spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Месечен хороскоп за зодия Везни

неделя, 28 май 2023 г.

Месечен хороскоп за зодия Везни

Интересен ще бъде месец май за повечето от вас. Но не защото ще е пренаситен със събития, а защото ще ви позволи да опознаете повече себе си. Именно сега е времето да се обърнете към това, което е вътре във вас, да разберете болките и искрените си желания. Трябва да откриете отговорите на някои от най-важните въпроси и така да разберете защо действате по определени начини, особено ако усещате, че в определени ситуации поведението ви не води до желаните от вас последствия. Истинското опознаване ще ви помогне да намерите най-точните отговори и да се саморазвиете. През този месец ще съумявате да проявявате повече търпение и компромиси към хората около вас, което ще спомага да поддържате хармонични контакти.

Работа и пари

През първата половина на май не бива да очаквате върхови професионални постижения. Тогава всичко ще се развива много по-бавно от обичайното, възможни са и затруднения. Използвайте това време, за да се впуснете в по-сериозни анализи на работния процес, партньорските отношения и финансовата ситуация. Независимо дали е ваш бизнес, или сте на определена позиция, е редно да направите конкретен разчет на дейността си. Може да планирате и бъдещи проекти, но не и да ги стартирате. Заедно с това не бива да изоставяте рутинните си задачи. Месецът като цяло ще е натоварен и ще е изпълнен със срещи, а ваши партньори ще искат да ви включат в допълнителни занимания. След първата половина може да получите предложение за нова работа.

Финансовата ситуация ще се променя през периода. През първата половина положението ще е по-стабилно, но след това може да ви е по-трудно да запазите баланса. В такъв случай е добре да преразгледате личните си финанси. Към края на месеца е добре да разплатите задълженията си.

Купидон

Май месец се очертава като много приятен за повечето обвързани Везни. Именно сега много от вас ще преоткрият половинката си и ще си дадат сметка, че най-важното нещо си остава любовта. Ще цените много повече моментите, прекарани с човека до вас и истински ще се наслаждавате дори на това да си седите просто вкъщи заедно. Ще откривате романтиката във всяко нещо, а още по-хубавото е, че това ще е взаимно. Не при всички, обаче, ще е толкова розово, при някои семейства е възможно да се появи известно отчуждение, но то не бива да ви отчайва или тласка към крайни разсъждения. Добре ще е да посетите с половинката си място, което е специално за вас и така да запалите отново огъня.

За необвързаните периодът няма да е чак толкова розов. Едва ли ще се впуснете във върволица от срещи, но това няма да е голям проблем за вас.

Здраве

През май месец много от вас ще са изложени на риск от по-дълбоки емоционални състояния. Ако се пренатоварвате и не си позволявате да се радвате на живота, е възможно да се стигне до нервно изтощение, депресивни състояния и апатия. Раздразнителността ви може да предизвика главоболие или стомашни неразположения. За да избегнете всичко това, е препоръчително да намерите отдушник на напрежението. Разхождайте се повече на чист въздух, пийте повече вода и прекарвайте повече време сред природата и в спокойствие.