spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Годишен хороскоп за зодия Водолей

понеделник, 26 септември 2022 г.

Годишен хороскоп за зодия Водолей

Водолеи, за вас 2022-а в много моменти ще бъде като сбъднат красив сън. Хоризонтите пред вас са открити и възможностите – общо-взето безгранични. Сатурн ще ви помага да не се спирате, да бъдете дейни и това да ви носи очакваните резултати. Плътно до вас късметът ще бъде от май до октомври, когато Юпитер ще ви дава цялата си подкрепа. В живота ви не е изключено да настъпят промени, но те ще са с положителен знак. Един съвет обаче към вас – оставете спонтанността малко на заден план. По принцип тя често ви носи успехи, но сега ще е добре да обмисляте и малко да се спирате, преди да правите големите скокове.

Важно за вас през следващите дванадесет месеца е да осъзнаете, че няма да как да се занимавате с няколко неща едновременно. Може би ще се искате да се развивате в няколко посоки едновременно, да гоните няколко неща едновременно, но това не е правилният подход. Старателно определете кои са вашите приоритети, степенувайте ги и следвайте начертания план. Благоприятно развитие ще имат творческите идеи, които ви връхлитат. Разбира се, стига все пак да сте ги премислили. Като цяло годината ще започне активно за вас, така че не бива дълго да се отдавате на следпразничен мързел. През пролетта може да се почувствате малко с по-малко запас от енергия. В този период внимавайте стресът да не ви дойде в повече. Лятото ще ви донесе повече спокойствие, а за много от вас есента ще бъде белязана от вземането на важни решения и ще изисква от вас активност. Сатурн ще е ретрограден от началото на юни до края на октомври и тогава в самите вас ще настъпват различни промени.

Това, което ще ви е до известна степен проблем, може да е комуникацията с околните. Нищо чудно да ви се налага по-често да браните мнението си. Ако има хора, които поставят под съмнение вашите действия и идеи, отдръпнете се от тях и не позволявайте да ви влияят емоционално. Тяхното виждане просто е по-различно. От 10 септември до октомври внимавайте за недоразумения – рискът ще е по-висок заради ретроградността на Меркурий.

Работа и пари

Както вече стана ясно, тази година ви позволява да се обърнете към нови хоризонти и да помислите повече за собствените си мечти дори и в професионален план. През годината нерядко ще усещате силната мотивация в себе си и ще е редно да запазите този пламък и да не обръщате гръб на нещата, които ви носят този стимул. Няма да е лошо да превърнете в свой приоритет индивидуалната работа и проекти. Те ще вървят много по-гладко от екипната заради вече споменатата проблемна комуникация с околните.

Ако сте решили да поемете нова посока или да започнете нещо по-мащабно, най-доброто време за това ще е от началото на март до средата на април заради Марс. Всъщност през цялата година ще се радвате на ползотворно влияние, но съветът е в последните два месеца от годината да не предприемате нови неща, защото този период ще се характеризира с известно забавяне. Но няма да е нищо страшно, защото както вече разбрахте годината общо ще е много добра за вас. Много е важно обаче да сдържате емоциите си. Знаете, че в бизнеса те нямат място. Освен това не бива да пренебрегвате малките детайли. Няма събитие, което да е незначително. Може в дадения момент то да ви изглежда такова, но впоследствие да се окаже, че е било наистина важно.

През тази година успехът ви ще зависи пряко и от още нещо. Добрата организация на времето ви. Не се разпилявайте, защото сами ще си подложите крак. Също така е добре да се обръщате към миналото. Натрупаният до момента опит ще е вашият най-важен съюзник. Във финансов план ще имате шанса да увеличите доходите си. Бизнесмените ще могат да направят много добри инвестиции, които след това осезаемо да увеличат печалбите им.

Купидон

Вече ви стана ясно, че комуникациите през тази година ще са сложни, но за щастие, това няма да се отнася до личните отношения. Ако сте наясно с това, което изпитвате към партньора си и следвате чувствата си, няма да имате проблем, а напротив – ще се радвате на много хармония. Но тъй като много от вас през тази година ще се отдадат на изясняване на приоритети, ще мислите и кое е важно за вас в личен план. Нерядко ще премисляте връзката си и по-конкретно посоката, в която тя се развива. Не е изключено да променяте общите намерения с половинката ви. Да измисляте нови идеи и да се отказвате от някои стари. Романтиката ще нахлуе във връзката ви през март.

Необвързаните Водолеи ще имат няколко времеви коридори, в които да успеят да намерят своята половинка. Това ще е в началото на пролетта, в началото на лятото, както и през октомври. При семейните по-противоречив може да бъде моментът дали вашите близки ще приемат с отворено сърце новите ви идеи, желанието ви за индивидуална реализация и поемането по нов курс. Това обаче ще зависи най-вече от самите тях, от техните зодиакални знаци и разбирания. Вие все пак можете да си помогнете, като отделяте повече време на важните за вас хора и говорите с тях, като ясно и точно им обяснявате какво точно ви се иска да постигнете и защо.

През втората половина на януари, от 10 май до 3 юни, а след това от 10 септември до 2 октомври Меркурий ще е ретрограден. Може би знаете, че това са напрегнати периоди, в които често възникват конфликти и недоразумения. Така че тогава бъдете особено внимателни в комуникацията си с близките. Това се отнася най-вече до Водолеите, които са родени през януари. Интересното е, че от юни до октомври много от вас ще се обърнат към съвестта си. Ще се замислят дали се отнасят достатъчно отговорно към близките си, дали по някакъв начин не ги пренебрегват. Ще се опитате да бъдете по-добри и грижовни.

Здраве

През 2022 година много от вас ще осъзнаят колко е тясна връзката между душевното и психическото ви здраве с физическото ви състояние. Точно затова основна за вас задача ще е да се грижите да се чувствате добре, да не се преуморявате и да не допускате стреса в живота си. Колкото по-уморени сте, толкова по-често тялото ви ще допуска различни настинки и вируси. Затова усетите ли, че не се чувствате добре, замислете се дали не сте претоварили.

Следващите дванадесет месеца ще е добре да помислите и за това дали психическото ви натоварване не се дължи на сериозни въпроси и стари травми, които тежат на душата ви. Разбира се, за да се опознаете напълно, може би ще е добре да поработите със специалист, в което няма нищо срамно. Съществено важно ще е да осъзнаете, че трябва да се грижите за себе си и за тялото си, независимо колко сте заети. Една разходка след работа няма да ви навреди.