spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Месечен хороскоп за зодия Скорпион

неделя, 28 май 2023 г.

Месечен хороскоп за зодия Скорпион

Месец май няма да е от най-лесните и лежерни за Скорпионите. Напротив, за някои от вас може да се стори доста натоварен и сложен, изпълнен с различни препятствия. Ще има моменти, в които тези затруднения ще ви изнервят и ще ви провокират да излизате от кожата си. Но в крайна сметка ще осъзнаете, че всичко, през което преминавате, ви учи на важни уроци и ви помага да трупате ценен опит. Чрез затрудненията ще можете да научите и доста неща за себе си, както и да опознаете хората около себе си и да видите кой как реагира в сложните ситуации. Важно е през този месец да си поставяте по-малки, но постижими цели и да гледате по-отгоре на събитията. Не бъдете дребнави.

Работа и пари

Периодът няма да е много лесен за вас в професионален план. На повечето от Скорпионите им предстои да усвоят важни уроци, а именно, че всяко нещо е опит, дори и отрицателният развой на събитията. През този месец е добре да разберете едно – празните приказки, колкото и да са омайни, няма да ви донесат истински резултати. Вместо да се впускате в дълги обяснения и да се опитвате да замазвате нечий очи, по-добре се концентрирайте върху работата и гонете истински резултати. Дори и да не успявате винаги или да не получавате това, което очаквате, не забравяйте, че това също е ценен опит и е част от пътя на всеки професионалист. В работните си отношения бъдете обективни и в никакъв случай не си позволявайте да злословите или да интриганствате.

Финансовото ви положение ще е малко по-добре, едва ли ще има причини за притеснения. Някои от вас дори ще могат да си позволят разходи, които отдавна са отлагали. Ако доходите ви зависят пряко от клиенти, бъдете по-внимателни в общуванията си с тях и добре анализирайте всяка стъпка.

 

Купидон

Обвързаните и семейни Скорпиони ще изпитат широка палитра от емоции през този месец в личен план. Първата половина от периода няма да е никак лесна за повечето от вас. Възможно е семейното равновесие да бъде разтърсено от чести кавги за щяло и нещяло. Всяка дреболия може да се превърне в отправна точка за истински скандали. Вместо постоянно да обвинявате половинката си, помислите дали и вие не допринасяте за напрегнатата атмосфера у дома. Постарайте се да влагате мислите и енергията си в приятни изненади, мили думи и грижа, а не в постоянно търсене на повод за заяждане или надцакване. Втората половина от месеца ще е доста по-приятна и ще усетите най-после спокойствието и хармонията. Ако имате деца, обърнете им повече внимание и организирайте общи занимания с тях.

Май за необвързаните може да се превърне в едно много красиво и романтично време. Ще излизате по-интензивно и е много вероятно да срещнете интересен човек, който да се превърне в следващата ви половинка.

Здраве

За повечето от вас основен проблем по отношение на здравето ще е стресът. Прилагайте всякакви методи, за да се борите с него и използвайте всеки свободен метод, за да се разтоварвате. Опитайте се да не се фокусирате постоянно върху негативното и това, което ви притеснява. Разведрявайте мислите си, позволявайте на мозъка ви да си почива, иначе няма да постигнете абсолютно нищо и ще прегреете. През този месец бъдете внимателни при работата с всякакви електроуреди. Успешно ще се борите с вредните си навици.