spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Партньорски хороскоп за зодия Водолей

сряда, 27 септември 2023 г.

Партньорски хороскоп за зодия Водолей

Водолей и Овен

Тази връзка е много интересна за анализиране отстрани, а дали ще се получи, много зависи от конкретните представители на двата знака. По принцип Овенът и Водолеят могат да сътворят нещо много красиво, креативно и трайно, обаче трябва да се потрудят. Имат както не едно и две сходства в характерите си, така и немалко различия, които могат да се окажат препъни камък в отношенията им.

На първо място, между тези две зодии има силно привличане, а и дори обожание. Те могат много силно да се впечатлят един друг и това усещане да се задържи за дълго. Водолеят е уникален сам по себе си и обикновено има различна визия за живота, което много се харесва на Овена. Той пък, от своя страна, може да блесне пред Водолея със силната си енергия и желание за инициативност и разнообразие. И двата знака харесват новите преживявания и освен това подхождат с голямо разбиране един към друг. В комуникацията рядко имат проблеми.

Тези два зодиакални знака могат да си дадат много и да си помогнат да се изградят като личности в различни аспекти. Водолеят би бил чудесна опора за вечно впускащия се в нови проекти и хобита Овен. Но по-важното – той може да го стимулира интелектуално. Нещо, което много малко партньори успяват да направят. Водолеят може да помогне за успехите на Овена, да му покаже правилния път и да го мотивира да довършва започнатото, а не да оставя всичко по средата.

От своя страна Овенът е чудесен партньор за отнесения Водолей, защото може да му вдъхва кураж и увереност да се развива и да върви напред. Водолеите нерядко имат блестящи идеи, които обаче така и не реализират. И точно с това Овенът може да бъде изключително полезен и да научи половинката си на повече инициативност.

Проблеми в отношенията между тези две зодии, разбира се, не липсват. Част от тях може да бъдат породени от факта, че Овенът обича да получава всичко сега и веднага. Водолеят обаче го кара по-леко, нерядко се оставя на течението, не притиска, не е нетърпелив и има спокойствието да изчака нещата сами да се случат, което може да вбеси страстния Овен.

Освен това Водолеите рядко дават на Овена това постоянно обожание и ухажване. Овенът има нужда да знае и да чува, че е обичан, а на Водолея не му харесва непрекъснато да се обяснява в любов. И двата знака обичат свободата, но същевременно с това са склонни да ограничават тази на партньора си, което също може да е повод за конфликти.

Като цяло Овенът и Водолея могат да създадат една много красива връзка, ако си позволят да се опознаят и приемат различията на другия.

Водолей и Телец

Особено сложна е връзката между Телеца и Водолея. Телецът е земен знак, Водолеят – въздушен. Първият е здраво стъпил на земята, вторият обича да се рее понякога в облаците. Заедно могат да бъдат много силни и непоклатими, но тази свързаност постигат изключително трудно.

Една от общите им черти е желанието за успех – и двата знака се стремят към него, макар и понякога в различни аспекти. Всъщност Водолей и Телец могат да бъдат чудесен партньорски тандем, само че любовните отношения леко им куцат.

Телецът обича постоянството, познатото и харесва спокойствието и сигурността на рутината. Докато Водолеите са хора на промяната и са сред най-прогресивните знаци в целия зодиак. И двата знака по природа носят в себе си голяма доза самоувереност, което е проблем в конфликтните ситуации. Впрочем, те реагират по различен начин при такива обстоятелства, което също е пречка. Телецът е откровен и когато се ядоса, може да е нападателен и държи да изчисти въпросът на момента. Водолеят реагира обратно – той предпочита да се отдръпне и издига бариера. Това още повече вбесява Телеца, което кара Водолеят още повече да се отдалечи. Така влизат в порочен кръг, от който трудно излизат.

За Водолея Телецът може да изглежда скучен заради спокойствието и рутината. Често обаче е привлечен именно от сигурността и подкрепата, които Телецът му дава. От своя страна, Телецът донякъде харесва авантюристичната страна на Водолея и може да се научи от него да допусне новото в живота си, да бъде малко по-приключенски настроен и да отвори душата си за различното. В очите на Телеца Водолеят е забавен и стимулиращ.

