Месечен хороскоп за зодия Лъв

четвъртък, 7 декември 2023 г.

Месечен хороскоп за зодия Лъв

Декември ще е много добър месец за Лъвовете. Сега определено късметът ще е с вас и ще се радвате на много успехи в различни области от живота си. Най-накрая ще можете да загърбите проблемите, които досега ви тревожеха, и ще можете много по-ведро да погледнете на живота. Ще имате възможността да поставите някакво ново начало, да започнете нещо ново и да се заемете с неща, които истински ви вълнуват и радват и това ще ви се отдава. Ще сте ентусиазирани и инициативни, което също е предпоставка за успех. Ще усещате и вътрешно спокойствие, което преди сякаш ви липсваше. Начинанията ви определено ще са успешни.

 

Работа и пари

Последният месец от годината ще е свързан с повече работа. Проектите няма да са малко и всеки един ще изисква вашето време, внимание и концентрация. Не пренебрегвайте нито една задача и покажете, че сте отговорни хора, защото това може да има положителен ефект върху по-нататъшното ви развитие в професионален план. Ще успеете да направите добро впечатление. Само трябва да проявите повече издръжливост и да не се отказвате, а да приключите ангажиментите си в срок. Меркурий ще е ретрограден от 13 декември, заради което е възможно да забележите известно забавяне на делата. Използвайте времето, за да приключите всичко текущо и да сте сигурни, че всичко е изпипано.

Финансовото ви състояние ще е стабилно и е малко вероятно да изпаднете в затруднение. Приходите ще идват на време, а освен това при някои от вас са възможни дори увеличения на доходите.

 

Купидон

През декември личният ви живот ще изисква повече внимание. Не бива да пренебрегвате близките и половинката си заради извинението, че имате много работа. Човекът до вас ще има нужда да му отделяте повече време, да говорите, да споделяте и да изграждате и съхранявате близостта помежду ви. Ако имате някакви неразбирателства, не бива да чакате другата страна да направи първата крачка. Седнете и проведете откровен разговор, покажете чувствата си, проявете разбиране и всичко ще се подреди. Просто трябва да бъдете по-мили и разбиращи. Това ще важи и за близките ви. Някои от тях ще имат нужда от вашите съвети или подкрепа, не обръщайте гръб на това. Отделете им нужното време и внимание.

Последният месец от годината е доста обещаващ за необвързаните. Чарът ви определено ще се засили, като самите вие ще се погрижите за това. Вниманието към вас определено ще е голямо и има големи шансове да преживеете красиви романтични мигове.

 

Здраве

Здравословното ви състояние ще изисква повече внимание през декември. Пазете се от падания и травми, особено ако сте някъде, където има сняг или лед. Не подценявайте студа и се обличайте топло, защото вероятността да настинете не е малка и няма да е добре да карате настинките на крак, лечението може да продължи по-дълго време. Добре ще е предварително да се погрижите за имунната си система като пиете витамини, като се храните здравословно и спортувате повече.