spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Годишен хороскоп за зодия Рак

понеделник, 26 септември 2022 г.

Годишен хороскоп за зодия Рак

Започващата година ще редува за Раците периоди на възходи и трудности, но като цяло вие сте свикнали с това. Ще имате немалко възможности да постигнете напредък, както и различни изненади. Не е препоръчително да се надявате, че периодът ще бъде изключителен за вас постоянно и във всеки аспект. Късметът ще ви следва, но не през цялото време, така че се подгответе и за по-слаби дни. Много от вас ще преместят вниманието си от семейните към професионалните въпроси и ще се опитват да постигнат повече там. През тази година малко по-силно ще усещате влиянията на Луната.

Най-силните периоди за вас са от началото на годината до 11 май и след това през ноември и декември. За това може да благодарите на Юпитер. Именно през тези отрязъци от време е препоръчително да планирате и започвате важните дела и новите проекти. Тогава късметът неотлъчно ще ви следва и шансовете ви за успех са огромни. Това се отнася както до кариерните развития, така и до личните въпроси. През лятото е по-добре да насочите вниманието си към почивка. Заредени с нова енергия, в края на годината ще можете със свежи сили да постигнете много.

Благоприятно върху вас ще е влиянието на Нептун. Той ще стимулира вътрешния ви глас. Вие по принцип се славите като хора с много добра интуиция, но сега още повече ще може да разчитате на нея. Емоционалните ви преживявания ще бъдат много дълбоки, както и въображението ви, което е чудесно за хората, които се занимават с някакъв вид творчество. Артистичните ви наклонности ще се засилят и ще бъдете много по-възприемчиви. Същевременно, ще се засили чувството ви за дълг и отговорност, което ще ви направи още по-постоянни и упорити в това, което правите.

Плутон ще бъде ретрограден от края на април до началото на октомври и това е период, в който може да забелязвате малко повече трудности. Затова и по-горе бе споменат съветът да не се захващате с нищо ново през лятото и в началото на есента. Просто тогава ще имате много повече пречки и все нещо ще изскача на пътя ви. Част от вас обаче няма да забележат особено много тези неблагоприятни влияния, просто защото и изминалата 2021 година не беше много лека за вас.

Работа и пари

За хубаво или за лошо, всичко, което ще постигнете тази година, ще изисква много труд и упоритост. Вие по принцип не се плашите от работа и сега тази тенденция ще се задържи. Началото на годината може да е по-трудно заради ретроградния Меркурий. Той може да причини неразбирателства на работното място, но все пак ще успеете бързо и безболезнено да преминете през този период. Вместо да се тревожите за тези неща, по-добре се концентрирайте върху собствените си ангажименти.

След края на ретроградния Меркурий за вас се очертават доста по-светли месеци. През пролетта имате големи шансове да се утвърдите като добри професионалисти. Да, това при много от вас ще означава повече работа и по-малко свободно време, но знаете, че си заслужава. Тези процеси ще ви помогнат да завишите малко самочувствието си, а също и заплатата си, което не е малък стимул. Трябва обаче да сте внимателни самочувствието ви да не замъгли реалната ви преценка. Не се надценявайте, не си поставяйте твърде високи цели и се старайте да поддържате реалистичен поглед върху живота и ситуациите.

Точно както професионалните успехи ще зависят от вашата упоритост, така и парите няма да падат от дърветата. Шансовете да увеличите финансовите си възможности са много добри, но вие сами трябва да си ги извоювате. Много от вас ще успеят да направят разумни инвестиции и отговорно да ги управляват, което означава добра възвръщаемост.

Финансовата стабилност, която се дава на много от вас, обаче не бива да подтиква към разхищения. Ще успеете да спестите парите, изкарани по-рано, но само ако ограничите разходите за развлечения. Трябва да сте много внимателни какво и откъде го купувате. Не пазарувайте от съмнителни сайтове или търговци, които не ви вдъхват доверие, защото през тази година шансовете за измама не са малки. Също така някои от вас ще се изправят пред жилищен ремонт, закупуване на кола или пътуване, като тези неща ще изискват финансови средства. Ето защо не бива да харчите безразборно, а да пестите.

Купидон

За щастие, личният ви живот няма да ви създава кой знае какви главоболия и притеснения, което за вас е от изключително значение. В този аспект годината даже донякъде ще бъде обикновена. Обвързаните Раци ще се радват на хармония и сплотеност в отношенията си. С изненада ще установите колко подкрепящ и разбиращ е човекът до вас. Той прекрасно ще осъзнава желанието ви за кариерно и финансово развитие и няма да имате проблеми с това, че се фокусирали предимно в тази посока.

Най-любовните месеци за вас ще са април, юли и август и първата половина на ноември, когато Венера ще оказва силно влияние върху вас. Точно в тези периоди необвързаните представители на знака ще се радват на много повече внимание, развлечения и възможности за вълнуващи срещи. Уви, като цяло през годината ще усещате, че нямате много време за личния си живот и работата ви пречи да намерите човека за вас. Вие пак ще излизате, но все с постоянната ви компания. Може пък точно там някой да привлече вниманието ви.

През 2022 година ще усетите за пореден път силата и топлината на семейството. Да, няма да имате много време за близките си. Те обаче прекрасно ще разбират желанието ви да се развивате и да постигате повече и повече. Тяхната подкрепа ще ви вдъхва увереност, че сте тръгнали по правилния път и няма да ви тежи чувство за вина, че не им отделяте достатъчно време. Всъщност те ще са доволни, че имате амбициите и желанието да се развивате, което ще засилва всеобщата хармония и разбирателство. За щастие, към края на годината ще сте приключили с постигането на поставените задачи ще имате много повече време за скъпите ви хора.

Здраве

В здравословен план не се очакват сериозни проблеми, но все пак не очаквайте през цялата година да сте в цветущо здраве. Ще сте много натоварени, така че очаквайте умората да ви навестява. В такива моменти е добре да си давате почивка. Опитайте се да се движите повече. Да, няма да имате много време да спортувате, но пък може да започнете да ходите пеша до работното ви място.

През тази година може имате малко повече проблеми с кожата. Възможни са не просто традиционните дребни пъпчици от време на време по лицето, а малко повече неприятности. Просто кожата ви ще е много по-чувствителна и податлива на раздразнения и не само по лицето, а цялостно. Не са изключени зачервявания и обриви. Обръщайте им веднага внимание и използвайте натурална козметика и естествени масла.