Телецът е подвластен на Венера, а Водолеят – на Сатурн и Уран. Уран е символ на странното, необичайното в живота. Сатурн носи на Водолея мотивацията и дисциплината да се фокусира върху важното и да може да постига целите си. Венера пък носи на Телеца романтизъм, кара го да акцентира върху чувствата и красотата в живота. И точно на това Телецът може да научи Водолеят. Може да му покаже романтичната страна на живота.

Водолеите, като въздушен знак, са по-интелектуално насочени, докато Телците са по-практични. Затова нерядко се случва тези два знака да имат проблеми в комуникацията и да им е трудно да се разберат. Просто имат различен поглед върху живота и го възприемат по различен начин.

Взаимността също може да предизвика спорове. Телците обичат да се доближават максимално до половинката си, което за Водолея може да изглежда обсебващо. Той обича свободата и трудно постига пълно емоционално обвързване. Телците могат да приемат поведението на Водолея като студено и отблъскващо. Уви, в сексуален аспект отношенията между тези два знака също са сложни, тъй като имат различни предпочитания. Те отново се основават на практичността на единия знак и на желанието за нови преживявания на другия.

Ако искате да бъдат заедно, Телецът и Водолеят трябва да са готови на много търпение и компромиси. Приемате ли се такива, каквито са, с всичките им различия, ще изградят силен отбор.

Водолей и Близнаци

Шансът връзката между Близнаци и Водолей да не преработи е минимален. Тези два знака имат невероятно висока съвместимост, разбира се прекрасно, гледат към света през едни и същи очила. Сходствата им са толкова много и се покриват по толкова прекрасен начин, че общо-взето трудно се намира нещо, което да се превърна в спънка за отношенията им.

Една от най-силните страни на този съюз е, че и двата знака са въздушни и се интересуват от интелектуалното. Те могат да водят много дълги, но по-важното – дълбоки разговори. Комуникацията им е на изключително високо ниво, а думите и доводите, с които боравят, могат да впечатлят и тях самите. Интелектуалната им връзка е много силна, което и за двете зодии е важно.

Но не само това. Като интелектуални знаци и двамата са големи мислители и мозъците им работят много бързо. Идеи изобщо не им липсват – при тях сякаш те идват със скоростта на светлината. Сатурн и Уран помагат на Водолей да осъществява тези идеи, а Близнаците обичат хората с широк ум и поглед. Те обичат разнообразието, така че в това отношение Водолеят определено е техният човек. Водолеите също обичат широтата на мисълта и креативността, така че подобаващо ще оценят Близнаци.

Единственото, което може да бъде проблем в тези отношения, е ако Водолей се концентрира твърде много в мисли по даден въпрос/идея. Това може да изнерви леко Близнаци, но само леко. Не би създало сериозни различия или конфликти. Водолеят може да научи Близнаци да бъде по-фокусиран и концентриран в това, което прави. Важното обаче е да му оставя свобода на мисълта.

Свободолюбието също е още една сходна черта между тези две зодии. Те не обичат да бъдат контролирани и ограничавани, затова чудесно разбират нуждата си от свобода и си я дават, без това да създава дразги и проблеми помежду им. Близнаци и Водолей не от най-ревнивите знаци, а и разбирателството, което съществува помежду им, ги предпазва от скандали на основа безпочвена и прекалена ревност. При тях просто потребностите са еднакви и различия почти не съществуват.

В сексуален аспект също много трудно ще възникнат разминавания. Страстта помежду им е невероятно силна, имат страхотно привличане и интимните отношения много рядко им куцат. Харесват новото, експериментатори са и са готови да се хвърлят във всяка луда идея, която партньорът им предлага.

Отстрани на моменти двойката Близнаци и Водолей може да изглежда като лекомислена, несериозна. Те не са от хората, които правят далечни планове, не се задълбават в мисли за бъдещето. Затова някои може да ги сметнат за несериозни. Именно това обаче е разковничето за тяхната невероятна съвместимост. Пускайки се заедно по течението и наслаждавайки се на мига, пропускат без проблем през живота, хваната ръка за ръка.

Водолей и Рак

Доста сложни са отношенията между Рака и Водолея. Те изначално са твърде различни в нуждите си, представите си и възприятията си за света. Помежду им има твърде малко сходства, а разликите на моменти ги карат да вървят в коренно противоположни посоки. И все пак ако успеят да съчетаят различията си, Рак и Водолей могат да създадат невероятно силна връзка.

