spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Годишен хороскоп за зодия Стрелец

понеделник, 26 септември 2022 г.

Годишен хороскоп за зодия Стрелец

За представителите на зодия Стрелец 2022-а не носи сътресения, големи предизвикателства и сериозни затруднения. Като цяло периодът ще е спокоен и ще имате възможност да се концентрирате върху по-дребните, ежедневни и битови въпроси. Ще ви се отдаде възможността да поправите грешки, които сте допуснали в миналото, да запълните пропуските. За това обаче ще е нужно да не забравяте научените уроци и да черпите от натрупания ви опит. През следващите дванадесет месеца ще имате шанса да се съсредоточите върху изграждането на стабилна хармония в живота ви и постигане на малки радости.

Първата половина на годината се очертава да бъде по-активна и интензивна от втората. Така че плановете, които сте решили да започнете през 2022-а е добре да реализирате през първите шест месеца. Преди това обаче е добре да се уверите, че това, което искате, може да се получи, а не е плод на твърде оптимистичен поглед върху света и обстановката. Най-подходящият период за започване на нови начинания ще е от май до юли. След това от края на юли до края на ноември Юпитер ще е ретрограден, заради което втората половина на годината ще е доста по-спокойна и всичко около вас ще тече много по-бавно от преди. През по-голямата част от 2022-а ще можете да разчитате на подкрепата на Юпитер, който ще ви подпомага във всичко, което захванете.

Вие обичате разнообразието и известния риск, но сега ще е по-добре да гледате повече да запазите сигурността и спокойствието в живота си. Има голяма вероятност да се превърнете в по-големи мечтатели и на моменти да губите реалната си преценка. Внимавайте очакванията ви да не са по-големи от това, което действителността може да ви предложи. Опитайте се да бъдете реалисти във всяко нещо, за да не се окажете накрая излъгани и измамени от собствените си илюзии.  Залагайте повече на спокойствието и го превърнете в свой приоритет. Ако знаете, че дадена дейност, занимание или човек ви внася твърде много напрежение и стрес, просто не се занимавайте с него. Учете се от натрупания опит.

Работа и пари

Ще се чувствате добре в професионално отношение и през по-голямата част от годината ще бъдете мотивирани да работите и да се развивате. Някак по-ентусиазирани ще сте за това, с което се занимавате, и ще изпитвате много по-голямо удовлетворение при приключването на една или друга задача. Дори делата, които по принцип са рутинни и може би досадни за вас, няма да ви се струват чак толкова неприятни и пипкави. Просто ще имате желание да работите усърдно. Най-голям шанс да изпъкнете и да се докажете ще се появи от края на май до началото на юли. Тогава категорично може да се утвърдите като добри професионалисти, стига да се възползвате. Бъдете обаче внимателни с новите планове и мащабни проекти и добре ги преценявайте, преди да се заемете с тях.

Стрелците, които искат да сменят работата си, е най-добре да го направят през април. Тогава ще се отвори възможност, която отговаря на това, което искате. И все пак съветът е да не се разделят с настоящето си работно място, преди да сте намерили ново и да сте сигурни в него. За бизнесмените е важно добре да преценяват в какво инвестират. Ходовете, предприети до пролетта, ще имат отражение и в следващата година. Не бъдете стиснати и не се превръщайте в шефове, които не дават и един лев отгоре. Просто добре обмисляйте нещата, в които да вкарате пари. Не пренебрегвайте проблемите, независимо дали във вашите очи са дребни, или не. Нали знаете, че малките камъчета преобръщат каруцата.

Спокойствието и сигурността ще са ключови и във финансовите въпроси. Много от вас ще успеят да увеличат доходите си още в началото на годината. По-всяка вероятност това увеличение няма да е огромно, но все пак е ценно. Точно затова не бива да пилеете, а да пестите. Заделяйте, колкото можете, и покрийте дълговете си, ако имате такива, защото в края на годината може да имате малко по-трудни моменти. До средата на 2022-а не е препоръчително да правите големи покупки. След това, ако имате достатъчно финансова свобода, може да помислите за нов дом или кола.

Купидон

Началото на годината ще ви е малко по-трудно в личните отношения. Възможно е да се чувствате неудовлетворени или да не сте съгласни с някои обстоятелства, с които ще ви се налага да се съобразите. Това се отнася както до обвързаните, така и до свободните Стрелци. Ако запазите хладнокръвие и преминете през този период, впоследствие ще ви става доста по-лесно. Като цяло при доста от вас се очертават големи събития в семеен план. Ако самите вие сте се решили на брак или друго подобно голямо лично събитие, по-добре да го планирате за втората половина от годината.

Необвързаните Стрелци имат своите шансове да преминат в графа „обвързани“, но само ако ясно и точно определят какво търсят в човека до себе си. Както вече стана ясно, тази година е възможно да се отдавате много повече на илюзиите, което важи и за личния ви живот. През май, краят на лятото и след това през ноември и декември Венера ще ви открие преки пътища към любовта. Добре ще е обаче да помните опита си до момента и на база на него да градите новите отношения, а не да допускате стари грешки. Изброените периоди ще донесат много романтика и на обвързаните сред вас.

Както вече стана ясно, гответе се за промени в семейството ви. Трудно е да се каже какви точно ще са те, но може да се отнася до всичко – брак за вас или за някой ваш близък, дете да се изнесе от семейния дом, заминаване на роднина в чужбина и какво ли още не. Тези промени първоначално може да ви разклатят и притеснят. С течение на времето обаче ще откриете, че твърде много се тревожите, поради което може и леко да задушавате и ограничавате близките си. А не бива – те имат нужда най-вече от вашата подкрепа.

Здраве

Здравето няма да ви притеснява особено през 2022 година. В чисто физически план ще се чувствате добре и сериозни рискове за вас няма. Най-важното обаче и тук е да се придържате към спокойствието и баланса. Наистина е горещо препоръчително да бягате от стреса и психическото натоварване и да не ги допускате в живота си. Постигнете ли го, ще си направите огромен подарък. Не се тормозете за неща, които не изискват решение в кратки срокове. Давайте си почивка и се научете качествено да релаксирате.

Може да се обърнете към алтернативни методи като йога и медитация. Проверете дали имате нужния ефект върху вас. Ако през тази година решите, че искате да коригирате теглото си, не се хвърляйте сами в различни диети. Най-добре е първо да се консултирате със специалист, който да ви насочи кое е най-доброто за вас.