spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Годишен хороскоп за зодия Лъв

понеделник, 26 септември 2022 г.

Годишен хороскоп за зодия Лъв

Лъвовете ще трябва малко да променят живота си и по-скоро подхода си към него през тази година. Може това на пръв поглед звучи неприятно или дори страшно, но не е така. Това е година, в която малко трябва да забавите темпото и да не хвърляте непрекъснато с лъвски скокове. Вие по принцип сте много амбициозни и преследвате безотказно успехите. За вас няма връх, който да е твърде висок. Обаче през следващите месеци ще се наложи това препускане да бъде сложено на пауза. Не за друго, а за да се обърнете малко повече към себе си.

Много от вас усещат, че не се намират на мястото, на което искат да бъдат. Може би работата ви не ви харесва, социалния ви статус или дори попрището, в което се развивате. Сега е времето да сложите край на рутината, в която сте влезли и която усещате, че ви пречи и задушава. Тази година ви дава възможност да преосмислите кои са истинските ви страсти и желания и да се насочите именно към тях. Това обаче означава за някакъв период да не се стремите толкова към кариерно развитие и да бъдете най-добрите във всичко. Ще разберете, че не това ви прави истински щастливи.

Уран има силно влияние върху вас, затова през тази година трябва много да внимавате и да не се впускате в необмислени действия. Спонтанните ходове не само няма да ви носят печалби, но и ще водят до материални загуби. Точно затова трябва да поспрете малко, да седнете и да помислите какво и защо го искате и тогава да тръгнете уверени напред към новото.

Изключително успешен за вас може да бъде периодът от 11 май до 28 октомври, когато е в Овен. Няма да ви липсват сили и мотивация да постигате това, което искате, и да се борите. Всъщност точно през есента и лятото е времето, в което трябва да се обърнете повече към себе си и да чуете вътрешния си глас и желания. Помислете добре тогава какво искате и кои са промените, които желаете да предприемете. През тези периоди няма да ви занимава толкова външния свят. Там, за щастие, и без това няма да се случва нещо кой знае какво, така че ще имате спокойствието да помислите наистина за себе си. Знаете, че ви е необходима трансформация, просто трябва да усетите точно каква.

Работа и пари

Годината ви позволява да направите много промени в професионалния си живот, стига вие наистина да ги искате. Не бива обаче да очаквате, че с едно щракване на пръстите ще получите по-добра позиция, по-висока заплата и непрекъснати потупвания по рамото от началниците. Преди да стигнете до тези неща, трябва да се замислите дали наистина харесвате това, което работите. Дали компанията, в която сте ви допада. Дали имате развитие там и сте доволни от екипа и от началниците. Имате доста въпроси за размишляване, така че замислете се.

Много от вас ще успеят да направят промяната, за която става въпрос. Но не при всеки тя ще е наистина радикална. Може би просто ще си договорите по-добри условия на работа – по-гъвкав график, повече привилегии и бонуси, по-добро заплащане. Утвърждаването на позициите може да очаквате в края на пролетта-началото на лятото, когато Марс и Юпитер могат много да ви помогнат за това. Важно е обаче да се замислите за нещо много важно – дали не действате твърде индивидуално. Не забравяйте, че не сте сами в този свят, на работа също.

Първата половина от годината ще е по-трудна във финансово отношение. Вие нерядко имате склонността да правите необмислени покупки, а това ще се превърне в проблем. Ще ви се наложи да започнете да спестявате и да ограничите разходите за забавления и ненужни вещи. Постепенно обаче ситуацията ще започне да се подобрява и много от вас ще получат неочаквани доходи.

Част от Лъвовете може да се изправят пред непланирани разходи през есента. Ще успеете да ги покривате, без да се налага да взимате заеми и да затъва в дългове. Всъщност като цяло през тази година ще насочите мислите си към по-добра организация на финансовите средства. Ще успеете да върнете това, което дължите на други хора, но по-хубавото е, че вкарате много повече разум в личните си средства и тяхното разпределяне. Нещо, което понякога малко ви куца.

Купидон

В личен план годината се очертава да бъде добра, най-вече към обвързаните Лъвовете. Началото на периода може да бъде малко по-напрегнат заради ретроградния Меркурий. Тогава не са изключени скандали за дреболии и несъществени неща. Впоследствие обаче всичко ще се нормализира. Връзката ви ще върви в красива посока и много от вас ще започнат важни разговор за създаване на семейство. Някои дори ще предприемат съдбоносни крачки за брак или деца.

Семейните Лъвове няма да имат кой знае какви проблеми. През тази година ще обърнете много по-голямо внимание на дома и семейството ви. Преместване в нов дом или ремонт на настоящия също ще е сред плановете на много от вас. Основното обаче е, че сега ще се чувствате много по-добре вкъщи с близките си хора, почивайки и отпускайки се. Там ще намирате топлината и комфорта, които да ви мотивират за промените във външния свят.

Необвързаните Лъвове обаче ще имат моменти, в които никак няма да са доволни от развоя на събитията. Ще имате срещи и ще привличате вниманието, но няма да е това, което искате и няма да е на нивото, от което вие имате нужда. Това може донякъде да ви разочарова. Най-благоприятните периоди за вас в любовен план ще бъдат през май и август, благодарение на Венера. Тогава чарът ви ще бъде особено силен, а срещите – с голям потенциал да се превърнат в нещо красиво и по-дълготрайно.

Здраве

Обръщането вътре към себе си и заслушването в собствените ви желания ще даде позитивно отражение и върху здравето ви. Много от вас ще осъзнаят, че досега твърде много са се претоварвали, преследвайки цели, пари и ангажименти. Ще си дадете сметка, че повече не бива да продължавате така и ще си подарите нужната почивка, когато тялото ви подсказва, че трябва да го направите. Много от вас ще заменят кафето с дълъг и качествен сън.

Като цяло ще се радвате на стабилно здраве през годината, така че няма да има от какво да се притеснявате. Просто наистина трябва да внесете малко повече баланс и в този аспект от живота си. Ще видите, че паузата може да има много положителни резултати за вас.