По принцип и двата знака са амбициозни и непоколебими, обичат да контролират и нещата да се случват както те искат. Хубавото е, че не обичат да влизат в скандали, така че не са конфликтни личности. Обаче са наистина различни. Ракът харесва да живее в рутина и е привърженик на традициите. В очите на Водолея може даже да изглежда старомоден. Водолеят пък е точно обратното – за него рутината е враг, не я понася и общо-взето не разбира как Рак може да живее по този начин.

Ракът възприема живота от неговата емоционална страна, докато Водолеят има друг поглед и до известна степен страни от емоциите. Водолеят смята живота за интелектуално преживяване и търси постоянно да стимулира ума си и да разширява знанията си. Той е екстроверт и обича да излиза и да е навън с приятели. За Рака пък най-нормалното е да се затвори в черупката си. От една страна Ракът може да бъде привлечен от страстта на Водолея за нови преживявания. От друга страна обаче, Ракът може да остане разочарован, че все пак не споделя същия подход и има различно мислене. Затова и нерядко се случва тези два знака да не могат да се разберат. И все пак ако осъзнаят, че просто имат различни гледни точки, ще им е много по-лесно да се приемат. Всъщност и двете зодии могат да работят заедно по общи цели, трябва само да ги намерят.

Рак и Водолей може да имат сериозен проблем в емоционален план. Водолеят може да студен много студен или Ракът може да развие емоционална зависимост. Така могат да стигнат до ситуация, в която Ракът се опитва да се доближи колкото се може повече до Водолея, а той все да бяга. Трудно им е да изградят истинско доверие помежду си.

Водолеите понякога са твърде хаотични и разпилени, което няма как да не ядоса подредения и прагматичен Рак. На моменти Водолеят може да е голям егоист. Фокусира се върху дадено нещо до такава степен, че забравя за всичко друго, включително и за връзката си. За него е важно да е сред приятелите си и да може да реализира мечтите си. Уви, рядко се интересува какво точно иска половинката му и смята, че щом той се чувства добре, значи и другият човек няма никакви проблеми.

Повод за скандали е фактът, че Ракът е интроверт и предпочита да си стои вкъщи, докато на Водолея му дай да е навън и да се забавлява.

Честно казано и в сексуален аспект на тези два знака ще им е доста трудно. Ракът не може да прави секс без емоционална обвързаност и има нужда от топлина и дълбока интимност. Водолеят пък не гледа по този начин на секса и проявява повече енергия в това отношение.

Водолей и Лъв

Това е една от най-прекрасните връзки в зодиака. Тези две зодии сякаш създават магия помежду си, когато се намерят. Пасват си чудесно и са истински пример за допълване, подкрепа, любов, страст и обща наслада на живота.

И двата знака са много енергични и действени. Трудно им е да стоят на едно място, затова и едва ли някога ще седнат да скучаят. Водолеят е много креативен и е индивидуалист, което се харесва на Лъва. Той пък привлича Водолея със своя силен чар и достойнството, което излъчва. И двете зодии се характеризират с мотивацията и готовността си да вървят напред. Водолеят по принцип е богат на много идеи, но понякога няма хъса да ги постигне. И точно тук като супер герой се появява Лъвът.

Характеристиките на тези две зодии предразполагат към тяхното невероятно комбиниране. Водолеят е подвластен на Сатурн и Уран, а Лъвът – на Слънцето, а трите се комбинират впечатляващо добре и подпомагат креативността и развитието. Лъвът е огнен знак, а Водолеят – земен, което също допринася за тяхната съвместимост. Просто заедно не просто се допълват, но и си помагат да се разрастват и да горят силно и трайно. Водолеят чудесно използва интелекта си, за да мотивира Лъва. Той пък помага на Водолея мечтите му да се превръщат в реалност, а не просто да бъдат нереализирани желания.

Доверието не е проблем за тях, защото много бързо усещат колко много си подхождат. Умеят да си вдъхват един на друг онази сигурност, която ни дава спокойствието, че човекът до нас не ни лъже и е истински щастлив във връзката.

Лъвът е знак, който носи яснотата в себе си. Той умее да я внася в живота на другите. Водолеят, от своя страна, е знак на промяната. Той чудесно може да разбере кога партньорът му има нужда от някаква промяна и да му я помогне да я постигне. Хубавото е, че и двата знака не са страхливи и когато се заемат с нещо, е почти невъзможно да се появи препятствие, което да ги изплаши и да ги накара да спрат или да се върнат назад.

