spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Месечен хороскоп за зодия Лъв

неделя, 28 май 2023 г.

Месечен хороскоп за зодия Лъв

Май ще бъдете месец, в които Лъвовете трябва да са много дейни и упорити. Покажете ината си, докажете, че не се отказвате лесно. За много от вас работата ще е на първо място и времето и силите ви ще отиват най-много в тази посока. Разбира се, не са изключени проблеми, но те не бива да ви отказват. Точно в тези моменти трябва да покажете, че гоните докрай целите си и умеете да се учите от грешките си. Вашата упоритост ще направи добро впечатление и ще ви спечели поддръжници. Ще получавате и помощ, а месецът може да ви донесе и нови отношения в различни аспекти. Имате шанс да научите много и да натрупате опит.

Работа и пари
Началото на периода ще е трудно в професионален план. Комуникацията с околните изобщо няма да върви гладко, а това се отнася до голяма степен и за началниците ви. Освен това може да ставате нерядко обект на недоброжелатели и подли номерца, с което положението ви допълнително ще се утежни. Всичко това може да ви докара сериозен стрес. За щастие, още през втората половина на месеца, положението ще се промени и нещата ще започнат да се развиват във ваша полза. Много по-продуктивни и успешни ще бъдете тогава. В този период може да проведете много ползотворни разговори с по-висшестоящите и да бъдат удовлетворени желанията ви. Ще можете и да разширите кръга си от познанства. Тези, които си търсят работа, ще имат успех в края на месеца.
През май трябва да сте много внимателни по отношение на финансите. Малко вероятно е да получите изненадващо прилична сума пари, а за сметка на това ще имате немалко разходи и дългове за изплащане. Така че ограничете ненужните харчове.

Купидон
През май е добре да обърнете повече внимание на семейството и дома. Още в началото на месеца настъпва период на спокойствие и помирение, през който можете да изгладите проблемите и острите ръбове в отношенията с половинката и с близките ви. Така постепенно във връзката ви ще възцари хармония и романтика, които особено силно ще се усещат през втората половина на месеца. Още по-хубаво ще е, ако отидете на почивка някъде. Добре ще е да бъдете по-грижовни по отношение на бита и да се потрудите за него. Някои от вас може да започнат ремонт или да обновят обзавеждането. Други пък ще се нанесат в ново жилище.
За необвързаните ще е много важно да се по-търпеливи. Не защото няма да имате интересни запознанства и възможности, а защото е възможно вашата романтична и авантюристична натура да се отключи и така да се вкарате в приключения. Някои дори е възможно да започнат тайна връзка. други може да преоткрият човек, когото вече познават.

Здраве
Здравословни проблеми не се очертават, но за много от вас стресът ще е най-големият враг през този месец. Изключително важно е да намерите здравословен отдушник – спорт, пътувания, хоби или дълги разходки. В никакъв случай не бива да посягате към алкохол или друг тип успокояващи нервната система вещества, защото сте изложени на риск от пристрастяване.