Начало Хороскопи Месечен хороскоп за зодия Скорпион

Месечен хороскоп за зодия Скорпион

Месечен хороскоп за зодия Скорпион

Труден ще бъде предпоследният месец от годината за представителите на зодия Скорпион. Ситуацията около вас няма да е много добра и е възможно това да се дължи на ваши грешки от миналото, които сега ще трябва да коригирате, ако искате промяна. Неприятни моменти са възможни и в личния ви живот, където раздвоението ще е в сила при много от вас.

Работа и пари

Месецът ще бъде добър за вас в професионално направление. Ще изпитвате голямо желание да търсите и да знаете повече, да разкривате и най-малките подробности и детайли, което ще ви бъде от голяма полза. Опитайте се да бъдете по-проницателни, това ще е от голям плюс за вас. Някои от вас ще бъдат изпратени в командировка, която също ще ви донесе много позитиви. Месецът ще ви срещне и с много влиятелни личности, с които ще успеете да направите добри контакти, а някои от тях може да се окажат и голяма упора за вас. Освен това, през този период най-после ще можете да приключите стари дела, които досега са ви се опъвали. Към края на ноември можете спокойно да предприемете действия по отношение на покупка-продажба на недвижим имот или автомобил.

Като цяло финансовото ви състояние ще е добро и ще можете да изплатите и стари дългове. Стари приятели може да ви помогнат да увеличите доходите си. Независимо от положителното развитие, ще е добре да се въздържате от големи покупки, а също и от сериозни харчове за забавления. Не бива да губите контрола си по отношение на парите.

Купидон

През този месец положението на любовния фронт ще бъде сложно. Ако сте обвързани, избягвайте всякакви интриги и авантюри, защото това много ще навреди на отношенията ви. Всяко съмнение, което се пробуди във връзката ви, ще ви кара да изпитвате много силни негативни емоции и да поставите в риск бъдещето на връзката. През периода бъдете подготвени за повече неразбирателства и скандали, които няма да утихват бързо и лесно. Това определено ще постави на изпитание съюза ви. Ако успеете след всичко да останете заедно и отново да намерите път един към друг с половинката ви, след това ще бъдете истински щастливи заедно.

Раздвоение и трудности ще срещат и необвързаните Скорпиони. Едва ли през този месец ще срещнете любовта на живота си, но това не означава да спрете да я търсите.

Здраве

Няма да има причина да се оплаквате от здравето си, сега енергийният ви тонус ще е на висота. По-предпазливи трябва да са Скорпионите с хронични заболявания, защото сега е възможно обостряне на състоянието. В края на месеца обърнете внимание на черния си дроб, особено ако никога не сте се консултирали с лекар. Добре ще е да изключите от менюто си алкохола и мазните храни.

Exit mobile version