Както може да се очаква, в сексуален план Водолей и Лъв също нямат проблеми. Даже напротив. Тяхната невероятна съвместимост, страст към живота и креативност им позволява напълно да се отпуснат и да се мотивират да разгръщат целия си потенциал.

Разбира се, и тази връзка си има своите възможни спадове и проблемни моменти. Впрочем, те може да се появят още в началото, когато двете зодии все още не се познават достатъчно добре. Тогава може да изпитат несигурност дали са един за друг и дали могат да си дадат това, от което имат нужда. Няма да мине обаче много време, за да осъзнаят, че просто са направени един за друг.

Другата проблемна тема може да бъде комуникацията. Лъвът има способността на моменти да е твърде взискателен и перфекционист. Водолеят пък нерядко е сдържан и изглежда така, сякаш се е затворил в себе си. Това може да предизвика конфликти, които могат да се разрешат просто с добра комуникация и искрени разговори.

Водолей и Дева

Риск печели, риск губи е ситуацията тук. Тези два знака или ще изградят много здрава връзка, или отношенията им ще се разпаднат с гръм и трясък. Средно положение тук няма. И всичко е строго индивидуално и зависи от тях самите, от предишния им житейски опит и от етапа, в който се срещат.

Дева и Водолей са невероятно различни, но дори и нещата помежду им да не потръгнат, могат да се научат на много неща и да си помогнат един на друг да израснат.

Едно от малкото им общи неща са, че и двамата са целеустремени и умеят да гонят мечтите си. Девата пък може да  бъде добра опора и подкрепа за Водолея, стига той да й го позволи. Освен това те могат много добре да се грижат за себе си, давайки си именно това, което на другият му липсва като качества. Водолеят е вълнуваща зодия, той е емоционален, обича новите и интересни преживявания. Може да внесе разнообразие в живота на Девата, веселост и динамичност. От своя страна, Девата може да даде на Водолея малко повече рационалност и практичност, които при него общо-взето липсват. Помага му да слезе малко на земята и да обърне внимание на истински важните неща, на ангажиментите и дори на здравето си и така да го направи по-успешен.

Обаче между тези два знака съществува и огромна пропаст. Водолеят е въздушен знак, а Девата – земен. Той е насочен повече към духовното просветление, докато тя има по-интелектуален подход към живота. Той гледа по-поетично на събитията, докато Девата обича да анализира и обмисля. Тя винаги ще търси първопричините за дадена ситуация и ще се опита да я отгледа от всяка страна. Водолеят обаче рядко ще направи така, той просто иска да види какво следва. Девата е много методична и е човек на плановете и практичността. Това може да подразни страстния темпераментен Водолей, който не обича перфекционизма.

Не е изключено да им е трудно да постигнат разбирателство помежду си, просто защото имат различни гледни точки. Ако не се научат да приемат вижданията на другия, би им било много трудно. В очите на Девата Водолеят на моменти може да изглежда неразумен заради стремежа му към забавления, който на моменти не може да бъде укротен. От своя страна, Водолеят може да се отегчи от Девата, ако тя даде твърде голям хоризонт на практичността си. Тя е способна да живее изцяло по график, по стриктен план и няма никакъв проблем постоянно да пресмята разходите си и да брой всяка стотинка, така че да бъде сигурна във финансовата си стабилност. Водолеят няма такъв подход към парите, за него те са средство да си осигурява добър живот, но не се стреми към трупане на безчетни богатства.

Водолеите са много спонтанни личности. Те много искат нещата да се случват в момента, в който им хрумнат. Докато Девите са всичко друго, но не и спонтанни. Те обичат да се движат бавно и животът им да се развива на по-бавни темпове. Това е и една от причините и сексът между тези два знака да не върви много-много. Просто са много различни и им е трудно да постигнат истински силно привличане.

Водолей и Везни

Връзката между Везни и Водолей може да се развива изключително плавно и хармонично, защото между тях има голямо разбирателство и сходства. Подхранват се и се стимулират на интелектуално ниво, тъй като една от пресечните им точки са разговорите за култура, обществени въпроси и изкуство.

