Месечен хороскоп за зодия Стрелец

четвъртък, 7 декември 2023 г.

Месечен хороскоп за зодия Стрелец

Декември ще е различен месец за Стрелците. Повечето от вас ще изпитат широка палитра от емоции, като е много вероятно да бъдете обхванати от известна доза депресия. Част от вас може да попаднат в плен на самотата. Усещането, че сте сами, че никой не ви търси и не се интересува от вас може сериозно да ви завладее и да повлияе на цялостното ви настроение. Ще се питате защо се получава така. За щастие, този период няма да продължи дълго и много бързо социалният ви живот сериозно ще се раздвижи. Изведнъж ще станете изключително търсени от познати, колеги, приятели, роднини. Даже хора, за които отдавна не сте се сещали, може да ви потърсят. Това ще е страхотно, но не забравяйте, че някои може да искат просто да се възползват по някакъв начин от вас. Затова подхождайте внимателно и не се раздавайте за всеки.

 

Работа и пари

Декември ще изисква от вас повече активност и старателна организация в професионален план. Не си позволявайте да се отпускате, защото работата няма да се свърши сама, а ако си позволите да я пренебрегвате, след това ще ви е много по-трудно. Колкото повече старание полагате, толкова по-добре ще се развивате. Направете си план какво имате да свършите и преценете времето, което ще ви е необходимо за всяка задача, за да може да ви стигне за всичко. Не отказвайте допълнителна заетост, само защото ви мързи или пък сте на празнична вълна.

Финансовото ви положение изцяло ще зависи от самите вас. Трябва да бъдете активни в работата си и да сте готови да работите и допълнителни часове, ако искате да имате стабилност в материален план. Ако си лежите вкъщи и отказвате предложенията, които ви отправят, няма да имате достатъчно средства. Сега ще са ви необходими повече пари, така че забравете за мързела. Не си позволявайте да закърпвате финансови дупки със заеми. Единствено трудът ще ви позволи да постигнете материално спокойствие.

 

Купидон

Декември ще е малко труден месец в личен план. В началото може да се чувствате самотни и да имате усещането, че половинката ви като че ли се е отдръпнала от вас, близките също. При много от вас на преден план ще излезе нуждата от лично усъвършенстване. Може да се окаже, че партньорът ви трудно приема някои ваши навици, постъпки или черти от характера и ще трябва да решите дали бихте направили някакви промени в себе си, за да съхраните връзката си. Не реагирайте бурно и емоционално, а просто добре обмислете ситуацията.

Последният месец от годината няма да е от най-романтичните за Стрелците. Не очаквайте поток от запознанства, срещи и авантюри, които изведнъж да прераснат в нещо по-голямо. Все пак има възможност да се запознаете с човек, с когото да установите изключително силна духовна връзка.

 

Здраве

През последния месец от годината трябва да насочите вниманието си към начина ви на живот и храненето. Ако прекалявате с вредните продукти и алкохола, то са много вероятни проблеми със стомашно-чревния тракт, ендокринната система и килограмите. Изведнъж може да се окаже, че драстично сте напълнели. Затова трябва да се откажете от вредните навици и да започнете да спортувате. Това ще се отрази добре и на настроението ви, което на моменти може да е доста минорно.