spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Годишен хороскоп за зодия Риби

сряда, 27 септември 2023 г.

Годишен хороскоп за зодия Риби

Новата година се очертава като много добра за Рибите. Очакват ви постижения в професионалната и финансовата сфера, в личния живот, но също така и разгръщане на творческия потенциал. Полагайте повече усилия и бъдете усърдни и така ще си изградите безупречна репутация. През следващите дванадесет месеца много от вас ще променят възгледите си, ще станат по-отговорни, мислещи, внимателни. Ще изградите и по-стабилни отношения с близките си. Няма да липсват и трудности, но тях ще успявате да преодолеете с помощта на най-скъпите ви хора. 

Планетарните влияния ще са противоречиви, но дори и препятствията ще ви донесат много уроци и опит. От май Юпитер ще е в Телец, което ще ви зареди с много енергия. Това ще е от голяма полза за реализирането на мащабните ви и големи планове, а също така ще има положително влияние и върху отношенията ви с околните. Под влиянието на Сатурн в Риби ще възпитате в себе си повече трудолюбие, благоразумие, а също и пестеливост. Сатурн обаче ще ви наложи ограничение, но това ще ви провокира да засилите волята си и да бъдете по-дисциплинирани. Възможно е на моменти да се отдръпвате от другите с цел самосъхранение. За сметка на това Нептун във вашият знак ще засили творческия ви усет, както и интуицията ви и ще ви направи много по-ефективни. 

2023 година ще донесе на много от вас нови преживявания и ще ви помогне да натрупате ценен опит. ще бъдете по-мотивирани да работите усилено, да сте по-продуктивни и резултатите ще се налице. Това ще се отнася както за бизнеса, така и за личния ви живот, където също ще проявите повече смелост и желание да ви се случи нещо ново и красиво. В общ план периодът ще ви дари с много сили, творческо вдъхновение, увереност и желание да се развивате. 

Работа и пари 

В професионален план общо-взето годината няма да е от най-лесните, но за сметка на това ще отбележите немалко постижения. От март месец Сатурн влиза във вашия знак, което означава, че ще можете много по-ефективно да контролирате чувствата си. Ще станете много по-старателни и постоянни в работните си занимания. Бъдете по-широко скроени и отворени към нови сфери, запознанства и знания. Това ще ви е от голяма полза. Много е важно обаче да не взимате емоционални решения, особено ако става дума за пари. Периодът не е от най-добрите за големи промени. Ако сте доволни от работата си и условията на труд, не се втурвайте да я сменяте. Повече успех ще имате на настоящата си заетост. Същото важи и за смяната на дейност. Не се хвърляйте в напълно непознати води. По-добре повишете квалификацията си във вашата сфера или в сходни на тази, в която сте в момента. 

През тази година ще имате възможност да демонстрирате способностите и талантите, които притежавате, благодарение на което ще укрепите авторитета си, а не е изключено и да получите и повишение. Други пък ще успеят да си намерят допълнителна работа, сходна до настоящата, която значително ще подобри финансовото ви положение. При някои от вас постепенно допълнителното занимание ще се превърне в основно, а други Риби ще се насочат към разработването на свой бизнес, за което ще срещнат и подкрепа от близките си. 

Тези, които имат свой бизнес, трябва да са по-внимателни. Не си позволявайте да взимате емоционални решения. За новата година ще е важно да действате една идея по-бавно, но методично и добре премислено. Когато сключвате някакви договори и споразумения, четете и проучвайте всичко много внимателно, за да се предпазите от грешки и подвеждания. Трябва да сте наясно с всеки един детайл. Огромна полза ще имате от изготвянето на добра и детайлна стратегия за действие през годината. Тя ще ви позволи да си осигурите много солидни печалби. Тези, които сега искат да стартират свое начинание, също трябва да обмислят всеки ход и да погледнат въпроса от всеки ъгъл. През настъпващият период новаторските идеи ще са особено успешни и печеливши. 

По отношение на финансите – годината ще е добра. Благодарение на усърдната си работа, част от вас ще успеят да подобрят материалното си състояние още в началото на периода под формата на бонуси или някакъв процент. Тези, които не се плашат от повече работа, ще са доволни от приходите си. ако искате да направите някакви големи покупки, направете го през лятото. Това се отнася и за закупуването на имот или голям ремонт. Това е времето, в което можете да се отпуснете и по отношение да пътувания до по-екзотични и скъпи дестинации. 