Това, което Везни и Водолей най-много харесват един в друг е фактът, че и двамата не бичат ограниченията. Имат еднакви нужди и могат да си дадат това, което им е нужно. Имат сходна енергия, което е добър признак, че нямат разминавания по отношение на развлечения и забавления. Водолеите по природа са прогресивни. Те са мислители и рядко ще се случи в главата им да няма някоя нова идея. Същевременно, Везните са носители на хармонията. Те прекрасно могат да помогнат на Водолеите, когато техните идеи се окажат невъзможни за реализиране и твърде идеалистични. Водолеите пък помагат на Везни да намерят пътя, когато го изгубят, и им дават нови насоки.

Водолеите се управляват от Сатурн и Уран, докато Везни от Венера, което е много интересна и добра комбинация. Спокойно могат да се заемат заедно и в общо занимание или бизнес, просто защото в екип работят много добре. И двата знака имат изразено чувство за справедливост, така че методите им на работа няма да са опасно противоположни. Освен това и двете зодии са въздушни.

Везните придават хармония и баланс в живота на Водолей, а те, от своя страна, също имат много положително влияние върху Везните. Могат дълго време да си говорят за любимите им занимания, места и всяка тема, която живо ги вълнува, без това да поражда спорове помежду им.

Освен това в чисто емоционален план също се свързват много добре. Достигат добра сплотеност и свързаност, каквато с други знаци им е трудно да изградят. И в сексуалните отношения много си подхождат и не им е трудно да се отпуснат един към друг.

И все пак Везни и Водолей си имат своите минуси като двойка. Водолей са доста импулсивни и може да се изнервят от по-бавното движение на Везни, които обичат да премислят повечко, преди да действат. В такива ситуации им е трудно да постигнат разбирателство по всеки един аспект, но все пак не е невъзможно, тъй като помежду им има добра комуникация. Малко вероятно е да не успеят да излязат от положение.

По принцип Водолеите са хора, които не обичат да бъдат притискани. Ако Везните предявят твърде големи претенции към тях, това може да стане причина за отдръпване и известна хладнина в отношенията.

Интересното тук е, че двата знака имат различни разбирания за брака. Повечето представители на Везните държат на него и го смятат за едва ли не задължително продължение на отношенията. Не точно така седят нещата при голяма част от Водолеите, които са на мнение, че бракът може би единствено би развалил връзката.

Водолей и Скорпион

Връзката между Скорпион и Водолей може да представлява особено предизвикателство и за двамата. Това са знаци с много различни виждания за живота и възприемат света даже по противоположни начини. Имат различни философии и различни нужди.

Скорпионите по принцип могат да бъдат определени като интроверти. Много държат на вътрешния си свят, интересуват се житейските тайни и обичат да гледат в дълбочина на нещата, да задават въпроси и да получават дълги и смислени отговори. Скорпионът има нужда от качествено време с половинката си, от романтика и истинска свързаност. Водолеят, от своя страна, е екстроверт. Той е по-обърнат към външният свят и е много по-социален, обича тълпите и да се запознава с нови и интересни личности. Далеч не е толкова романтичен, колкото Скорпионът. Това не са никак малки различия, но ако все пак се концентрират върху отношенията си, двата знака имат шанса да изградят пълноценен и красив съюз.

Общото между Водолей и Скорпион е упоритостта им, което в много отношения може да бъде в техен плюс. Лошото обаче е, че държат нещата да се случват, както те искат и планират и не са много отстъпчиви в това отношение. Скорпионът е много любознателен и обича да разнищва всеки въпрос до най-малката подробност. Водолеят пък е прогресивен знак, но не обръща особено внимание на детайлите. Гледа по-глобално на нещата. В началото Скорпионът може да се привлече от различията, които съществуват между него и Водолей. Впоследствие, обаче, не е изключено да се разочарова от това, че не получава необходимата му дълбочина и емоционалност.

Водолеят пък много вероятно може да изпита проблем с ревността и собственическото чувство на Скорпиона. Той е знак, който много държи на човека до себе си, иска пълно отдаване и много внимание. Все неща, които не се харесват особено на Водолея. Ако все пак последният направи този компромис, няма да остане разочарован.

