spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Месечен хороскоп за зодия Овен

неделя, 28 май 2023 г.

Месечен хороскоп за зодия Овен

Интересен и изпълнен с различни постижения ще е май за Овните. За повечето от вас месецът ще мине под знака на доста лични ангажименти и реализиране на лични цели. Някои ще се случват по-лесно, други по-бавно. Много от представителите на зодията ще успеят да се сбогуват с тежките спомени от миналото, да излекуват травмите и да продължат напред. Но това означава и да си дадете сметка за грешките, които вие сте допуснали. Обновления и динамика ви в различни направления ви очакват през май.

Работа и пари
Първият месец без „р“ в годината ви носи късмет основно в текущите професионални проекти. Самостоятелните занимания ще ви се отдават изключително много и ако е възможност, поемайте предимно такива задачи. Доста по-трудно ще е по отношение на колективните занимания, както и партньорствата. Ще усещате, че това повече ви натоварва, отколкото ви носи ползи.
През май трябва да сте една идея по-внимателни във финансов план. Едва ли ще останете на нулата, текущите ангажименти ще ви носят регулярни приходи без закъснения. Възможно е дори да получите печалби от дейности, които отдавна сте приключили, а също и бонуси. Но това не бива да ви подтиква към финансови авантюри. Не харчете безразборно и не се впускайте в твърде големи разходи. Внимавайте и с инвестициите, за да не се превърнат впоследствие в загуби.

Купидон
Май месец дава възможност на обвързаните Овни да поработят върху връзката си. Моментът е много подходящ за възраждане на чувствата и страстта. Вашият партньор също ще е на такава вълна и по всякакъв начин ще ви го показва. Направете го и вие. Позволете на романтичната ви страна да се разгърне, развържете и креативността си. Различни изненади, жестове, срещи ще отразят повече от прекрасно на връзката ви, а също така и на страстта помежду ви. В началото на месеца обаче са възможни недоразумения с близките.
Не толкова розова е прогнозата на необвързаните Овни. Първата половина на май не е най-благодатното време за начало на нови отношения, защото е малко вероятно те да продължат и да се задържат във времето. След това е възможно да стартирате обещаваща връзка, макар че в началото вероятно ще ви се струва „постна“ и без силни емоции.

Здраве
Здравословното ви състояние ще е добро през този месец и е малко вероятно да имате някакви оплаквания. Добре ще е да започнете да обръщате повече внимание на себе си и на начините, по които разпускате. Фокусирайте се върху стреса в живота ви. Дистанцирайте се от хора и ситуации, които вкарват твърде много напрежение, защото това ще се отразява на здравето ви. Усетите ли, че нещо ви идва в повече, просто си дайте почивка от него дори и за кратко.