Месечен хороскоп за зодия Риби

четвъртък, 7 декември 2023 г.

Месечен хороскоп за зодия Риби

Декември ще е много приятен месец за Рибите. Това ще е период, в който ще можете да се посветите малко повече на себе си и да се опознаете, да разгърнете талантите и способностите си. Изключително много ще ви се отдават всякакви творчески занимания, така че се отдайте на поривите на душата си. Въображението ви ще е много силно и ще можете да отделите време и да развиете хобито си. Периодът ще е много подходящ и за реализиране на плановете ви.

 

Работа и пари

Декември ще е благоприятен месец в професионален план. Делата ви ще се развиват спокойно и ще ви носят удовлетворение, ще се радвате на различни успехи. Изключително добре ще се развиват научните дейности, както и творческите занимания. Сериозна доза късмет ще имат и тези от вас, които искате да сменят работата си. Макар че е краят на годината, можете спокойно да го направите именно сега. Работната атмосфера също ще е много добра и ще можете да се сплотите повече с колегите си, а също и да се сдобрите с тези, с които сте имали някакви пререкания. Добре ще е след средата на месеца да отделите време за анализ. Помислете какво сте свършили и какво не, отчете успехите и грешките си, за да имате по-ясен план за следващата година.

Финансовото ви положение ще е стабилно и едва ли ще имате някакви притеснения, свързани с пари. Доходите ви ще са регулярни, ако все пак проявявате безразсъдство в разходите, положението няма да е чак толкова розово и спокойно.

 

Купидон

Декември ще е много благоприятен в личен план. В отношенията с любимия ви човек ще настъпи мир, хармония, разбирателство и споделеност. Ще се радвате на взаимната си компания, ще се забавлявате, ще споделяте и ще усещате силните си чувства един към друг. Топлината, която ще се настани помежду ви, ще ви помогне максимално да се отпуснете и да проведете съкровени и дълбоки разговори. Не се притеснявайте да се откриете пред човека до вас и да му покажете истинската си душа. Някои от вас ще бъдат изненадани от дълго чакана изненада от партньора си или от близките си.

Необвързаните също ги очакват много красиви изживявания. Вашият чар ще е изключително силен и ще бъдете изключително привлекателни. Ще се радвате на засилен интерес, но все пак не си позволявайте да прекалявате с него и да подлъгвате хора, които реално не ви харесват и не усещате привличане. Шансовете ви да срещнете изключително интересна персона ще са много големи, така че не губете надежда.

 

Здраве

През последният месец от годината е добре да заложите на профилактиката и превантивните мерки за имунната система. Пийте повече чайове, приемайте витамини и се движете повече. Възможни са настинки и обостряне на хронични заболявания, така че не пренебрегвайте здравето, както и съветите на специалистите. Прекарвайте повече време на чист въздух. Посещението на фризьорския и козметичния салон, както и обновяването на гардероба също ще ви се отразят много добре.