spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Месечен хороскоп за зодия Овен

сряда, 8 февруари 2023 г.

Месечен хороскоп за зодия Овен

Хубав ще е вторият месец от годината за Овните. Предстоят хубави и интересни преживявания, някои които любовни и романтични. Определено ще имате много поводи за поливане. Не забравяйте за положителната нагласа. Тя ще ви помогне да се справите с проблемите, които все пак може да изникнат. 

Работа и пари 

Ще е необходима известна предпазливост в работен план. Не се съгласявайте веднага на всичко, не се хвърляйте през глава да помагате, защото може да се окаже във ваша вреда или дори умишлено устроен капан. Анализирайте по-детайлно събитията около вас и мислете в перспектива, за да си спестите неприятности. Много е важно да не нагърбвате с твърде много работа едновременно. Последователно изпълнявайте всички възложени задачи, вместо да се опитвате да жонглирате с няколко накуп. Така няма да ви остане време за нищо. 

В общ план няма да има от какво толкова да се стресирате през този месец. Успех ще имат тези от вас, които копнеят за промяна в професионален план. Сега може да смените работата си, като това ще стане много бързо и безпроблемно. 

В материално отношение месецът няма да е критичен. Дори някои от вас ще бъдат зарадвани от по-големи постъпления. Други пък ще имат възможността най-после да сменят местожителството си. 

Купидон

Малко по-трудно ще ви е в личен план, особено на семейните и обвързани Овни. Повечето от вас ще изпитат истинско затруднение да разпределят правилно времето си така, че да имат достатъчно и за близките си. Любимите ви хора често ще се чувстват пренебрегнати заради работата и това може да създаде напрежение у дома. Този проблем ще е налице особено в началото на февруари. Наложително е да помислите за хората, които обичате и да отделите достатъчно внимание. Освен това трябва да внимавате с приказките си. В моменти на напрежение ще сте склонни да проявявате грубост, което само ще влоши положението. 

Необвързаните представители на знака определено ще са във вихъра си. Не бъдете слепи за любовта, защото точно сега се появява възможността да срещнете наистина подходящ партньор. Работата не е причина да не излезете на среща. Много внимавайте обаче да не се забъркате с човек, който вече е зает. От това не само, че нищо няма да излезе, но и вие ще бъдете много силно наранени. 

Здраве

Като цяло ще се радвате на добро общо здраве. Повече внимание трябва да си обръщат тези, които имат хронични заболявания. И все пак през този месец ще се наложи да се погрижи за имунната си система. Изложени сте на риск от настинки, което означава, че трябва да се опитате предварително да калите организма си. Няма да е никак зле и да започнете по-здравословен начин на хранете. Хапвайте повече сезонни плодове и зеленчуци и се старайте да не се заседявате.