, да задават въпроси и да получават дълги и смислени отговори. Скорпионът има нужда от качествено време с половинката си, от романтика и истинска свързаност. Водолеят, от своя страна, е екстроверт. Той е по-обърнат към външният свят и е много по-социален, обича тълпите и да се запознава с нови и интересни личности. Далеч не е толкова романтичен, колкото Скорпионът. Това не са никак малки различия, но ако все пак се концентрират върху отношенията си, двата знака имат шанса да изградят пълноценен и красив съюз.

Общото между Водолей и Скорпион е упоритостта им, което в много отношения може да бъде в техен плюс. Лошото обаче е, че държат нещата да се случват, както те искат и планират и не са много отстъпчиви в това отношение. Скорпионът е много любознателен и обича да разнищва всеки въпрос до най-малката подробност. Водолеят пък е прогресивен знак, но не обръща особено внимание на детайлите. Гледа по-глобално на нещата. В началото Скорпионът може да се привлече от различията, които съществуват между него и Водолей. Впоследствие, обаче, не е изключено да се разочарова от това, че не получава необходимата му дълбочина и емоционалност.

Водолеят пък много вероятно може да изпита проблем с ревността и собственическото чувство на Скорпиона. Той е знак, който много държи на човека до себе си, иска пълно отдаване и много внимание. Все неща, които не се харесват особено на Водолея. Ако все пак последният направи този компромис, няма да остане разочарован.

Причината различията между тези две зодии се корени в планетите, които ги управляват. Скорпион се контролира от Плутон и Марс, а Водолей – от Сатурн и Уран. Марс носи агресия и страст, а Плутон – прераждане. Сатурн носи на Водолей дисциплина, а Уран – бърз ум. Скорпионът е воден знак, а Водолей – въздушен. Затова и Водолеят обича да изследва света, а Скорпион да го анализира. Неслучайно двата знака нерядко изпитват затруднения в комуникацията помежду си и им е трудно да се разберат. Не е изключено бездна помежду им да се появи, ако Скорпион стане твърде обсебващ, а Водолей се отдръпне и прояви студенина.

Основното, на което тези два знака трябва да се научат, е, че са различни и затова виждат живота по различен начин. Но е добре да осъзнаят, че не е задължително да се разделят, а могат просто да се допълват. Едно от най-хубавите неща е, че са много силни личности и когато си поставят общи цели, могат да ги постигнат.

Въпреки немалкото разминавания, Скорпион и Водолей се радват на изключителна сексуална връзка. Водолей обича разнообразието и няма проблем да го проявява. Скорпион пък цени това и има нужната енергия, за да го допълни. А тази комбинация е гаранция за страхотни преживявания.

Скорпион и Риби

Тези две зодии могат да изградят чудесна връзка, която да се характеризира с дълбока чувственост, привързаност, нежност и допълване. Тоест, с всичко необходимо и за двамата.

Между Риби и Скорпион се изгражда много силно уважение и невероятно разбирателство, което е от изключително значение. И двата знака са водни и именно на това се дължи разбирателството помежду им. По принцип само водните знаци могат да се разберат един друг изцяло, просто защото се отличават от другите по дълбоката си емоционалност.

Скорпионът е прикрит по принцип, не обича да споделя много-много плановете и кроежите си. Рибите са хора на илюзиите и идеалистичните представи, но за тях не е проблем прикритостта на Скорпиона. Имат много силна интуиция, която ги насочва и във връзката им.

Същевременно, тези два знака могат да си дадат и да се научат на много неща. Скорпионът може да даде сигурност на Рибите, здрав фундамент за отношенията им, да ги стимулира да постигат целите си. Рибите пък могат да внесат в живота на Скорпиона нежност и доброта, които той истински ще оцени. В компанията на Риби, Скорпионът може лесно да се отърси от напрежението и да намери истински остров на спокойствието и тишината. Енергиите им се съчетават по изключително красив начин и това им позволява да се чувстват прекрасно заедно.

Наред с всичко това, Рибите са способни да внесат и известна спонтанност и разнообразие в живота на Скорпион. Могат да го разчупят и да му покажат, че и това си има своя чар. От него пък те могат да се научат на повече постоянство, да довършват започнатото, а не да скачат от едно занимание на друго.

Една от най-силните черти на тази връзка е това, че двата знака напълно разбират емоциите си. Нещо, което с други зодии постигат много трудно. Те чудесно разбират какво изпитва другият, могат да му съчувстват и знаят как да си помогнат. Просто великолепно се допълват. Обичат да общуват с партньора си и могат да си говорят с часове по най-различни теми. Обичат да изучават света, така че трудно ще се получи така че да няма какво да си кажат.

Това обаче не означава, че няма никакъв шанс да срещнат проблеми в комуникацията. Понякога Скорпионите могат да са по-груби, без дори да го осъзнават. В този момент Рибите ще се почувстват наранени, защото те са нежни по природа и имат нужда към тях да бъде проявявана нежност и деликатност. Разговорите на сериозни теми може да са им проблем, а понякога недоразумения може да станат повод за раздяла. Най-важното условие за комуникацията им е Скорпионът да бъде достатъчно нежен и разбиращ.

Последното важи и за сексуалните им отношения. По принцип, имат много добра сексуална съвместимост, благодарение на това, че са водни знаци. Способни са да постигнат много добро емоционално свързване, което е в основата на пълното им отпускане в леглото. Просто Скорпионът не трябва да бъде груб.