spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Месечен хороскоп за зодия Лъв

сряда, 8 февруари 2023 г.

Месечен хороскоп за зодия Лъв

Вторият месец от годината ще донесе куп възможности за Лъвовете, но само ако сте смели, решителни и целеустремени, ще ги реализирате. Имате шансове – не ги изпускайте и не ги пропилявайте. Можете да постигнете наистина много в различни области от живота си, стига да сте уверени в себе си. Забравете за миналото, не ровете в него и не бъдете злопаметни. Трябва да гледате напред. Дори и на пътя ви да се появят проблеми, не се вторачвайте в тях. Песимистичният поглед към живота няма да ви помогне да се развивате. 

Работа и пари 

Месецът ще е доста натоварен за вас по отношение на работата. Около постоянно ще изникват нови и нови задачки, срещи, ангажименти, а заедно с това хората ще ви търсят изключително много и сякаш постоянно. Всеки ще иска нещо от вас – било съвет, помощ за нещо, разговор, внимание и на моменти определено ще ви е трудно да се разкъсате. Най-важното в случая ще е да разпределите правилно приоритетите си и съответно времето за тях. Същевременно през този месец може да се появят проблеми, с които сте се сблъсквали и преди. Това показва, че е време да анализирате защо и как се получават, за да ги изчистите завинаги. През периода трябва да се концентрирате върху делата, които сте оставили недовършени. Следвайте плановете си, а също така не пренебрегвайте и това, което ви казва сърцето. 

За щастие, финансовото ви състояние през февруари няма да предизвиква притеснения. В тази област всичко е стабилно и надеждно. Някои от вас дори ще успеят да го подобрят, стига наистина да действат решително и смело. 

Купидон

В личния живот на обвързаните Лъвове настъпва време на известни проблеми. Семейството ви все повече ще иска и ще търси вашето време и внимание. През февруари трябва да обърнете повече внимание на най-близките ви и важни хора, особено ако досега не сте го правили. Имате възможността да промените това и по този начин да внесете невероятни положителни промени у дома. Това ще се отрази благоприятно не само на обстановката вкъщи и отношенията, но и на самите вас. Ще видите, че когато сте в хармония със скъпите за вас хора, имате много повече мотивация и положителен поглед за бъдещето. 

Необвързаните представители на знака ще имат шанса да срещнат наистина специален човек, стига да не са твърде черногледи. Трябва обаче да сте внимателни, защото съществува и риск около вас да се завъртят хора, които просто искат да ви използват по някакъв начин, а не таят истински чувства. Сърцето няма да ви излъже в това направление. 

Здраве

Февруари няма да е много лек по отношение на здравето ви. Възможни са проблеми с опорно-двигателния апарат и гръбначния стълб, които ще изискват консултация със специалист, а не домашно самолечение. Същевременно са възможни и нервни сривове. Колкото и да се опитвате да се сдържате, ще има моменти, в които нервите ви няма да издържат. За да се спасите от тях, трябва да промените възгледите си. Опитвайте се да не драматизирате и да не сте твърде черногледи и да търсите повече позитивното в ситуациите.