Причината различията между тези две зодии се корени в планетите, които ги управляват. Скорпион се контролира от Плутон и Марс, а Водолей – от Сатурн и Уран. Марс носи агресия и страст, а Плутон – прераждане. Сатурн носи на Водолей дисциплина, а Уран – бърз ум. Скорпионът е воден знак, а Водолей – въздушен. Затова и Водолеят обича да изследва света, а Скорпион да го анализира. Неслучайно двата знака нерядко изпитват затруднения в комуникацията помежду си и им е трудно да се разберат. Не е изключено бездна помежду им да се появи, ако Скорпион стане твърде обсебващ, а Водолей се отдръпне и прояви студенина.

Основното, на което тези два знака трябва да се научат, е, че са различни и затова виждат живота по различен начин. Но е добре да осъзнаят, че не е задължително да се разделят, а могат просто да се допълват. Едно от най-хубавите неща е, че са много силни личности и когато си поставят общи цели, могат да ги постигнат.

Въпреки немалкото разминавания, Скорпион и Водолей се радват на изключителна сексуална връзка. Водолей обича разнообразието и няма проблем да го проявява. Скорпион пък цени това и има нужната енергия, за да го допълни. А тази комбинация е гаранция за страхотни преживявания.

Водолей и Стрелец

Тези два знака са способни да изградят невероятно партньорство, изпълнено с всичко, което всеки от двамата търси и искат. Много добре си съвпадат, имат много сходства помежду си и чудесно стимулират и разгръщат общите си интереси. Прекрасно съчетават потока от идеи на Водолея и познанията на Стрелеца.

Една от силните страни на тази връзка е, че двата знака умело установяват много добро приятелство и върху него създават и любовна връзка. Не се опитват да установят надмощие. Може да   има състезание помежду им, но това единствено ще им помага да разведрят връзката си. По принцип на тази двойка няма опасност да ѝ стане скучно. Стрелец и Водолей са идеалисти, комуникират много добре и често съществува взаимно обожание между тях.

Водолеят впечатлява Стрелец с индивидуалността и креатиността си. Стрелецът пък от своя страна удивлява с инициативността си и стремежът си към нови идеи и преживявания. Нямат проблеми с личното пространство и време. И двата знака ценят свободата и си я дават, без това изобщо да е проблем. Не се задушават и не изискват да прекарват цялото си време заедно. Това обаче е нож с две остриета, защото може да се отделят един от друг, ако личните им занимания се разминават твърде много. Решението е да си отделят наистина качествено време и внимание един на друг. Известни пречки на моменти може да създава склонността на Стрелец да бъде егоист в дадени ситуации. Съумеят ли навреме да изговорят това и да го изчистят, няма да им създава пречки.

Като характеристики двете зодии също много си пасват. Стрелец се ръководи от Юпитер, а Водолей – от Сатурн и Уран. Трите планети изграждат много добра комбинация и точно това помага на знаците да вървят заедно уверено напред. Освен това  Стрелец е огнен знак, а Водолей въздушен. Въздухът изпълва огъня и му помага да се разрасне. Така и двете зодии разгръщат взаимно силните си страни. При тях водещ е интелектът, което ги прави много силен отбор. Могат да бъдат лоялни и отдадени на връзката си.

Комуникацията тук е на впечатляващо високо ниво. Стрелец и Водолей са философи по душа, имат много интереси, което увенчава с успех дългите им разговори, в които могат да дискутират най-различни теми. Прекрасно стимулират умовете си и когато усетят това, огънят между тях се разраства и разгръща още повече отношенията им. Точно това е и най-силната страна на тази връзка. Когато заедно се изправят пред важни решения, при тях няма тежки дилеми. Мислят аналитично и бързо преценяват в коя посока да поемат.

Един от малкото проблеми е емоционалността. По принцип не са толкова чувствителни, колкото други знаци, но все пак не са и изцяло имунизирани към дълбоки емоции. Стрелецът има променлив характер и това може да подразни Водолея. Самият той пък предпочита да бъде сигурен в човека до себе си, преди да се разкрие. Това напасване изисква малко повече време и разбирателство.

По принцип и в сексуален план не могат да се оплачат от липса на страст, но не е изключено да им е трудно да изградят истинска интимност. Необходима им е малко повече креативност, ако искат да са напълно удовлетворени.

Водолей и Козирог

Връзката между тези два знака не е никак лесна. Доста различни са, малко са сходствата помежду им и ако не се абстрахират от тях, ще им е трудно да се задържат заедно. Направят ли го обаче, са способни да създадат неразрушим съюз, в който да се чувстват повече от прекрасно.

