spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Месечен хороскоп за зодия Везни

сряда, 8 февруари 2023 г.

Месечен хороскоп за зодия Везни

През февруари няма да гоните бързи успехи. По-скоро ще се отдадете на анализи на минали събития и планиране на бъдещето. Това ще важи особено много за онези от вас, на които скоро им предстои важен проект или изява. Внимавайте обаче да не допуснете прекомерно отпускане през този месец, защото има такава възможност. Категорично трябва да избегнете от такова поведение по отношение на работата, за да не си пропилеете шансовете. Трябва да положите много усилия, за да се концентрирате върху наистина важните въпроси, да вярвате в себе си и своите способности.  

Работа и пари

Не си и помисляйте да се отдавате на застой. Много от вас може да се чувстват подтиснати от минали неуспехи, но това изобщо не е причина да се страхувате и да се спирате. Смело действайте и не се притеснявайте да поемате рискове. Сега не бива да пропускате момента, докато хвърчите в облаците или просто изчаквате. Бъдете дружелюбни, разбиращи и помагащи, за да се радвате на добра атмосфера в работата. Част от вас може да осъзнаят, че в екипа им има твърде много интриги и недоброжелатели. Опитайте се да запазите самообладание и да не падате на чуждото ниво, колкото и да ви е трудно. Изобретателността и творческият подход при решаването на възникващи проблеми ще ви помогнат да постигнете целите си по-бързо.

Във финансов план не се очертават някакви сътресения, но наред с това не са много вероятни и драстични повишения на доходите. Като цяло ситуацията ще е непроменена. 

Купидон

В живота на обвързаните Везни ще цари доста повече хармония и разбирателство. Ще усещате любовта, подкрепата и съпричастността на най-близките ви хора. Без притеснения ще може да поискате съвет или просто да споделите това, което ви тревожи. Използвайте добрия период за укрепване както на романтичната ви връзка, така и на отношенията ви с роднини, с които скоро не сте се виждали. Имате нужда от повече семейна сплотеност. 

Необвързаните сред вас не бива да отказват предложенията на приятели за излизане. Запознанствата и флиртовете може д не доведат до сватба, но ще ви помогнат да се отпуснете малко и да вдигнете самочувствието си. Така че защо да си го спестявате. 

Здраве

Въпреки студеното време навън и предразположеността ви към настинки, здравето ви ще е добро. Февруари ще е чудесен месец за положителна промяна в живота ви – активен спорт и разнообразна физическа активност. Можете спокойно да увеличите натоварването, ще имате силите за това сега и ще забележите благоприятния ефект върху тялото ви. 

Периодът е много добър за профилактика на различни заболявания. Добре ще е да не прекалявате с работата и да си осигурявате достатъчно сън. Също така е хубаво да оставите алкохола поне за малко. Ще видите колко по-добре ще се почувствате.