spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Месечен хороскоп за зодия Козирог

сряда, 8 февруари 2023 г.

Месечен хороскоп за зодия Козирог

Очаква ви много хубав месец, в който ще ви се случват съдбоносни неща. Определено повечето от вас ще си спомнят февруари предимно с добро, защото късметът ще бъде неотлъчно до вас, а това ще ви помага много по-лесно да сбъдвате желанията си. Много сериозна положителна промяна може да очакват някои от вас по отношение на финансите си, както и за личния ви живот. 

Работа и пари

Ако през януари сте били по-плахи и пасивни, то сега трябва да забравите за подобен тип поведение. Имате възможност да действате с по-голям размах, така че не изпускайте шансовете си. Това, което постигнете през периода, може да се окаже съдбоносно за по-нататъшното ви развитие. Следващите седмици ще са идеални за предприемане на самостоятелни крачки. С други думи да си отворите свой бизнес. Действайте по-смело, начинанията ви ще са успешни и във финансов аспект. 

Макар че през февруари част от вас ще се радват на значителен паричен подем, други ще са в съвсем различно положение. Ако сте били от онези, които не са си правили много сметката в последния месец, то сега ще усетите затруднения. Липсата на добър разчет на разходите ще ви създаде проблеми и ще ви принуди да ограничите. За щастие, това няма да продължи дълго, защото скоро ще намерите решение на проблемите, което вероятни ще се изразява в допълнителни ангажименти, които ще са добре платени. 

Купидон

Обвързаните Козирози не трябва да пренебрегват връзката си. Независимо дали с човека до вас сте от скоро или от дълги години заедно, любовта трябва да се поддържа. Част от вас ще имат проблем с емоциите или по-скоро с тяхната липса. В очите на половинката ви ще сте дръпнати, студени и сякаш изстинали от пламъците на любовта. Трябва да им покажете, че това изобщо не е вярно, стига наистина да искате да задържите тази връзка. Организирайте някакво пътуване само за двамата, направете нещо, което партньора ви отдавна иска, не пестете от подаръци. Има много начини да покажете любовта си.  

Близките ви хора също ще имат нужда от вашето внимание, така че се пригответе този месец да им отделите повече време. Включително и на тези, които отдавна не сте виждали. Важно е обаче да пресеете социалния си кръг и да се освободите от хора, които се държат лицемерно с вас. За необвързаните Козирози се очертава голям късмет, тъй като е много вероятно в края на месеца вече да сте в графа обвързани. 

Здраве

През февруари са възможни проблеми със ставите и стомашно-чревния тракт, както и при много други зодии. В случай, че по принцип сте склонни към развитие на подобни оплаквания, е добре още от началото на месеца да вземете превантивни мерки, за да не стигате до проблеми наистина. Движете се колкото се може повече, излизайте и следете какво консумирате. Давайте си нужната ви почивка и не се претоварвайте. Много е важно да не стигате до крайности в нито едно отношение. Бъдете бдителни към здравето си.