Козирог и Водолей приличат на двойка, изградена от противоположности. По принцип са много настойчиви, държат на своето и невинаги им е лесно да правят компромиси. По природа Козирогът е по-тих, рационален и не се хвърля необмислено в нищо. Водолеят обаче е шумен, бърз, ненаситен, доста по-социален и в много случаи идеалист. Той не обича рутината, за него тя е убийствена. В очите на Козирога обаче често действията му изглежда странни и нелогични и опитвайки се да ги разбере, понякога изглежда сякаш се опитва да го контролира.

Водолеят е човек на свободата, компаниите и личното пространство. Но Козирогът цени границите и се старае да ги спазва. Затова не му е лесно да възприеме това свободолюбие на Водолея, не е изключено и да се подразни от твърде социалното му поведение. Водолеят има нужда от постоянна интелектуална стимулация, да му се случват нови и вълнуващи неща. Козирогът обаче предпочита да върви по вече познати и изследвани пътища, спазвайки наложените правила. Затова не им е много лесно да намерят общо занимание, на което и двамата истински да се наслаждават. В този аспект обаче Водолей може да помогне малко на Козирог да излезе от рамките, които сам си е поставил, и да отвори очите си за магията на света.

И двата знака са подвластни на Сатурн, а Водолей и от Уран. Сатурн им да двама целеустремеността и прогресивното мислене. Това ги прави добър съюз, защото им помага да действат като истински отбор за постигането на общото благо.  Уран обаче носи на Водолей различното и по-екстравагантното. Той е въздушен знак, докато Козирогът е земен. Водолей обича да изследва живота и всичко в него, а Козирог търси винаги някакъв резултат. Заедно могат наистина да постигнат много, защото са упорити, но просто трябва да осъзнаят, че различията им не са фатални.

На моменти може да се превърне в проблем това, че Водолеят има нужда от свобода и не се стреми да прекарва цялото си свободно време с Козирога, което да направи Козирогът отмъстителен.

Водолей Козирог не са двойка, която може да се похвали с дълбока емоционална свързаност. Те по принцип не са емоционални хора. Трудно им е да говорят за чувствата си, особено пред голяма аудитория и често са определяни за егоисти. В компания няма да ги видите да се държат за ръцете, да се прегръщат и да демонстрират непрекъснато любовта си. Просто изобщо не са такива.

И е леглото не им е много лесно на тези двамата. Всъщност много трудно биха се напаснали, защото искат различни неща. Водолеят е експериментатор, обича новото и авантюрите. А Козирогът е пълна негова противоположност в леглото. В него няма толкова много страст и в някои случаи Водолеят просто няма нужното търпение да го изчака напълно да се отпусне.

Водолей и Водолей

Връзката между два Водолея може да се превърне в истински рай за всеки от тях. Невероятно добре се разбират общо-взето във всеки житейски аспект и спокойно могат да отговорят на нуждите си и да си дадат това, от което имат нужда.

Водолеят е активен и деен, той е екстровертен и социален и освен това чудесно реагира под напрежение. Харесва му да води интересен живот, изпълнен с новости и хора. Когато се събере с друг Водолей, те прекрасно разбират необходимостта си да са навън, да посещават различни места и събития, а още по-хубавото е, че често интересите им съвпадат. Рядко ще се случва тази двойка да се заседява вкъщи. По-скоро ще е някъде навън с голяма компания или на някое интересно място. Не са индивидуалисти, прекрасно работят в екип.

Водолеят се управлява от Сатурн и Уран. Уран контролира радикалните идеи. Затова и понякога ги смятат за ексцентрични и твърде крайни. Водолей е въздушен знак. Влиянието на Сатурн прави двойката продуктивна и уважавана от околните, превръща ги в превъзходен екип.

Двама Водолеи си дават един на друг нещо много важно – лично пространство. Всеки от тях има нужда да води и свой живот, да има свое време и свои познати. И в това не виждат нищо лошо. Това прекрасно им помага да изградят помежду си високо ниво на доверие, защото знаят, че са честни в това отношение и няма за какво да се притесняват.

