spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Годишен хороскоп за зодия Везни

понеделник, 26 септември 2022 г.

Годишен хороскоп за зодия Везни

Изключителна се очертава да бъде годината за Везните. Представителите на този знак ще се радват на много късмет и просперитет. През следващите дванадесет месеца пред много от вас ще се открие възможността да сбъдвате мечтите си, особено ако те са свързани със сферата на изкуството и се занимавате с някакво творчество. Ще успеете да използвате ваши скрити таланти за осъществяване на успешна дейност и те ще преминат отвъд нивото на просто ваши хобита. Част от Везните ще могат да се захванат с нови дейности, най-вече такива, които отдавна са обмисляли, но просто обстоятелствата не са им позволявали да развият.

Благодарение на влиянието на Сатурн, ще можете много умело да съчетавате вашата вродена креативност с постоянство, отговорност и упорство, а тази комбинация е от голямо значение за постигането на успехи. Ще гледате много по-сериозно на нещата, с които се захващате, което ще ви гарантира и бърз напредък. Много по-лесна ще ви бъде и комуникацията с околните, което е важно както за личните, така и за професионалните отношения.

Много от представителите на зодията през тази година ще се сблъскат с интересни събития, които по един или друг начин ще засягат егото им. Тоест, ще трябва да по някакъв начин да се защитавате и отстоявате и да не позволявате на никого да накърнява достойнството ви. Всъщност един от уроците за вас ще бъде именно това – да защитавате собствените си граници и да не допускате да се подиграват с вас. Вие по принцип сте дипломати, но понякога е наложително да сте малко по-остри в комуникацията с останалите, за да са наясно, че вие не сте за подценяване.

Много силен за вас ще бъде периодът от края на август до ноември, когато Марс ще е в Близнаци. Тогава може усилено да се концентрирате върху всичко, което ви вълнува и искате да развиете. Ще се радвате на силно благоприятно влияние. В последните два месеца от годината обаче Марс ще е ретрограден, така че тогава не бива да подхващате нищо ново. Тогава е по-добре да се захванете с приключване на всичко започнато.

Работа и пари

Това е една от най-благоприятните години за Везните в професионално отношение. Хоризонтът пред вас е светъл и открит и не крие никакви тежки препятствия или сериозни опасности. Дава ви се шанс да се развиете в кариерен план, независимо дали сте служители или работодатели. Просто късметът ви ще е наистина много силен, а и ще успеете да възпитате в себе си особено важни качества. Едно от големите ви предимства ще е добрата ви комуникация с хората. Независимо дали става въпрос за познати, приятели, подчинени, партньори, колеги или шефове, с всеки ще умеете да намирате приказка и разбирателство. Знаете, че имате ли поддръжници, нещата се получават много по-лесно. Един много важен съвет към вас е да внимавате със съдружията. Влизате ли в такива, трябва да сте много сигурни в партньорите си, за да не се окаже, че те мислят и гонят само и единствено собствени цели и благо.

Както вече разбрахте, през следващите месеци ще можете да подобрите себе си като професионалисти, постигайки умения, които досега не сте владели толкова добре. Най-открояващите се от тях ще бъдат самодисциплината, добрата концентрация и много по-голямата отговорност, която ще проявявате към задачите, с които се заемате. Ще сте по-мотивирани и амбицирани, което ще ви подтиква да не спирате и да не се отказвате. По-сложно ще ви бъде от юни до октомври, когато Сатурн ще е ретрограден. Тогава може да забележите, че нещата се развиват по-бавно, а хората около вас може малко повече да ви изнервят. Всичко това е тест за вашето хладнокръвие и търпение. Приемете го по този начин и няма да сгрешите.

Годината обещава да бъде много благоприятна и в материален план. Много от вас ще получат повишение или ще увеличат производството/продажбите и така ще увеличат доходите си. Очертава се да се радвате на много по-голям бюджет. Обаче има едно голямо „но“. Периодът може да е труден във финансово отношение, ако не усмирите поривите ви си за харчене и удовлетворяване на материални капризи. Не се ли научите да подхождате разумно към доходите и разходите си, няма да ви е никак лесно. Реално няма да получавате малко пари, но може да увеличите харчовете за развлечения. Може да се разминете с тези неприятни преживявания, ако предварително помислите над този въпрос.

Купидон

Повечето от вас ще са фокусирани върху реализацията си в кариерата и собственото си израстване като личности, заради което ще ви бъде много по-лесно да комуникирате с мъжете от семейството ви, отколкото с жените. Това се отнася за всички представители на знака, без значение от пола им. Този интересен акцент обаче далеч не означава, че ще загърбите личния си живот, няма да се интересувате от него и той напълно ще зацикли.

Напротив. Годината ще бъде много благоприятна за вас и в личен план и за много от вас ще открие възможности за развитие и в това отношение. Първите два месеца ще бъдат малко по-трудни и самотните Везни е по-малко вероятно да се запознаят с някого тогава. След това обаче, през март, началото на лятото и октомври, любовта ще отвори вратите си за вас и шансовете да намерите подходящ човек ще са много големи. Много вероятно е да се сближите със свой колега.

Обвързаните Везни ще се радват на спокойствие, разбирателство и подкрепа. Чувствата ще разцъфват така, както напролет всички растения и цветя. Тези, които не са стигнали до брак, ще се замислят на тази стъпка или директно ще получат романтично предложение. Очакват ви наистина приятни мигове, така че няма да има от какво да се притеснявате. Това, че няма да имате все пак много време за домашните задължения, може и да създаде известни конфликти. Близките ви няма да си замълчат, че не им обръщате много внимание. Критични за изглаждане на спорни въпроси ще са периодите на ретрограден Меркурий – втората половина на януари, от 10 май до 3 юни и между 10 септември и 2 октомври.

Здраве

Вие сте наистина големи късметлии, защото здравето изобщо няма да ви тревожи през започващата година. Ще имате много силен организъм, а още по-хубавото е, че ще разполагате с невероятно много енергия и сили да преследвате целите и желанията си. Част от вас ще насочат вниманието си към природните и натурални съставки за подобряване на общото ви състояния, коса, нокти и кожа. Ще се интересувате от различни билки, масла и народни рецепти и ще откриете кои са най-полезните за вас.

Съветът е все пак да не се претоварвате твърде много, особено по отношение захващането с допълнителни ангажименти и проекти. През втората половина на годината това може да ви се отрази и леко да ви изтощи. Така че тогава преценявайте по-добре за какво точно да отделяте силите си, за да не съсипвате здравето си.