spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Месечен хороскоп за зодия Водолей

сряда, 27 септември 2023 г.

Месечен хороскоп за зодия Водолей

Септември е време за нови постижения и усилена работа за Водолеите. С началото на есента настъпва един доста натоварен и изпълнен с различни ангажименти и занимания период за вас.  Определено няма да разполагате с много свободно време, но за щастие ще имате достатъчно енергия, за да се справите с всяка една задача. Натовареността ви през следващите седмици, обаче, ще повдигне въпроса за постигането на баланса между работа, свободно време и личен живот. Ще сте склонни да прекрачвате тази граница, а не бива – почивните дни неслучайно са такива. Също така през този месец пред вас ще има още важни задачи – добре е да отделяте повече време за анализи на събитията и действията си, за да сте по-сигурни в стъпките си. Проявявайте повече емпатия към хората, това ще ви донесе немалко плюсове. 

 

Работа и пари

 

Септември може да е много благоприятен в професионален план. Определено ще е доста натоварен, изпълнен с различни задачи, изисквания и работни преживявания. Ще ви е необходима сериозна концентрация, стриктно следване на графика, енергия и упоритост. Това ще ви донесе много позитиви – ще си изградите добър имидж, да натрупате солиден опит, който ще ви е полезен в бъдеще, а някои от вас дори ще получат повишение. Периодът е много добър да работите над себе си като професионалисти. Може да го направите самостоятелно, а може и да е организирано от вашата фирма. Всякакви курсове и семинари ще са полезни, ще завързвате добри контакти и ще получавате ценна информация. 

 

Във финансов план месецът може да е добър. Някои от вас ще бъдат зарадвани от повишаване на доходите, други ще са доволни, че са редовни. Добре ще е през този период да не взимате и да не давате пари назаем. 

 

Купидон

 

Личният живот може да пострада през септември. Много от вас ще са прекалено вглъбени в работата си и общо-взето ще забравите за близките си. Това няма да се хареса нито на половинката ви, нито на роднините, нито на приятелите. Разберете, че трябва да намирате време и за тях и да не ги пренебрегвате. Освен това част от близките ви ще се нуждаят от вашето внимание, помощ, съвети и е редно да сте до тях и да ги подкрепите, така както те вас. 

 

Необвързаните Водолеи също няма да са на много любовна вълна. Ще сте концентрирани в работата, а в малкото свободно време ще предпочитате да си седите вкъщи. Ако все пак успеете да преодолеете това състояние и започнете да посещавате различни събития, има голям шанс да се запознаете с някой интересен човек и да започнете нещо красиво заедно. 

 

Здраве

 

През септември здравето ви ще зависи от това как сте се грижили за себе си до момента. Ако по принцип си обръщате внимание, то проблеми едва ли ще имате. Но Водолеите, които не водят здравословен начин на живот и пренебрегват себе си, сега ще се сблъскат с отражения. Какъвто и симптом да усетите, задължително посетете лекар. Не прибягвайте до народни методи и самолечение. Неслучайно има доктори за всеки здравословен проблем.