spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Месечен хороскоп за зодия Стрелец

неделя, 28 май 2023 г.

Месечен хороскоп за зодия Стрелец

Доста интензивен и продуктивен за Стрелците ще е месец май. Сега пред вас ще се отварят много възможности, от които сравнително лесно ще може да се възползвате и да отметнете немалко работа. Вероятно ще постигнете доста добри резултати, които ще имат положително отражение и през следващите месеци. Интересни ще бъдат взаимоотношенията ви с околните през май. През първата половина на периода може да ви е по-лесно да комуникирате с околните, но след това ще изпитвате известни трудности в тази посока. Някои от вас ще срещат трудности в професионалната комуникация, но хубавото е, че през периода много лесно ще убеждавате другите във вашите тези и трябва да се възползвате от този факт, когато обаче наистина сте прави. Не влизайте в безсмислени спорове, основани единствено на инат.

Работа и пари

Май няма да е много лесен за вас в работен план. Ще ви се наложи да сте малко по-сдържани и да мислите повече преди да говорите или действайте. Общо-взето трябва да овладеете импулсивността си, която на моменти ще е в големи дози. Не се опитвайте да налагате мнението си на останалите агресивно. Вие сте достатъчно диалогични и може да го направите много елегантно. Ще сте доста амбициозни и съответно отдадени на работата, но ако изпаднете в крайности, това може да ви предизвика проблеми и да създаде напрежение на работното място. Ако твърде много притискате другите, ще предизвикате бури и може да имате по-сериозни разговори с началството. През този месец голяма роля ще играят контактите, така че добре подбирайте хората, с които работите. В края на периода е добре да си направите анализ на изминалите събития.

Във финансов план положението ще е добро. Вашата амбиция ще се отрази положително на парите ви. Не забравяйте да изплатите дълговете си, ако имате такива.

Купидон

Последният пролетен месец ще е много красив за обвързаните и семейни Стрелци. Сега повече от всякога ще усещате близостта и подкрепата на човека до вас. Той с желание ще изслуша това, което искате да споделите и ще подкрепя и разбира вашите желания, като заедно с това ще ви дава стабилна опора. По-хубаво от това едва ли може да бъде. Отблагодарявайте се, като бъдете отворени и показвайте любовта си и радостта да споделяте време заедно. С малки изненади ще внесете още повече щастие във връзката. В никакъв случай, обаче, не си позволявайте да лъжете. Дори да са дреболии, благородни лъжи, половинката ви няма да ги види по този начин и ще си създадете проблем. Месецът е много подходящ за промени в дома.

За необвързаните Стрелци май също ще е приятен месец. Чарът ви ще е доста силен, което означава, че вниманието към вас осезаемо ще нарасне. Възползвайте се, но не си позволявайте да залъгвате и да разигравате няколко човека едновременно.

Здраве

През периода ще сте доста чувствителни и всяко нещо може да окаже негативно влияние върху здравето ви. На първо място внимавайте с храната – стомахът ви може да се окаже ахилесовата ви пета сега. Добре ще е да ограничите и алкохола. Стресът ще си казва думата, така че го ограничавайте колкото се може повече. Препоръчително е да не посещавате многолюдни места, защото може да се претоварите енергийно. Не се товарете с негативни мисли.