Месечен хороскоп за зодия Овен

четвъртък, 7 декември 2023 г.

Месечен хороскоп за зодия Овен

Декември няма да е от най-леките месеци за Овните. Не се надявайте, че ще можете да зарежете всичко, да си почивате и да щракате с пръсти. Ще имате немалко работа за вършене. Много от вас може да усещат вътрешния противоречия, нестабилност и хаос в главата и емоциите си. Не пренебрегвайте тези усещания, а се постарайте да внесете ред в душата и мислите си колкото се може по-бързо. Не бива да се карате с близките, особено за дреболии. Това допълнително ще ви натоварва. Положителното е, че ще успявате да намирате решение дори и в най-сложните ситуации. Не си позволявайте да се отпускате, ще имате много ангажименти и трябва да ги свършите.

 

Работа и пари

Декември ще е изпълнен с доста работа за Овните. Определено сега няма да е моментът да се отпускате или да си вземате дълги, непланирани отпуски. Ще можете да го направите, ако сте си свършили всичката работа. Повечето от вас няма да са много доволни от натовареността, с която ще трябва да се справят през декември, но вместо да унивате, просто се активизирайте и приключете всичко преди началото на празниците. При затруднения, ще можете да се обърнете за съвет към вашите близки. Те ще ви дадат най-добрите съвети, а и обективно мнение, от което ще имате нужда. Месецът ще предостави различни шансове за развитие, така че се възползвайте от тях и може да постигнете желаното развитие. В случай, че искате повишение, сега ще е подходящ момент да обсъдите този въпрос с началниците ви.

Финансовото ви положение ще зависи общо-взето изцяло от вас. Ако си позволите да се отпуснете и не се отнесе отговорно към ангажиментите си, то по всяка вероятност няма да се радвате на добро парично състояние. Колкото по-активни сте в работата, толкова по-стабилни ще бъдете и във финансов план.

Купидон

През последния месец от годината част от вас отново ще си припомнят колко важни са близките ни хора. Ще получите огромна подкрепа от половинката и семейството си, ако изпаднете в някаква трудност или по-необичайна ситуация. Те ще са до вас и във всяко ново начинание, с което решите да се захванете. Не ги пренебрегвайте. Търсете мнението им, възползвайте се от съветите и помощта, която ви предлагат, и им обръщайте достатъчно внимание.

Месецът ще е доста обещаващ за необвързаните. Сега шансовете да намерите подходящия за вас човек са наистина големи и нищо чудно да не посрещне празниците сами. Само не забравяйте, че трябва да правите компромиси и да се грижите за връзката си. Част от вас може да изпитат разочарование от приятели, осъзнавайки, че не са ви били наистина такива.

 

Здраве

Здравословни проблеми са малко вероятни, но за сметка на това ще трябва да се борите със стреса и напрежението. Те могат да се отразят на съня ви и това да доведе и до сериозна умора. Затова правете всичко възможно да ограничавате стресовите ситуации, да си почивате и да не се нервирате за всичко.