spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Годишен хороскоп за зодия Близнаци

понеделник, 26 септември 2022 г.

Годишен хороскоп за зодия Близнаци

Интересна и пълна с предизвикателства ще е тази година за Близнаците. На моменти няма да ви е много лесно, но пък и трудностите си имат своя чар и носят със себе си важни уроци. През следващите дванадесет месеци основната задача пред вас ще бъде да анализирате малко повече. Постарайте се да обмислите сериозно въпросите, които са от изключителна важност за вас. Добре ще е да определите какви са приоритети ви и едва, когато сте напълно наясно какво искате, тогава да пристъпвате към действие. Себеанализът е в основата на всеки успех. Възможно е в някои моменти да ви обземат малко повече илюзиите, но бързичко ще успявате да се върнете на земята.

През тази година ще успеете да възпитате в себе си повече дисциплина. Ще осъзнаете, че колкото по-целенасочено действате, толкова по-големи са шансовете ви за успех. На вас по принцип ви е малко трудно да се задържате за дълго на едно място и твърде много време да се занимавате с едно и също нещо. Сега обаче ще станете доста по-отговорни и ще успявате да довършите нещата си докрай, независимо колко време и усилия ви отнемат.

Годината все пак няма да е много лесна, тъй като ще изпитвате много силно влиянието на ретроградните планети. Това са периоди, в които не е препоръчително да започвате нищо ново. В тези отрязъци от време трябва да се концентрирате върху старите ангажименти, да погледнете към себе си и към въпросите, които ви тормозят, но пренебрегвате. От 4 юни до 23 октомври ще е ретрограден Сатурн. Това няма да е много лек период за вас и нещата няма да се получават точно както вие сте си ги намислили. Накрая обаче ще осъзнаете, че е е било за добро и това е било правилното развитие на нещата.

През това време обаче ще имате подкрепата на Марс, който от 20 август влиза във вашия знак. Към края на лятото ще имате много по-големи шансове за успех и делата ви ще се развиват далеч по-лесно. Освен това в този период ще можете да намерите решение на казуси, които отдавна ви тормозят.

В последните два месеца от годината Марс ще е ретрограден във вашия знак, заради което няма да е добре да се захващате с мащабни нови проекти. Използвайте периода, за да внесете повече ред и чистота в живота си. В този момент е по-голям и рискът от кавги, защото агресията ще се покачи. На Близнаците, които са роден през май, няма да им е лесно и в ретроградните периоди на Меркурий. Те ще са от 14 януари до 4 февруари, от 10 май до 3 юни и от 10 септември до 2 октомври. Съветът към вас е да мислите много повече и да си давате по-голяма реална преценка на собствените си сили, възможности и ресурси. Всяко надценяване ще ви създава проблеми.

Работа и пари

Годината ще е по-различна в професионален план за много от вас. Ако в последно време сте изоставили кариерата си на заден план, то сега това ще се промени. Във вас се пробужда желание за развитие, за обучение, за реализация, за създаване на нови контакти. И годината ще ви даде възможност да направите всичко това. Част от вас ще започнат различни обучения и ще пътуват по командировка и по линия на образование. Други ще бъдат зарадвани с повишение. Трети ще обърнат поглед към нови хоризонти и ще търсят нови области за изява. Ще сте много по-активни и ще мислите по нов, съвсем различен начин.

Началото на годината може да е малко по-трудна в работата заради влиянието на ретроградния Меркурий. Не са изключени известни напрежения и разногласия на работното място. Но не се притеснявайте толкова за тях, те бързо ще отминат, а и ако действате разумно, няма да имат огромно влияние върху самите вас. Като цяло през следващите дванадесет месец ще имат много шансове за постигане на желанията ви, нищо че невинаги ще ви е много лесно. Най-добрият период за поставяне на ново начало, независимо под каква форма, са пролетта и лятото.

Направите ли го, още през есента ще усетите първите плодове от труда си. Ако ви се струва малко, имайте предвид, че голямата реколта тепърва ще предстои във времето. Хубавото е, че 2022 година обещава да е много добра към вас и във финансов план. Много от Близнаците ще успеят да увеличат доходите си и то неколкократно, като това ще се превърне в константа, а не в еднократни бонуси. Увеличението, разбира се, ще се дължи само и единствено на вашите усилия, така че не пестете силите си, а се борете за по-добрия живот, който заслужавате.

Купидон

Тази година ви дава възможност за стабилизиране на личните отношения. При повече от вас ще се появи желание за по-голяма сигурност в личния живот, така че не се изненадвайте, ако мимолетните флиртове изобщо не грабват вниманието ви. Необвързаните ще търсят човек, който може да бъде до тях, а не просто да се забавляват. Най-добрите периоди да го срещнете са през март, през юли и октомври, когато Венера ще има влияние върху вас.

Обвързаните Близнаци може да имат малко по-труден период във връзката си в началото на годината заради ретроградния Меркурий. В този период не бива да разрешавате конфликти и спорни въпроси. Но не бива да се тревожите, защото след това ще може да стабилизирате отношенията си и да възвърнете хармонията във връзката си. Много от вас през тази година ще оценят семейството си и ще погледнат по друг начин на него.

Като цяло през 2022 година Близнаците ще могат да въведат малко повече ред в отношенията си с всички близки. Дори и да сте имали конфликт с някой от семейството ви, сега ще можете да го разрешите, да стопите ледовете и да се сближите. Ще успеете да видите тяхната гледна точка и да проявите повече разбиране към тях.

Здраве

Поставянето на цели и самодисциплината, които бяха споменати в началото, се отнасят и до здравния аспект на живота ви. Бъдете по-отговорни към себе си и постоянни в спорта и здравословния начин на живот. Направете ги част от живота си и със силата на постоянството ще постигнете чудеса. В началото на годината може да се почувствате малко по-отпаднали, но с настъпването на пролетта силите ви ще се възвърнат.

Общо-взето няма да имате сериозни здравословни проблеми през 2022-а, но трябва да се научите да не се надценявате. Ако сте изморени, си давайте почивка. Кафетата и енергийните напитки няма да ви помогнат по никакъв начин. Трябва си здрав сън. Същото се отнася и за спорта – не се захващайте с активности, за които знаете, че все още не са по възможностите ви, защото само ще си докарате някоя травма.