spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Месечен хороскоп за зодия Риби

неделя, 28 май 2023 г.

Месечен хороскоп за зодия Риби

През този месец едно от най-важните неща за Рибите ще бъде семейството, дома и личния живот. Ако близките ви са добре, щастливи са и имате разбирателство помежду си, вие също ще изпитвате удовлетворение от живота. Получавате ли и подкрепа от тях, усещате ли любовта на най-близките си, самочувствието ви ще е на добро ниво, а това ще ви помага да се представяте чудесно и във всяка друга сфера от живота. Затова през този месец се старайте да поддържате добри отношения с близките си, да не се карате, да не се заяждате. Това изключително много ще ви натоварва сега. През следващите седмици ще се засили вашата креативност, а интуицията ще ви показва най-правилните пътища.

Работа и пари

Както за повечето зодии, така и за вас, началото на май няма да е много лесно от професионална гледна точка. Всичко ще върви по-бавно от обичайното, възможни са и различни дребни спънки. Запазете спокойствие и самообладание и в никакъв случай не предприемайте прибързани ходове, защото те само ще доведат до грешки. Всяко нещо с времето си. Интуицията сега ще ви помага да намирате правилните решения на възникналите ситуации, така че не я заглушавайте. През май ще имате много добър дар слово и харизма, които ще ви помагат да завържете доста контакти и така сами да си създадете благоприятни възможности. Творческите ви прояви също ще се засилят и някои от вас ще започнат по-активно да се занимават в тази посока и да го превърнат в повече от хоби.

Финансовото положение ще е променливо. Ангажиментите ви ще нарастват, но при повечето от вас няма да се забелязва пропорционално увеличение на доходите, което може да ви подразни. Но също така, доходите, които имате, ще са стабилни и редовни и от вас най-вече ще се изисква да не сте неразумни в харченето.

Купидон

Както вече стана ясно, през май личният живот ще е на водещо място за Рибите. Почти през целия период ще сте обхванати от красиви романтични настроения, които ще ви подтикват да споделяте повече време с половинката ви. Той също ще откликва на вашата любовна енергия и ще се радвате на невероятна взаимност и споделеност. Като цяло се старайте да прекарвате повече време с близките ви – това истински ще ви зарежда. Много от вас ще успеят да укрепят отношенията си през този месец, но е важно да не изпадате в крайности в отношенията си, за да не се стигне до конфликти. Част от вас ще решат да направят някаква промяна в битов план – преместване в ново жилище или дори в друго населено място.

Май месец няма да е чак толкова романтичен за необвързаните Риби. Не че няма да имате никакви шансове, запознанства и срещи, но повечето от вас имат по-важна задача пред себе си. Трябва да се опознаете по-добре, да разберете какво точно искате и търсите, за да сте напълно наясно, когато влезете в нови отношения.

Здраве

В общ план ще сте в добро здравословно състояние през този месец. Повечето от вас дори често ще усещат голям прилив на енергия и ентусиазъм да се занимават с различни неща. Ако обаче имате някакви хронични заболявания, не бива напълно да ги пренебрегвате. Имайте предвид, че имунната ви система може да е по-слаба през периода, така че не се претоварвайте и не се разсъбличайте с ефирни летни тоалети още отсега.