spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Месечен хороскоп за зодия Козирог

неделя, 28 май 2023 г.

Месечен хороскоп за зодия Козирог

Месец май няма да е от най-лесните за вас, но и ще бъде важен в различни аспекти. Трябва по-сериозно да поработите върху конкретизирането на целите и желанията ви и да започнете да ги преследвате. Творчески настроените сред вас може да се включат в различни проекти, които да имат важно отражение в бъдеще. Същевременно, ще има немалко моменти, в които ще изпитвате нужда да се облегнете на нечие рамо, да усетите истинска упора в нечие лице. Опитайте се да бъдете по-диалогични и сдържани в комуникацията си с хората, особено с близкото ви обкръжение, иначе сами ще си развалите хармонията.

Работа и пари

Професионалният аспект аспект ще изисква повече внимание от Козирозите през май. Едно от важните неща е да сте по-внимателни и критични към проектите. Преглеждайте подробно инициативите, които ви се предлагат или които планирате да направите. Може да се окаже, че са измама или не са точно това, което ви се представя. В някои случаи не само вие ще се подведете, но и без да искате ще подмамите трети лица, които сте включили в проекта. Затова четете и проучвайте. През първата половина на месеца трябва да сте по-внимателни в колегите, защото са възможни конфликти. През този период ваши врагове може да се опитат да се възползват от възникналите кавги и да се опитат да подкопаят репутацията ви.

Май месец няма да е много спокоен от гледна точка на парите. От една страна ще имате стабилни, при някои дори нарастващи доходи. От друга, обаче, разходите ви няма да са никак малко и това няма да ви позволи спокойно да харчите за каквото си поискате. В никакъв случай не предприемайте рискови парични начинания.

Купидон

Личният ви живот ще е сравнително спокоен през май. При обвързаните и семейни Козирози положението ще е спокойно и хармонично, като през повечето време ще се чува предимно вашата дума. Ще усещате, че вашият партньор истински ви се доверява и с лекота ви предоставя водещата роля в решенията. При някои от вас е възможна кризисна ситуация в края на месеца, свързана с доверието. Ще се появят съмнения за вярността, но бързо проблемът ще се реши. Той, обаче, ще ви помогне да видите от друг поглед отношенията ви и да ги оцените още повече. Близките ви ще ви дават нужната любов и подкрепа и ще ви зареждат със сили и мотивация.

Необвързаните Козирози ще имат своите вълнуващи преживявания в любовен план. Ще се чувствате добре в кожата си, уверени в себе си, а това ще се отрази положително и на интереса към вас.

Здраве

През този месец е добре да се погрижите за хроничните заболявания, ако имате такива. Всякакво терапевтично и превантивно лечение ще се отразява положително. Трябва обаче да сте внимателни по отношение на козметиката. Кожата ви ще е по-чувствителна и ще е склонна към проява на различни реакции. Бъдете по-внимателни с физическото натоварване, може да си нанесете травма. Добре ще е да установите режим на хранене.