С настъпването на есента ще е добре да помислите как да подобрите още повече финансовото си положение. Това е и времето, в което много сериозно може да се замислите за старта на ваш бизнес. Много е вероятно това да се случи съвместно с ваши приятели и роднини и ще ви донесе успех. Важното е да не спирате да създавате контакти през годината. Посещавайте различни събития и бъдете комуникативни. Също така е добре да инвестирате в собственото си образование и квалификация, особено на тема как да повишите доходите си и как да се справяте в условия на инфланция. Всяко едно обучение ще ви е от полза. 

Купидон 

Успех ви очаква и в личните отношения. От март Сатурн влиза в Риби, което ще има благоприятно отражение в тази сфера от живота ви. Ще успявате по-лесно да укротявате емоциите си, които понякога ви пречат в личните отношения. Ще сте по-издръжливи и постоянни. Заедно с това ще се засили личната ви енергия, ще сте по-любовно и флиртаджийски настроени, а това ви гарантира много внимание и интерес. Определено ще сте неустоими и това важи и за тези, които са в дълга връзка. Обвързаните Риби не трябва да забравят, че се изисква постоянство и упорита работа, ако искате отношенията ви да вървят добре. Не бъдете пасивни във връзката ви, защото това ще предизвика проблеми. Тези от вас, които са сами, ще имат шансове да срещнат интересен човек, ако излизат повече и са отворени към хората. Имайте едно наум, ако започнете някакви отношения през втората половина на годината – не прибързвайте с големите крачки, само защото страстта е голяма. 

За семейните Риби се очертават трудни периоди на отдръпване и охлаждане заради прекомерна заетост и отдаденост на работата. Това ще предизвика сериозни конфликти и трябва много бързо да се заемете с разрешаването на проблема. Иначе може да съсипете връзката си. Ако успеете да го преодолеете и показвате на партньора ви, че ви е ценен, всичко ще се развива по мед и масло и връзката ви ще стане още по-красива и здрава. Важно е през тази година да не забравяте да демонстрирате любовта си, чувствата и привързаността към човека до вас. Не искайте толкова, повече давайте. Така не само ще укрепите съюза си, но и ще съхраните романтиката и страстта. Положите ли такива усилия, ще успеете да изчистите и големите проблеми в отношенията ви. Романтична почивка само за двамата ще ви се отрази повече от добре. 

Част от вас ще имат затруднения с близките си през годината, като това може да се отнася и до здравословни проблеми. Положете усилия, за да им помогнете и бъдете до тях. Препоръчително е да контролирате емоциите си и да не се карате със семейството ви. След това може да съжалявате за думите, които сте казали. За новата година не бива да забравяте, че семейните дела трябва да се решават навреме, не да се отлагат. 

Здраве

Трябва да сте по-внимателни със здравето си тази година. твърде отдадените на работа сред вас ще си имат проблеми. Много вероятни са хронична умора, стрес, напрежение, които няма да ви се отразят никак добре. Не допускайте да стигнете до такива състояния, защото възстановяването след това ще е дълго. Не е изключено да се сблъскате със заболявания на храносмилателната система или необичайно покачване на теглото. Това е знак, че трябва да промените начин си на живот, да се откажете от вредните навици и да включите повече движение. 

Съществено внимание е редно да обърнете на психичното си здраве. Опитайте се да въведете баланс в живота си, стойте далеч от неприятни хора, почивайте си качествено и си отделяйте време за себе си. Излизайте, разхождайте се, правете занимания, които да ви носят повече спокойствие и се опитайте да стоите далеч от депресивни състояния. Усетите ли, че се зараждат, направете всичко по силите си, за да вкарате повече ведрина в дните си. 

Друга препоръка е да обърнете внимание на общото си здраве, защото имунитетът на повечето от вас ще е отслабнал, което ще ви изложи на риск от настинки и чести боледувания. Профилактиката ще е от съществено значение за доброто ви общо състояние. Калявайте се, правете повече упражнения, прекарвайте повече време на чист въздух. Приемайте повече витамини, задължително консумирайте повече плодове, зеленчуци и здравословни храни. Това е особено наложително при тези, които имат хронични заболявания. Добре ще да започнете да се храните по-балансирано и да се движите повече.