Разговорите също много им вървят. Имат си свои теми и свой начин на комуникация, от което изпитват истинско удоволствие. За околните може да изглежда странно и неразбираемо на моменти, но най-важното е, че те се чувстват невероятно добре. В очите на другите Водолеите може да изглеждат леко егоисти, но това не е точно така. Когато намери своята половинка, той иска да прекарва време с нея, но просто по забавен и интересен начин. Затова два Водолея рядко скучаят заедно. Единият дава идеята, а другият почти веднага се хвърля в нея, без много да обмислят. Това е и красотата на тяхната връзка. Заедно могат да се впуснат дори в екстремни занимания, които с друга зодия едва ли ще им се случат.

И все пак тази двойка си има своите известни минуси. Понякога им е трудно да показват и изразяват чувствата си и често имат очаквания спрямо околните и тяхното поведение. Освен това са силни личности, често с доста голямо его, което ако решат да проявят, може да стане наистина страшно. На моменти им е трудно да осъзнаят, че са част от една двойка, от едно цяло, защото обичат да бъдат пълноценни сами по себе си и просто да бъдат самостоятелни. По принцип за Водолеите се смята, че не са много по връзките, но това се променя, когато намерят подходящия за тях човек.

В сексуален план положението е интересно. Заедно могат да сбъдват желанията си и да си дават това, което истински ги удовлетворява. Умеят да си доставят това удоволствие, но има един проблем. Възможно е да не стигат често до интимност заради социалната си природа. От чести излизания, обиколки, пътувания и събирания с други хора, е възможно сексът да остане до известна степен на заден план. Но това не би било голям проблем, ако и двамата се чувстват добре по този начин.

Водолей и Риби

Тези две зодии си съвпадат доста добре, макар да изглеждат като хора, които нямат много общо. Че са различни е абсолютна истина, но точно с това могат много да си съвпаднат в немалко отношения и да донесат много красота в живота си. Тази двойка е способна да си даде много внимание.

Рибите са известни мечтатели, което се харесва на Водолей. Той обича хора, които умеят да искат и не се страхуват от това да имат повече и да им се случват повече неща. От своя страна, Водолеят е човек на идеите. При него те често са в постоянен поток. Хубавото е, че не се карат често и са склонни да обсъждат проблемите си и заедно да ги решават.

Водолей се ръководи от Уран и Сатурн, а Риби от Юпитер и Нептун. Уран символизира иновативните и най-различни идеи, а Сатурн дава на връзката силата за действие и реализиране на тези идеи. Юпитер носи на Рибите философията, учението, разбирателството. Водолей е въздушен знак, а Риби – воден. Тяхната връзка се крепи до голяма степен на мислите на единия и чувствата на другия.

Силата им е в това, че когато Водолей има някаква идея или желание, Рибите с удоволствие са готови да го подкрепят, да се включат и да му помогнат с каквото могат. Много силно се допълват, а на моменти се разбират и без думи заради интуицията си. Това е двойка, при която често се случват различни неща. Дори и да имат проблеми, са достатъчно гъвкави, за да ги решат. Същевременно, Риби внася много спокойствие в живота на Водолей, което по принцип му липсва. Той пък разкрива на Рибите красотата на живота и различните нови преживявания.

И все пак един от минусите на тази двойка е реакцията им спрямо хората. Водолеят има склонността да прибързва в критиките си към околните, да се отдръпва от партньора си. Рибите пък са невероятно състрадателни, дори към хора, които не го заслужават. Способни са да жертват себе си заради половинката си, от което само те страдат. И двата знака редовно имат определени очаквания за това как е редно другите да се държат и да реагират в различни ситуации. И това е проблем, защото техните очаквания се разминават. Хубавото е, че могат лесно да прощават и да продължават напред, затова и конфликтите им не продължават дълго.

Най-сериозната пречка в тези отношения е емоционалното им разминаване. Рибите са изключително емоционални, те са мечтатели, бързо се влюбват и привързват към човека до себе си, а това може да изплаши Водолея. Той е много свободолюбив, държи на своето пространство и не е лесно да се превземе сърцето му. Често представителите на тази зодия не държат на брака.

Освен това Рибите по принципи са романтици по душа и харесват традиционните прояви на любов. Водолеите пък са ексцентрици, не харесват тривиалностите. Понякога на тази двойка й липсва смелост да действа, особено за важните въпроси за бъдещето.

В секса обаче си пасват чудесно. Привличането помежду им е много силно, страхотни любовници са и рядко ще има разочаровани. Обаче Риби ще трябва да забравят за романтиката. Също и за дълбокото привързване след секс.