Начало Хороскопи Месечен хороскоп за зодия Стрелец

Месечен хороскоп за зодия Стрелец

Месечен хороскоп за зодия Стрелец

Много силен месец предстои за Стрелците. Ще имате енергията и желанието за повече активни дейности. Дори може да се изкупите да се захванете с няколко дейности едновременно, което не е много препоръчително. Късметът ще е с вас и ще е силно изразен и ще ви позволи да разгърнете и творческия си потенциал. През ноември настъпва време за повече социализация. Сега ще създавате нови контакти и ще възстановявате стари.

Работа и пари

Творческите представители на знака ги очаква много красив период. Сега не само ще имате много силно вдъхновение, но и шанса то да бъде забелязано и подобаващо оценено. Трябва да забравите за срама и стеснението, със самочувствие показвайте това, което правите. Рекламирайте го и търсете нови хоризонти за дейността си. Не е изключено да получите много интересно предложение, което е добре старателно да обсъдите с доверени хора, на които имате доверие.

При другите месецът ще е малко по-труден, защото ще сте склонни да повтаряте грешки. По-важното е да не се спирате заради тях и заради препятствията, които могат да възникнат. Имайте малко повече вяра в себе си и гледайте на събитията с по-положителна настройка. Дори и някой да изрази някакво недоволство към вас, опитайте се спокойно и подробно да обясните ситуацията, без да изпадате в емоционални състояния.

Финансовото ви положение няма да е много розово, но е по-важно да не прибягвате до кредити и заеми, защото това ще утежни ситуацията. Може да бъдете принудени да поемете някакъв допълнителен ангажимент, който дори и да не ви е по вкуса, ще ви се отрази добре на финансите.

Купидон

Семейните представители на знака ще имат трудности от гледна точка на липса на време. Ще се занимавате доста с битови въпроси, ангажименти около деца или роднини. Периодът ще изисква от вас да обърнете повече внимание на семейството си и да се сплотите с тях. Някои от обвързаните Стрелци може да усетят охлаждане във връзката. Ако смятате, че половинката ви се е отдръпнала, не изпадайте в крайни емоции и не го нападайте, а се опитайте да поговорите и да установите причините за това. Важното е да се постараете да върнете романтиката.

Необвързаните Стрелци едва ли ще могат да започнат нова връзка. Сега ще е време за създаване предимно на приятелства, но и това ще ви е ценно, защото ще научите повече за това какво искате и какво не относно бъдещия ви партньор.

Здраве

Една от основните ви задачи по отношение на здравето ви ще е да започнете да се движите повече. Намерете спортната активност, която най-много ви харесва и я направете част от ежедневието си. През ноември има риск от обостряне на хронични заболявания на ендокринната система. Ако се случи, не отлагайте посещението при лекар.

Exit mobile version