spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Месечен хороскоп за зодия Рак

неделя, 28 май 2023 г.

Месечен хороскоп за зодия Рак

Месец май ще е време, в което Раците ще си правят лични равносметки. На моменти може да изпитвате трудности, но по-ценното е, че те ще се превърнат в ползи за вас. Направете си анализ на събитията от миналите месеци и помислите какви уроци са ви донесли те, замислете се какви са преградите пред вас и как може да ги премахнете. Най-хубавото е, че ще усещате, че сте по-силни и можещи, което в крайна сметка ще ви зареди с нова енергия и с красиви мисли ще се движите напред.

Работа и пари
За част от представителите на зодията май месец може да сбъдне част от професионалните им желания. Ако сте искали някаква кариерна промяна или смяна на работното място, то сега това може да ви се случи. Най-голяма е вероятността в края на месеца, когато предложението за нова работа може само да дойде при вас. Като цяло месецът ще е добър за вас в работен план, но по-трудна ще е втората половина, когато може да настъпи някакво объркване. Тогава комуникацията с колегите ви също ще е по-трудна и често ще се случват неразбирателства. Добре е да сте по-резервирани в личните разговори и да не споделяте прекалено много. За професионалните си планове също не бъдете прекалено словоохотливи.
Финансовото ви положение ще е стабилно през май. Вашите усилия ще се забелязват и ще бъдат подобаващо възнаградени. Някои от вас ще се поздравят и с увеличаване на доходите. В края на периода е възможно да направите доста добра покупка.

Купидон

Динамичен и различен ще е месец май в личен план. Първата половина от периода ще се стори по-трудна на тези, които са обвързани. Човекът до вас като че ли постоянно ще сменя настроението си и това определено ще ви обърква и ще е повод за кавги. Но имайте предвид, че това е просто период и той ще мине. Не бива избързвате и да взимате крайни решения. Изчакайте и ще видите, че след средата на месеца всичко ще се подреди и хармонията ще се завърне във връзката ви. Втората половина от май ще е много по-романтична. Самите вие ще имате повече желание както да обръщате внимание на себе си, така и на човека до вас. Чудесно ще е, ако си организирате някакво пътуване. Периодът е добър и за ремонти. Не позволявайте обаче на роднините си да се възползват от вашата доброта.
За необвързаните Раци месецът няма да е толкова романтичен. Самите вие няма да изпитвате особено желание за нови връзки и срещите няма да ви очароват. Внимавайте с какви хора се запознавате и излизате, преценявайте ги, преди да ги допуснете дори минимално до себе си.

Здраве
През този месец не бива да се претоварвате, особено физически. Сега рискът от травми и наранявания е по-голям, така че не се пресилвайте в спортните занимания. Добре преценявайте възможностите си. Ако решите да отидете на излет или да се печете, използвайте необходимата козметика, за да не изгорите. Разходките сред природата ще се отразяват много добре на цялостното ви състояние. Ако е възможно, отложете хирургично лечение за по-нататък.