Месечен хороскоп за зодия Скорпион

четвъртък, 7 декември 2023 г.

Месечен хороскоп за зодия Скорпион

Декември ще е период за изчистване и освобождаване от стари неща за Скорпионите във всеки един аспект. Постарайте се да посрещнете новата година на чисто, без да ви тежи нищо на душата. Свършете задачите, които трябва да свършите, изчистете дома си от ненужни вещи, направете нещата, които от дълго време искате да направите, но все не успявате. Периодът ще е много добър за изчистване и на конфликтите в отношенията. Направете първата крачка към близките ви, с които имате някакви спорове. Ще се изненадате колко по-добре ще се чувствате след това.

 

Работа и пари

Декември ще е месец на сериозна активност в професионален план. Не си мислете, че ще можете целият период да изкарате на празнична вълна. Има работа, която преди това трябва да се свърши. През този период има голяма вероятност да ви обземе мързел и да проявявате малко нехайност в делата си. Това изобщо не бива да го допускате, защото ще направите лошо впечатление и няма да се отрази добре на репутацията ви. Не закъснявайте, не си позволявайте пропуски, невнимание и подценяване на работата. Ако сте достатъчно усърдни, отговорни и активни, не само, че вие ще бъдете доволни от себе си и спокойно ще посрещнете празниците, но е много вероятно и да получите някакво повишение или бонус.

През този месец ще имате възможността да стабилизирате финансовото си положение. Това ще се случи именно чрез по-отговорно и професионално отношение към делата ви. Ще е добре да изчистите задълженията, които имате. Отвори ли ви се възможност да се освободите от дълговете, не го мислете, а го направете. След това ще можете спокойно да разполагате с парите си.

 

Купидон

Последният месец от годината ще е посветен и на личния ви живот. Сега не само половинката ви, но и хората около вас ще се активизират и всички ще търсят вашето време и внимание. Подгответе се за много излизания, събирания и активен социален живот. Някои от вас дори ще пътуват донякъде, за да могат да се видят с близки. Обърнете внимание и на половинката си и се постарайте да я изненадате по празниците. Периодът ще е много добър за сплотяване и приятни моменти заедно.

Месецът е обещаващ и за необвързаните. Само че не забравяйте, че за да срещнете любовта, трябва да излизате по-често и да се запознава с нови хора, вместо да се затваряте в вкъщи. Посещавайте различни събития, не отказвайте покани за партита или културни мероприятия. Каквото и да е, така ще се запознавате с нови хора и някой от тях може да се окаже точно вашият човек.

 

Здраве

Не забравяйте за здравето си този месец. Преди празниците е добре да обърнете внимание на цялостното си състояние. Направете си пълни профилактични прегледи, минете курс на детокс или поне някакво прочистване от токсините, движете се повече. Важно е да ограничите стреса и умората, защото те ще се отразят на нервната ви система и бързо ще го усетите. Намерете най-добрия за вас начин да се грижите за тялото си и да се чувствате добре.