spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Месечен хороскоп за зодия Риби

сряда, 8 февруари 2023 г.

Месечен хороскоп за зодия Риби

Доста натоварено за Рибите ще през февруари. Трябва да се зареди с повечко сили, защото месецът ще е изпълнен със задължения, работа, срещи, движение, но и много запознанства. Не бива да отлагате ангажиментите си за следващ ден. Не се скатавайте и не проявявайте ленивост. В противен случай може да претърпите неприятни загуби. Част от вас ще успеят да приключат с нещо голямо и важно или да изчистят сериозен въпрос, който е бил постоянно в мислите им. Разбира се, това не означава, че ще се освободите от всичките си задължения, но определено мислите ви ще са по-свежи. Обърнете внимание семейството си, особено ако имате проблеми за разрешаване. 

Работа и пари

Ще подхождате доста оптимистично в професионалния си живот, което ще ви позволи да не се отпускате, а това е доста важно за периода. Ще имате много работа за вършене, а скатаването изобщо няма да е опция. Имате шанса да приключите много важни ангажименти, които да имат положително отражение в бъдеще. Не бива обаче да очаквате над главата ви да се изсипят фанфари и куп облаги веднага. Плодовете от работата си ще берете малко по-късно. Бъдете търпеливи. През февруари трябва много да се пазите от завистливи колеги и интриги. Сега такива ситуации са много възможни. Не се забърквайте в скандали, защото ще опетнят името ви и ще развалят мнението на началниците за вас. 

По отношение на парите ситуацията ще е спокойна, няма да се различава особено много от нормалната за вас. Малко вероятно е изведнъж да получите някакви големи, неочаквани финанси. Бъдете прагматични. 

Купидон 

Много от вас ще усетят, че напоследък са дистанцирани и студени към близките си. Вероятно сте твърде вглъбени в работата и ангажиментите си, заради което не ви остават време и сили за най-важните ви хора. Колкото се може по-бързо поправете това. Обърнете внимание на семейството си и положете необходимите грижи. Вие знаете как да се реванширате, така че няма да ви е много трудно. Същото важи и за обвързаните Риби. Връзката ви има нужда от вашите усилия, така че не си ги спестявайте. 

Хубав ще е периодът за необвързаните Риби, които сега ще са във вихъра си. В добро настроение, чарът ви ще се засили и определено ще приковавате погледите към себе си. Сега може да разкриете интимния си потенциал и да замаете нечия глава. 

Здраве

Февруари ще е много добро време за разрешаване на всякакви здравословни неразположения. Част от вас ще имат склонността да преувеличават и да смятат, че всеки малък симптом е сигнал за нещо много голямо. Не тревожете излишно близките си, а се консултирайте със съответния специалист, ако се появят оплаквания. В повечето случаи ще видите, че няма нищо притеснително и страшно. Качествената почивка, както и добрият хранителен режим ще вършат чудеса за вас.