spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Годишен хороскоп за зодия Риби

понеделник, 26 септември 2022 г.

Годишен хороскоп за зодия Риби

Това е важна година за представителите на зодия Риби. Вашият небесен владетел Нептун ще оказва много силно влияние върху вас, което ще даде отражение върху личностното ви израстване и като цяло върху живота ви. Това се отнася най-силно до тези от вас, които са родени около средата на март. Знаете, че Нептун е планетата на мечтите и интуицията, но същевременно на илюзиите и лъжите. Тоест, през тази година ще имате възможността да реализирате някои ваши желания, но заедно с това не е малка опасността сами да си създавате твърде нереалистични планове и виждания за живота и събитията.

Няма да ви бъде много лесно по пътя ви напред, въпреки че Юпитер, която е планетата на късмета, ще оказва благоприятно влияние върху вас. Да, възможности пред вас ще има, но заедно с тях ще има и немалко клопки. Ще имате мотивация да се развивате и да не се отказвате, макар че невинаги обстоятелствата ще са във ваша полза. Ще трябва обаче да се борите за това да запазите красотата и чистотата на вашите цели, като едновременно с това да не си позволите да летите в облаците. Тоест, хем ще трябва да помните за какво се борите, хем да останете здраво стъпили на земята.

Най-благоприятният период за развитие ще е първата половина от годината. Тогава по-смело действайте навън. След това Нептун ще е ретрограден и ще се насочите вниманието повече към себе си и вътрешния си свят. Ще изследвате своята богата душевност и ще мислите предимно за това, което се случва вътре във вас. Периодът е подходящ да довършите неща, които сте изоставили в миналото и да не оставите зад гърба си нищо недовършено.

Силното ви оръжие ще бъде постоянството. Не се отказвайте, особено след като сте си изяснили какво искате. Имайте предвид, че през тази година делата ви ще имате отражение върху бъдещето ви и ще са важни за нещата, които ще ви се случват и на които ще се радвате и през следващите години.

Работа и пари

Годината ще започне малко по-трудно в професионален план, но това не означава, че все ще е така. Просто през зимните месеци се препоръчва да се отдадете на рутината и текущото. Да се ангажирате с това, което е познато и да следвате настоящите си дела. Просто тихо и кротко си вършете работата. С настъпването на пролетта ще дойде по-благоприятно време за вас. Това ще е моментът, в който е най-подходящо да се огледате за нова работа, ако искате такава. Предприемачите пък ще се радват на особен късмет в края на годината. С успех ще бъде увенчано започването на нов бизнес.

Както вече стана ясно, ще имате възможности да сбъдвате някои от мечтите си, като това се отнася и до професионалната сфера. Може да го направите от средата на април до края на май. Много важно е обаче да не се отпускате. Първоначалните успехи са много важни, но те трябва да ви стимулират да продължавате, а не да спирате и да лежите стари постижения. Вече беше споменато, че постоянството ще ви носи успехи, така че не го забравяйте. Колкото по-усърдно работите, толкова по-добре за вас. Есента може да е по-критична за вас. В началото на този сезон е възможно да изпитвате известни затруднения, но с упорство ще ги преодолеете. След това към края на есента при част от вас ще се породи напрежение, тъй като по една или друга причина ще се наложи да промените дейността си и сферата си на действие. За щастие, още през декември ще се справите с този проблем. При едни затрудненията ще бъдат преодолени, при други просто ще има смяна в дейността.

Малко по-критично ще е в материален план. През тази година трябва да сте много разумни при боравенето ви с пари. Спонтанни покупки изобщо не са препоръчително и се опитайте да сведете до минимум големите разходи за развлечения. Съветът към вас е да започнете да пестите, още от началото на периода. Не се опитвайте до опразвате сметките си. Спестените пари ще ви помогнат в моментите на финансово затруднение или пък ще можете да похарчите за по-голяма покупка в края на годината.

Купидон

За разлика от турбиленциите в професионалния ви живот, в личния ще ви е доста по-приятно и спокойно. Прекрасно знаете какво искате в любовта и като едни наистина сензитивни хора може да усетите накъде върви връзката ви. Това предполага, че ще успешно ще следвате сърцето си. Началото на годината може да е малко по-монотонно, но след това през април ще се появи Венера, която ще изпълни дните ви с романтика.

Необвързаните Риби ще могат най-накрая да срещнат любовта и имате огромни шансове да приключите годината с истински човек до себе си. През лятото и есента може да се чувствате малко по-странно, да изпитвате някакво раздразнение, но всичко това ще отмине, без да има опустошителни последици. Близките и скъпите ви хора ще ви оказват голяма подкрепа през годината и неведнъж ще се оказват горивото, от което имате нужда. Те ще ви помагат и в моментите, когато тръгнете да летите в облаците и ще ви връщат в реалността. Впрочем, няма да бъде лошо да въведе и партньора си в управлението на финансите. Много по-лесно ще се справите с този въпрос заедно, отколкото ако е само ваша отговорност.

Няма да е лоша идеята за стартиране на семеен бизнес. Тя ще осени някои от вас и ако е достатъчно добре обмислена и планирана, далеч няма да останете разочаровани. Трудности в отношенията ви могат да се породят от факта, че на моменти ще отдавате твърде много време и внимание на собствените си планове и ще оставяте близките си на второ място. Това може да доведе до по-стресови ситуации, особено ако половинката ви не е свикнала с това или не проявява разбиране. За щастие, сравнително лесно ще може да разрешите този проблем с една почивка, малки жестове и мили думи.

Здраве

Общо-взето няма да има от какво да се притеснявате в здравословен план. Ще се чувствате добре, ще сте силни и в крепко състояние почти през цялото време. Енергията ви ще е достатъчно силна, че да не може една дребна настинка да ви сломи или пък бързо да се развие в нещо по-сериозно. Най-важното условие за всичко това все пак ще бъде почивката. Всеки човек си има граници и не е нужно да разбирате да ги преминавате. Редувайте работата с отмора и не поставяйте себе си на последно място.

Ако имате някакви притеснения или пък искате да направите някакви интервенции, дори и дребни, най-доброто време ще е април. Няма да сгрешите, ако се отдадете на различни духовни практики и всякакви занимания, които да ви разтоварват и носят мир и спокойствие. Йогата, например, със сигурност ще ви хареса и помогне.