Месечен хороскоп за зодия Везни

четвъртък, 7 декември 2023 г.

Месечен хороскоп за зодия Везни

Декември ще е изключително приятен месец за Везните, изпълнен с много приятни емоции и преживявания, както и с различни възможности. През този период ще е добре да отделите повече време за равносметка. Анализирайте вие какво сте успели да направите през годината и какво не, докъде стигнали, допуснали ли сте някакви пропуски и как сте се променили. Всичко това ще ви помогне да направите много точни изводи, по които да се водите в плановете си за следващата година. Важното е все пак да не изоставяте всичко друго в живота си, потъвайки в размисли и страсти. Месецът ще е изпълнен с много приятни изненади, пътувания възможности за развлечения. Не ги отказвайте, за да си седите вкъщи. Използвайте свободното време да си доставяте истинско удоволствие и радост. Ще успеете да помогнете в потушаването на някакъв конфликт.

 

Работа и пари

Декември ще е доста благоприятен месец в професионален план. Противно на очакванията, точно сега може сериозно да разгърнете потенциала си и да демонстрирате качествата си. Ще ви хрумват интересни идеи, ще намирате нови начини за изпълнение на задачите и популярността ви определено ще расте. Някои от вас може да се ангажират с начинание в напълно нова и непозната сфера. Активността ви и добре свършената работа ще направят силно впечатление, така че сега спокойно може да повдигнете пред началниците въпроса за повишение или увеличение на заплатата. От средата на периода обаче имайте предвид, че Меркурий ще е ретрограден и може да се наложи по няколко пъти да се занимавате с едно и също нещо.

С финансите трябва да сте малко по-внимателни. Макар че при някои от вас са възможни увеличения, трябва внимателно да обмисляте всяко действие, свързано с пари.

Купидон

През декември ще трябва да обърнете повече внимание на семейните въпроси. Ако в дома ви или между близките ви съществува някакво напрежение, то трябва да се намесите, но не да заемате страна, а да направите всичко възможно да помогнете за решаване на проблема. Сега чудесно ще влизате в ролята на медиатор и ще съдействате за изглаждането на спорни теми. Но подходете сериозно към това начинание и бъдете открити с близките си – ако някой някъде е сгрешил, трябва да му го кажете, за да не се повторят след време събитията. Като цяло периодът ще е много добър за стабилизиране на връзките, така че може да се погрижите и за вашата.

Декември няма да е сред най-активните любовни месеци за необвързаните, но това не означава да се спирате и да не излизате. Сега ще имате възможност да подновите социалния си живот, а така ще можете да се запознаете и с много нови хора. През периода ще усещате по-голяма нужда да прекарвате време с приятелите си.

 

Здраве

Като цяло ще сте в добро здравословно състояние, но това ще е така, ако самите вие се пазите. Не се претоварвайте и не поемайте повече ангажименти, отколкото можете, защото липсата на почивка, ще доведе до главоболия и сериозна умора. При някои са възможни обостряне на сърдечни заболявания. Бъдете по-внимателни при шофиране.