spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Месечен хороскоп за зодия Стрелец

сряда, 8 февруари 2023 г.

Месечен хороскоп за зодия Стрелец

Февруари няма да е много лек месец за Стрелците. Очаквайте затруднения в много направления. Дори комуникацията с близките ви хора ще бъде доста по-трудна и е възможно да се породят конфликти с ваши приятели, защото мненията ви сериозно ще се разминават. Част от вас ще са по-раздразнителни и склонни към депресия, което също ще се отразява на отношенията ви с околните. Опитвайте се да правите всичко, което ви разведрява и ви носи наслада, за да се спасите от подобни развития. 

Месецът е много добър за промени у дома, така че спокойно ги планирайте сега. Преместването в друг град или дори държава обаче не е много препоръчително, особено ако не сте премислили добре въпроса. 

Работа и пари

Повечко работа ви очаква този месец, особено ако държите на името си и искате да се развивате. Бъдете по-решителни, но възпитайте в себе си и търпение. Понякога ще сте толкова ангажирани, че ще се налага да оставете в офиса дълго след края на работния ден. Не мрънкайте, а вършете делата си усърдно. През този месец трябва да обръщате много голямо внимание на хората, с които работите. Има вероятност някой да се опита да ви саботира или измами или без да иска да допусне грешка, за която след това и вие ще понесете отговорност. 

Във финансов план нещата ще са по-добри. Имате шансове да изчистите материалните си проблеми, което определено ще ви донесе спокойствие. Част от вас ще получат значителна сума пари, която ще е под формата на аванс за предстояща работа. 

Купидон

Общото ви емоционално състояние няма да е много добро, което ще се отрази на личния ви живот. Не бива да позволявате на негативните емоции да повлияят не само на връзката ви с човека до вас, но и на тези с вашите близки и приятели. Именно най-близкият ви кръг от хора ще ви помогне да се справите с депресията. Точно за това не бива да ги отблъсквате. Иначе ще се почувствате дори по-зле. 

Необвързаните Стрелци имат шанса да срещнат любовта при това на най-неочакваните места. Срещнете ли човек, когото наистина харесвате, трябва да бъдете по-решителни и да му покажете, че искате да го опознаете. 

Здраве

Здравето ви има нужда от внимание. Ако го пренебрегнете, след това със сигурност ще си имате проблеми и ще се чудите откъде ви е дошло. Един преглед при лекар няма да ви навреди по никакъв начин. Задължително ще е да започнете да се храните малко по-здравословно. Повече плодове, зеленчуци и морски продукти ще ви се отразяват добре и заедно с това няма да товарят стомаха ви, стига да са проверени. 

През този месец обърнете повече внимание на емоционалното ви състояние. Масажи, йога, ароматерапия, тиха и приятна музика ще имат невероятно добро въздействие.